Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβίου 2007 ο Δήμαρχος Άκης Τσαγκαρόπουλος...

... με συνεργούς τους Βασίλη Στεριώτη, Νίκο Κωνσταντάκο και έναν Αλβανό, προσπάθησαν να ανατινάξουν το Δημαρχείο. Πέρασε ένας χρόνος και δύο μέρες και κανένας πολιτικός φορέας δεν μπήκε στον κόπο να εκδόσει έστω μια ανακοίνωση. Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Η πράξη που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο και θα μείνει στην ιστορία ως η πιο μαύρη σελίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ξεχάστηκε απ΄ όλους. Ή μήπως όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν; Σήμερα και οι τρεις πρωτεργάτες του σκανδάλου είναι ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους και περιμένουν να δικαστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο Αλβανός παραμένει στη φυλακή! Το καλοκαίρι ο Άκης έκανε τα μπάνια του στη Μιμόζα. Με την αποφυλάκιση Στεριώτη είχαμε φωταψίες στη γειτονιά. Στη Ζάκυνθο περνάει τον καιρό του και ο Κωνσταντάκος. Αθάνατη Ελλάδα. Δεν σου χρειάζονται 10 χρόνια για να ξεχάσεις. Σου αρκούν 365 μέρες!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O αλβανός φταίει! Να κάτσει φυλακή!!! Αν είχε κάμει καλά τη δουλειά του, ούλα μέλι-γάλα θάτανε! Τέτοιο ωραίο σχέδιο, και να κολλήσει στον παλιο-αλβανό! Οι άλλοι, ο καθένας έκαμε άριστα το δικό του κομμάτι. Ο Άκης ενορχήστρωσε τη δουλειά, ο Βασίλης εκτέλεσε, ο Κωνσταντάκος κουβάλησε τα μπιτόνια και τα στουπία... κι ο κερατάς ο αλβανός μια τόρτσα ούλη-ούλη είχε να ρίξει και τάκαμε θάλασσα! Ντροπής!
Και δεν θάχε ανάγκη ο Άκης μας να κάνει κρυφά τα μπάνια του... ούτε νά'ρχεται ινκόγκνιτο στο παπόρο... Άσε που στη θέση του ΞΕΝΙΑ τώρα θάχαμε κήπο ή παιδική χαρά!