Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ξηλώστε τώρα όλες τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.

Για περισσότερα από 300 ατυχήματα ευθύνονται οι διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται τοποθετημένες κοντά στους δρόμους. Την Παρασκευή εκδόθηκε η πρώτη τελεσίδικη απόφαση που καταδίκασε διευθύνοντα σύμβουλο εταιρίας ενοικίασης διαφημιστικών πινακίδων, αφού το δικαστήριο δέχτηκε ότι υπάρχει ποινική ευθύνη για το θάνατο οδηγού αυτοκινήτου που προσέκρουσε δε τέτοια πινακίδα. Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος για δεκάδες οδηγούς που σακατεύτηκαν πάνω στις λαμαρίνες και τα γυαλιά των πινακίδων. Στη Ζάκυνθο επικρατεί ένα χάος με τις διαφημιστικές πινακίδες, αφού ο καθένας τοποθετεί όπου θέλει μια παράνομη ταμπέλα. Και επειδή δεν μεσολαβεί καμία διαφημιστική εταιρία, οι Δήμαρχοι είναι εκείνοι που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού δεν εφαρμόζουν το νόμο και "επιτρέπουν" -άγνωστο με ποιά ανταλλάγματα- να ξεφυτρώνουν εντός των ορίων των Δήμων τους παράνομες ταμπέλες.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οσο και να φωναζουμε δεν θα γινει κατι πανω στο θεμα διοτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα....

Ανώνυμος είπε...

...Δεν πειράζει εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε. Η μοιρολατρία μας έχει φέρει εδώ που είμαστε . Δεν θα ακυρώσουμε την οικονομική ζωή του τόπου, ούτε επανάσταση θα κάνουμε, απλά θα απαιτήσουμε να μπούνε κανόνες που οι πολίτες και η συνείδησή τους θα πρέπει να φυλάξουν. Εσείς τα BLOG θα βοηθήσετε σ΄αυτό γιατί οι εφημερίδες τροφοδοτούνται από τους ίδιους διαφημιστές επομένως δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους.

Ανώνυμος είπε...

Κι οι πινακίδες που τοποθέτησαν οι ίδιοι οι Δήμαρχοι; Όπως στο Κριονέρι αυτά τα κατάσχημα,σκουριασμένα σιδερένια πλαίσια που είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία. Ποιός θα αναλάβει να τα ξηλώσει;