Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Μετέθεσαν στην Ζάκυνθο τον πυροσβέστη που έκανε δηλώσεις για το ανίκανο κράτος όταν κάηκε η Αρχαία Ολυμπία


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ.
Θυμάστε τον πυροσβέστη-συνδικαλιστή που έκανε επίθεση στην ηγεσία για μη οργανωμένο σχέδιο κατάσβεσης στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας όταν καιγόταν η περιοχή; Ε, αυτό τον άνθρωπο τον μετέθεσαν επειδή είχε...μιλήσει. Έχουμε γυρίσει σε εποχές ...χούντας που δεν μπορούσε κάποιος να πει την άποψη του. Και θα μας εξηγήσει άραγε ο Παυλόπουλος αν ο συνδικαλιστής έκανε την δήλωση για ιδίων όφελος ή για το καλό της περιοχής που κατακάηκε; Η περίπτωση του...πυράρχου Νίκου Χανιά είναι χαρακτηριστική, ο οποίος μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε, πέρσι, ενώπιον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία της Πυροσβεστικής για την έλλειψη συντονισμού των πυροσβεστικών δυνάμεων, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί η Αρχαία Ολυμπία, μετατέθηκε δυσμενώς στη Ζάκυνθο. Ο πυροσβέστης έχει καταθέσει μήνυση κατά του αρχηγού της πυροσβεστικής και βέβαια έκανε ένσταση που δεν πρόκειται να τον δικαιώσει. Έτσι είναι αυτά.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη φορά θα σας ρωτάμε που να μεταθέσουμε τους πυροσβέστες.

kostas είπε...

Eμεις βεβαια τα ειχαμε πει και νωριτερα..

Ανώνυμος είπε...

Τιμή μας και καμάρι μας, ένας τέτοιος άνθρωπος να βρίσκεται ανάμεσα μας.Δεν ξέρω κατά πόσο χαίρεται εκείνος για τη συγκεκριμένη μετάθεση, αλλά ειλικρινά εμένα προσωπικά με χαροποιεί να γνωρίζω, πως το πυροσβεστικό σώμα του νησιού, απαρτίζεται, από γεναίους και έντιμους ανθρώπους.


Τιμή μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Ατσάραντε θες να μας πεις οτι η Ζάκυνθος είναι δυσμενής μετάθεση;

Ανώνυμος είπε...

@6:45 μμ
Επειδή δεν βλέπω να απαντά ο Ατσάραντος, παίρνω εγώ το θάρρος. Πρώτα-πρώτα η ανάρτηση είναι απο το troktiko. Δεύτερον, ΝΑΙ η Ζάκυνθος είναι δυσμενής μετάθεση. Όχι γιατί το νησί είναι μπάχαλο, γεμάτο σκουπίδια, χωρίς νερό, χωρίς αποχέτευση, χωρίς δρόμους,χωρίς κανένα χώρο για τα παιδιά μας, χωρίς ούτε ένα σινεμά, χωρίς να έχεις να πας πουθενά να περάσεις δημιουργικά την ώρα σου, χωρίς πεζοδρόμια για να περπατάμε, χωρίς, χωρίς, χωρίς... Δεν είναι για τα παραπάνω δυσμενής μετάθεση η Ζάκυνθος. Είναι δυσμενής μετάθεση γιατί η γυναίκα μου, τα παιδιά μου και το σπίτι μου είναι στην Πάτρα και τους βλέπω κάθε Σ.Κ. Και δεν ζήτησα να με φέρουν στη Ζάκυνθο. Εκείνοι με έστειλαν, μάλλλον για να με τιμωρήσουν. Και στον παράδεισο να σε στείλουν χωρίς τη θέλησή σου ΝΑΙ είναι δυσμενής μετάθεση!

Ένας μπάτσος.
Ελπίζω να το κατάλαβες.

Dotoros είπε...

Έτσι όπως κατάντησαν τη Ζάκυνθο οι τοπικοί άρχοντες ΝΑΙ είναι δυσμενής μετάθεση.

Ανώνυμος είπε...

To γκάλοπ θα μπορούσα να το θεωρήσω αξιόπιστο αρκεί ο κάθε ΙΡ υπολογιστή ψήφιζε μόνο μιά φορά.