Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Άφωνος έμεινε ο Βουλευτής Κεφαλλονιάς της Ν.Δ κ. Αλέξανδρος Παρίσης…


…με τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Ζάκυνθο. Τα τοπικά στελέχη του κόμματος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η σύρραξη απεφεύχθη στο παραπέντε. Οι πληροφορίες λένε ότι στόχος ήταν ο Νομάρχης, ο οποίος δέχτηκε σφοδρή επίθεση τόσο από τον πρώην πρόεδρο της Ν.Ε κ. Ζούγρα, όσο και από τον Στρατηγό Παύλο Κολοκοτσά. Το τι ακούστηκε δεν λέγεται! Το τι πετάχτηκε το βλέπετε στη φωτογραφία! Ένα τασάκι μαζί με τ’ αποτσίγαρα και τις στάχτες! Ίσως για να ταιριάζει με τη στάχτη και την μπούλμπερη που άφησε πίσω του το σκάνδαλο Τσαγκαρόπουλου ή με τη στάχτη στα μάτια, που προσπαθούν να ρίξουν ορισμένοι αιρετοί στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι η δαπάνη 3,6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά ενός οικοπέδου, γίνεται για το καλό της …Ζακύνθου!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα γυναικεία αξεσουαρ τώρα βρέχει και τασάκια;
Φυλαχτείτε οι αθώοι-άμαχοι μη βρεθείτε στο πεδίο βολή τους.

Ανώνυμος είπε...

kai ti legane?gia to kolo tou topou fonazane meta apo tosa xronia sti e3ousia kai ta ametrita erga pou exoun ginei?H mipos eminane ektos to fagopoti tis pitas????????

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τα 3.6 εκατ. για το οικόπεδο, θα είναι τα 3.6 εκατ. για το κτίριο, τα 3.6 εκατ. για τα έπιπλα, τα 3.6 εκατ. για τα χαλάκια της εισόδου, τα 3.6 εκατ.,..., τα 3.6 εκατ.,..., τα 3.6 εκατ.....

Ανώνυμος είπε...

Οι παλιοί κομματικοδίαιτοι (επί Μαυρογιαλλούρου) "τρώγανε" από τα τούβουλα, τσι σωλήνες, τα πατώματα... Οι καινούριοι αρχίζουνε να "τρώνε" από το οικόπεδο! Πρόοδος!