Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Νέο σκάνδαλο στη Νομαρχία.


Τον Ιούνιο τοποθέτησαν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος συστήματος ασφαλείας, αλλά μόλις προχθές δημοσίευσαν την προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια του συστήματος! Οι φωτογραφίες, αλλά και οι ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι πριν από δύο μήνες οι κάμερες τοποθετήθηκαν στο κτήριο και λειτούργησαν κανονικά. Όπως επίσης αδιάψευστα είναι και τα έγγραφα της προκήρυξης του διαγωνισμού, που αναρτήθηκαν στο Επιμελητήριο. Τι σόι διαγωνισμός είναι αυτός, αφού οι κάμερες έχουν ήδη τοποθετηθεί στη Νομαρχία; Περιμένουμε απαντήσεις από το Νομαρχιακό Συμβούλιο...

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε όλο το έγγραφο.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιοπερίεργο που δεν έκαναν το ίδιο και με το οικόπεδο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί ήδη ας πάει κάποιος να δώσει μια ξεφτιλισμένη τιμή και να πάρει τη δουλειά. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Ανώνυμος είπε...

Ayto einai apo ta ane3igita!!! Prwta vazoun tis kameres kai meta kanoun maimou diagwnismo? Poly mprosta eiste ekei sti Zakyntho.

Ανώνυμος είπε...

1)Με το οικόπεδο δεν έκαναν το ίδιο διότι ήταν καλλίτερα διαβασμένοι.Τοχαν μελετήσει μερό-νυχτα, πως λέμε το "τέλειο έγκλημα".
2)Δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση για τις κάμερες και... πειραμα-τίστηκαν.Μετά το σύστριγκλο και με τον κίνδυνο να μην πληρώσουν τα Εντελλόμενα (ο κακός δαίμονας του Νομάρχη)αποφάσισαν να εφαρμόσουν το Σύνταγμα (προσφιλές αυτό του Νομάρχη)!
Αλλωστε κατά τους Νομαρχιακούς Συμβούλους δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες ακόμα!!!(Τάκουσες Περι-φέρειαααα;Ή μήπως να στείλουμε καμία φωτογραφία κατά κεί για να αποδείξουμε ποιός λέει αλήθεια;).
Θάξιζε αλήθεια να δώσει προσφορά κανένας να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Υ.Γ. Αυτοί οι υπάλληλοι που κάνουν τα κέφια του κάθε αιρετού (βλ. Εισήγηση οικοπέδου,προκήρυξη για τις κάμερες) δεν κοκκινίζουν;
Υ.Γ.2 Οποιος θέλει να μάθει πολιτική ας έλθει στη Ζάκυνθο.
Παραδίδουμε μαθήματα δωρεάν.

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι οι κάμερες παρακολουθούν και την υπηρεσία Δημ/κού Ελέγχου που στεγάζεται στο ισόγειο της Νομαρχίας που έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι κάμερες είναι κιόλας τοποθετημένες και άρα ο διαγωνισμός αυτός είναι στημένος. Ετσι λογικά και με τόσο ντόρο που έχει γίνει για το θέμα η εργολαβία δεν θα πληρωθεί. Και σε αυτή την περίπτωση, κατά τους πολιτικούς λεβέντες της Νομαρχίας, θα φταίει βέβαια προιστάμενος της ΥΔΕ ο Λαγούδης, ο οποίος θα κατηγορηθεί και πάλι ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια!!!

TO BROKOLO είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολο με τα ρουχα σας τρωγεστε. Που ειναι το προβλημα; Εκανε τη δημοπρασια 2 μηνες μετα την τοποθετηση του συστηματος. Και λοιπον; Και πριν 2 μηνες να τον εκανε το διαγωνισμο το ιδιο αποτελεσμα θα ηταν. Μια ματια στις τεχνικες προδιαγραφες θα σας πεισει. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...

kostas είπε...

Δημητρη μου, παλι θα βγεις και θα μας πεις οτι ο νομαρχης ειναι "νομοτυπος"?
Και επι την ευκαιρια τι συμβαινει?
Μιλια τοσες μερες ,μετα απο τοσες αντιδρασεις απο σχεδον ολους τους φορεις για το οικοπεδο ?
Αποψη δεν εχεις?Δεν βλεπεις τι παει να γινει?
Περιμενουμε....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
Το Πασοκ υπό την ηγεσία του χαρισματικού ηγέτη του Γιώργου Παπανδρέου αποκτά ισχυρή αυτοδυναμία και θα σχηματίσει κυβέρνηση που θα εκφράζει όλους τους ΄Ελληνες!! Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!!
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της Δημοκρατίας τόνισε τα εξής: «Μιλώντας για τη Δημοκρατία, ο Αριστοτέλης έλεγε ότι τη θεωρεί ως το καλύτερο των συστημάτων διακυβέρνησης. Το αιτιολογεί, λέγοντας ότι, η κυριαρχία των πολλών, όταν βρίσκονται μαζί και αποφασίζουν συλλογικά, υπερβαίνει κατά πολύ την ποιότητα των αποφάσεων των λίγων. Σήμερα, καλούμαστε να εδραιώσουμε νέες συλλογικότητες, νέες δυνατότητες συμμετοχής. Να δώσουμε οξυγόνο στους θεσμούς μας. Δεν είμαστε σήμερα μια πόλη της αρχαίας Ελλάδας, αναζητούμε όμως να επαναφέρουμε τις αρχές και τις αξίες αυτές στη σύγχρονη παγκόσμια κοινωνία. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί. Διαφορετικά, θα επικρατήσουν στον πλανήτη, στην παγκόσμια κοινωνία μας, ο αυταρχισμός, η αναζήτηση μεσσία, ο φονταμενταλισμός, η θεοκρατία και οι καταστροφικές συγκρούσεις. Ως δημοκράτες και ως σοσιαλιστές, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως πρέπει να δώσουμε λόγο και δύναμη στους πολίτες μας. Πρώτον, σε διεθνές επίπεδο, όπου υπάρχει ανάγκη εκδημοκρατισμού του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης. Η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωτοστατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με επίκεντρο την Ευρώπη των πολιτών, αντιμετωπίζοντας το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα αυτής της Ένωσης, αλλά παίζοντας και ουσιαστικό ρόλο, μέσω της Ευρώπης, προωθώντας την Ευρώπη, για την αναμόρφωση των θεσμών σε παγκόσμιο επίπεδο και, ιδιαίτερα της ενίσχυσης του ΟΗΕ, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών».
Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο:
Μίλησε για τον πολίτη και τα προβλήματά του. Μίλησε για την σημερινή κρίση, δεν κρύφθηκε από την πραγματικότητα όπως ο σημερινός πρωθυπουργός. Έδωσε όραμα για την Ελλάδα: να διασφαλίσουμε το δικαίωμα κάθε πολίτη σε μία ανθρώπινη κοινωνία. Έδωσε λύσεις: Προσδιόρισε, με συγκεκριμένες προτάσεις-λύσεις, τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: Την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους. Την ανάπτυξη για τον άνθρωπο – πράσινη ανάπτυξη. Το ευνομούμενο κράτος
Απάντησε με συγκεκριμένο τρόπο στο ερώτημα «Που θα βρείτε τα λεφτά;», έδωσε στοιχεία για τα δις ευρώ που η σημερινή κυβέρνηση επέλεξε να χαρίσει στους λίγους, ενώ το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να τα δώσει για την ενίσχυση των πολλών.
Δεσμεύτηκε, ως επόμενος πρωθυπουργός να πάρει από την πρώτη ημέρα, «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στη σχέση πολίτη-κράτους», για να ξεκολλήσει η χώρα από την κρίση. Κάλεσε όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες σε κοινή πορεία.

΄Οπως έχουμε ξανατονίσει, χρέος κάθε δημοκράτη από την Κρήτη έως τον ΄Εβρο και από την Εύβοια έως τη Ζάκυνθο,ανεξαρτήτου παράταξης είναι να προστρέξει στο κάλεσμα της δημοκρατικής του συνείδησης και με την παρουσία του να τιμήσει τον νέο άξιο ηγέτη της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανίσχυρος• ακολουθήστε τον!!
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη ισχυρό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει ήδη σταθεροποιηθεί και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Δρα Κουτσούκο,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Όταν θα σχηματίσω την πρώτη μου μετά ΝΔ Κυβέρνηση, το Υπουργείο τόχεις στο τσεπάκι. Μόνο σκέψου ποιο θέλεις και πες μου εγκαίρως, μην το πάρει άλλος, διότι υπάρχουν και άλλοι γλυφτοκόλακες που με περιτριγυρίζουν.

Ο Αρχηγός σου
Γεώργιος (όχι Γεωργάκης) Α. Παπανδρέου

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοπράτηση είναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ.
Στά τεύχη της αναφέρθηκαν τέτοιου
είδους προδιαγραφές πού ταιριάζουν
μόνο στήν εταιρία πού έκανε ήδη τήν
εγκατάσταση.
Οπότε μόνο αυτή θά γίνει δεκτή από
τήν επιτροπή διενέργειας τού διαγωνισμού.
Καί μετά τήν υπογραφή τής Σύμβασης
θά πάει κατ΄ευθείαν στό ταμείο.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ
ΣΥΜΦΩΝΙΜΈΝΗ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΚΑΙ
ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ.
Καί έτσι αντί έκπτωσης π.χ 30% τό
έργο έχει έκπτωση π.χ 3%.
Τή διαφορά 27%....τήν φάγανε.
Αυτά γίνονται στήν Τοπική Αυτοδιοίκηση
παντού καί αποδικνύει τήν εμπλοκή
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
Επαναλαμβάνω:Τό χρήμα δέν έχει χρώμα.
Αναστάσης.

Ανώνυμος είπε...

Αμφέβαλλε κανείς οτι η δημοπράτηση θα ήταν νομότυπη;
Είναι μαιτρ ο άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κουτσούκο, πλάκα μας κάνεις????
Γιατί αν στ' αλήθεια είσαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κι επέλεξες αυτόν τον τρόπο να κάνεις πολιτική προπαγάνδα, μα το Θεό, αποτελείς λόγο να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ.

Έλεος μωρέ παιδιά, λυπηθείτε μας...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ PLEASE

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον μειοδοτικό διαγωνισμό του συστήματος "big brother", μπορείτε να προσθέσετε στη βίβλο, της εικόνας του Αγίου Gaspar:
Θα βγαίνω νομάρχης, όποτε θέλω...
όταν βαρεθώ θα βγω δήμαρχος
και θα προκηρύσσω μειοδοτικούς διαγωνισμούς όποτε γουστάρω.

Έτσι απλά... γιατί κάνετε τόσο ντόρο????

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αλαφροίσκιωτη και λοιποί οι κάμερες σας πείραξαν, έλεος δηλαδή εδώ υπάρχουν σκάνδαλα στον Δήμο Ζακυνθίων τοκογλυφίες και εσείς μου μιλάτε για 10 καμερούλες και για Big Brother, για πηγαίνετε αν είστε μάγκες και διαμαρτυρηθείτε και για τις κάμερες στις Τράπεζες και στην Εφορία;
Δείτε εδω τι έκαναν οι πραγματικοί επαναστάτες στην Θεσσαλονίκη
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=909481


Είστε επαναστάτες του καναπέ.

Ο αναρχικός της πλατείας ρούγας

Ανώνυμος είπε...

Τό θέμα δεν είναι αν θα μας παρα-κολουθούν και για ποιό λόγο,για τον εξής απλούστατο οτι και ανενεργές να μην μείνουν, κανένας δεν θα επιφορτισθεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα επι 24ωρου βάσεως,άρα στην ουσία θα είναι "ωσεί παρούσες".
Κατ εμέ το πρόβλημα είναι γιατί να πεταχθούν 45.000 Ευρώ σε 10 "καμερούλες" αντί σε κάποιο έργο απο τα τόσα που έχει αναγκη ο τόπος.
Γιατί η δική μας τσέπη θα τις πληρώσει κι όχι ο Γάσπαρος.

airetikos είπε...

"Ρε Αλαφροίσκιωτη και λοιποί οι κάμερες σας πείραξαν, έλεος δηλαδή εδώ υπάρχουν σκάνδαλα στον Δήμο Ζακυνθίων τοκογλυφίες και εσείς μου μιλάτε για 10 καμερούλες και για Big Brother, για πηγαίνετε αν είστε μάγκες και διαμαρτυρηθείτε και για τις κάμερες στις Τράπεζες και στην Εφορία;"

Μετα τους Γασπαροπασοκους εχουμε φαινεται και τους Αναρχογασπαρικους...

Ανώνυμος είπε...

Προς: αιρετικό ή αναρχικό της πλατείας ρούγας ή όπως αγαπάς να αυτοαποκαλείσαι.....

Ναι όλα με πειράζουν, μα περισσότερο απ' όλα κάτι τύποι σαν εσένα που θεωρούν, ότι μπορεί ο πάσα ένας περαστικός (γιατί τέτοιοι είναι όλοι τους), να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα το δικό μου, το δικό σου και του κάθε ταλαιπωρημένου πολίτη, σαν νταβατζής σε μπουρδέλο....
Γιατί αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,αυτό ακριβώς είναι η Ελλάδα.....
Ένα τεράστιο μπουρδέλο κι όλοι εμείς οι πόρνες του, που ζητάμε προστασία - εξυπηρέτηση, από τον κάθε πολιτικό νταβατζή.
Κι αν σου αρέσουν οι ταμπέλες, κόλα κι άλλη μια στο πλούσιο ρεπερτόριο σου, αυτή της "κακοποιημένης πόρνης", γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, μόνο που μερικοί αρνούνται να το παραδεχθούν.
Και όταν λες να επαναστατήσουμε, πως το εννοείς? Να πάμε γράψουμε τα πεζοδρόμια, κάνοντας τραμπουκισμούς και ρεντίκουλα?
Επέτρεψε μου, να επαναστατήσω με το μόνο όπλο που μου παρέχει το "δημοκρατικό πολίτευμα", την ψήφο μου. Εγώ θα πολεμήσω, ρίχνοντας μια μούντζα, αντί για ψήφο στις εκλογές, εσύ θα ψηφίσεις?
Έχεις καμιά υποχρέωση?
Και δεν κατάλαβα,εσύ τι ζόρι τραβάς, αν εμείς αντιδρούμε σε 10 καμερούλες και στον διαφανή τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο μειοδοτικός διαγωνισμός, μετά την τοποθέτηση τους?
Σε βρίσκει σύμφωνο η διαδικασία?
Γιατί αν ναι, επέτρεψε μου να κάνω σενάρια, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η θέση και στάση σου.

Κατά τ' άλλα σου εύχομαι καλό απόγευμα

airetikos είπε...

ΔΕΝ προσεξες τα εισαγωγικα....
Αυτοαποκαλουμε airetikos γιατι ετσι μου λενε οτι ειμαι και ΔΕΝ εχω σχεση με τον αναρχογασπαρικο φιλο ....
Χαιρομαι που τα ειπες ετσι χυμα ...

Ανώνυμος είπε...

Αιρετικέ, απολογούμαι...

θόλωσα και δεν πρόσεξα τα εισαγωγικά.
Μέσα στο χαμό, σε πήρε και εσένα η μπάλα.
Φίλε συγνώμη για το confusion, την επόμενη θα είμαι πιο προσεκτική.

Καλό σου βράδυ