Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Απόσπασμα από την εφημερίδα Ελεύθερη Άποψη της 16/10/2008

Μετά από αυτά, ντροπή, πολύ ντροπή φίλοι της Ελεύθερης Άποψης. Να γιατί οι Ζακυνθινοί θα ξαναβγάλουν πάλι Βουλευτή τον Δημήτρη.

Post by: ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΣΟΚΟΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 07 ΠΟΥ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ.......ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΖ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΠΕΡΔΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΜΗ 40 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΕΠΑΖ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ....... ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην σκίσετε κανα καλτσον απο την πολύ αντιπολίτευση.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ.
ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΕΤΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σταματάνε να κατηγορούν τον Βουλευτή , γιατί νομίζουν ότι τους έχει ξεχάσει ο Λαός .Το "ήθος" τους και οι πρακτικές τους δεν ξεχνιούνται

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη μακρία και αλάργα από αυτόν, γιατί μπορεί να σε κολλήσει λαμογίτιδα.

Ανώνυμος είπε...

Οι κλέφτες του Δημοσίου χρήματος επί Πέττα με ποιο δικαίωμα θέλουν να γίνονται τιμητές του πιο τίμιου πολιτευτή που πέρασε από τη Ζάκυνθο. Έχει κανένας να τον καταγγείλει για κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Δημητρη Βαρβαρίγο είναι προς τιμη σου να σε βριζει ο Μαλαπερδας. Το αντιθετο θα προκαλουσε υποψιες για την τιμιοτητα σου.

Ανώνυμος είπε...

eixa kathigiti ton varvarigo kai xsero poli kala ti lamogio einai.Ta politika tou pisteuo ta evgaze mesa stin taxsi.

Ανώνυμος είπε...

ti ekane kai ayto to lamogio giaa ton topo tou?? re oust
atsarante pisteuo na valeis to sxolio mou.giati san pasokos pou eisai.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι καποιος λαμογιο αν προωθεί η υπερασπιζεται την ιδεολογια του και τα πιστευω του. Εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με τη π..... Λαμογιο ειναι αυτος που υπερσπιζεται την ιδεολογια της κονομας σε βαρος του κοινωνικου συνολου και πιστευω του ειναι να καταχραστει οσα περισσοτερα μπορει μεχρι να φυγει απο τη θεση που κατεχει. Αν καποιος εχει να προσαψει κατι τετοιο στον Βαρβαριγο ας το πει ξεκαθαρα, διαφορετικα ας σταματησουν τα παπαγαλακια- Ρουσοπουλακια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟ...Α ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ-ΑΤΣΑΡΑΝΤΑΚΙ-ΠΑΣΟΚΑΚΙ?

Ανώνυμος είπε...

TO NHSI EINAI PASOK ETSI KI ALLIWS. OPOTE KALA PAME. RE FILE ANWNYME 1:23 STRAVOS EISAI KAI DE VLEPEIS OTI TO POST TO ESTEILE ENAS PALIO-PASOKOS. ALLA 8A MOY PEIS EDW DEN EIDES TA OMOLOGA , TA KARTEL, THN AKRIBEIA, TIS YPOKLOPES, TOYS PAKISTANOYS, TOYS KOYMBAROUS, TO BATOPEDI, AYTO 8A EVLEPES?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ "ΡΕ ΦΙΛΕ" ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ,ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΑΣ,ΤΟ ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

τωρα που θα δωσει η ΔΕΞΙΑ ψηφο στου αλλοδαπους μην περιμενετε να ξαναδειτε αλλον Ζακυνθινο στη βουλη.

Ανώνυμος είπε...

gia peite moy pios allos zakyn8onos bouleuths sto papel8on siko8ike na kanei erotisi sth boulih ektos apo ton barbarigo..giath nomizo ego oti h proigoumeni oitan oli tous MOUGI

Ανώνυμος είπε...

Αναγνωρίζω οτι ο Βαρβαρίγος έχει την πιο ενεργητική στάση βουλευτή μέχρι σήμερα στη Βουλή.
Εχει κάνει δεκάδες επερωτήσεις για τοπικά θέματα αλλά απο ΚΟΥΦΟΥΣ τί περιμένεις;
Εις ώτα μη ακουόντων πηγαίνουν, ούτε τον ακούνε, ούτε απάντηση παίρνει, ούτε πολύ περισσότερο λύσεις δίνουν.Αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητούμε οτι αναδεικνύει τα προβλήματά μας στη Βουλή πιέζοντας.
Όσο για την εντιμότητά του δεν του την αμφισβητεί κανείς.
Μπορεί να είναι απόμακρος,μονο-κόματος ίσως, δεν κάνει τις καλ-λίτερες δημόσιες σχέσεις, όμως και σταθερός στις απόψεις του είναι και έντιμος είναι και δεν πλούτισε απο την πολιτική,που χρόνια ασχολείται και δεν είναι χθεσινός.Είναι πολύ έξυπνος για να μην πέσει στην παγίδα κανενός Μαλα...πέρδα, που όλοι γνωρίζουν ποιανού εξαπτέρυγο είναι.
Και για μην μπερδεύεστε δεν είμαι ψηφοφόρος του Βαρβαρίγου,δεν μπορώ όμως να μην είμαι αντικειμενική.
Οσο για τις βολές που δέχεται απο τους δικούς του, οτι έδωσε την Νομαρχία στο Γάσπαρο, αυτό και να το βλεπα δεν θα το πίστευα,με ΤΙΠΟΤΑ.
Τώρα για το κατα πόσο θα δώσει ψήφο στους αλλοδαπούς η ΔΕΞΙΑ, πιστεύω οτι θα αργήσουμε πολύ να το δούμε αυτό.
Είπαμε είναι μαλάκες αλλά οχι και τόσο!