Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Μια ακόμη κοινωνική προσφορά της Siemens!

Αν θέλετε δωμάτια για να κάνετε τις διακοπές σας, απευθυνθείτε στη Siemens. Αυτό έκανε και ο Υπουργός κ. Μιχάλης Λιάπης και τον εξυπηρέτησαν άμεσα. Του βρήκαν δωμάτιο, το οποίο όπως είπε πριν από λίγο το ALTER, το πλήρωσε ο Υπουργός και όχι η Siemens!
Για κρατήσεις SIEMENS: 210 6864111
Για κρατήσεις ALTER: 210 5707000


Υ.Γ. Πρέπει να μας περνάνε για πολύ μαλάκες! (Με τη Φιλιππινέζικη έννοια)

25 σχόλια:

ατζάρντο είπε...

είματε πολύ μαλάκες και όχι με την φιλλιπινέζικη έννοια αφού σαν λα'ος δεν κάμουμε τίποτα.καθόμαστε και τον παίρνουμε από παντού (τον υπνο, για να μη παρεξηγηθω)και τα πάντα τα αντιμετωπιζουμε με το υποαναπτυκτο χιουμορ μας.Καντε κατι για τα παιδια σς ρρρρεεεε

Ανώνυμος είπε...

λιβελούλα 13...
πέραν του, να μου κουλαθεί το χέρι αν ψηφίσω κάποιον από αυτή(και την άλλη) τη παλιόφαρα, ακούω προτάσεις... προσδιόρισε μου αυτό το "κάτι" σε παρακαλώ.
Ατσάραντε, εσύ go on και μη μασάς...

Ανώνυμος είπε...

αυτή τη φορά λέω να ψηφίσω οποιον μου δώσει 5000 να πάρω μια μηχανή. οχι καινουργια μεταχειρισμενη . αν μου τα δωσει ένα κομμα θα ψήσω και τη μάνα μου να ψηφισει και ετσι θα τους ερθει 2500 ο ψηφος. τον πατερα μου δεν τον κανω καλά. γερασε και εχει κολησει με τον ανδρεα. δου του λεμε οτι ο ανδρεας πεθανε για να μην του ρθει κανενας κόλπος. πριν απο μερες με ρωτησε γιατι ο γιωργος ειναι στην τηλεόραση. η μανα του ειπε οτι πηρε το διπλωμα απο το πανεπιστημιο και ο ανδρεας του πηρε ενα ποδηλατο, αλλα αυτος επεσε και χτυπησε το ποδι του. απο τοτε ο πατερας μου δεν μου δινει λεφτα να παρω μηχανακι. μου λεει συνεχεια οτι ο ανδρεας παραλιγο να χασει τοσο καλο παιδι. ο ανδρεας το ξερει οτι ο γιος του δεν ειναι για πρωθυπουργος αλλα ειναι ο πρωτοτοκος και στην αμερικη αυτα τα προσεχουν. ο πατερας νομιζει οτι η μαργαριτα ειναι ακομα παντρεμενη με τον ανδρεα και οτι ο ανδρεας εχει μια γκομενα, οπως ο καθε ελληνας. για αυτο λεω να ψηφισω με βαση το χρημα. στις ευροεκλογες θα ζητησω λιγοτερα. θα παρω τη στολη τις μποτες και το κρανος και στις βουλευτικες θα παρω τη μηχανη. εγω δεν πιανομαι μαλακας οπως ο πατερας μου. του ειχαν πει οτι με τα βαρεα και ανθυγιεινα θα επαιρνε καλη συνταξη και αυτος το εχαψε. οταν ηρθε η ωρα για τη συνταξη του εδωσαν 660 ευρω . στην αρχη νομιζε πως ηταν τη βδομαδα. οταν καταλαβε οτι ηταν το μηνα του ηρθε συφορεση. η μανα μου πηγε να σκασει. τον ετρεχε στο ικα ενα χρονο. για την ακριβεια, για ενα ραντεβου περιμενε ενα χρονο. τελικα ο πατερας εγιανε απο μονος του. του μπηκε ο διαολος να τους φαει οσο πιο πολλα μπορει ζωντας 120 χρονια. τωρα ειναι 89. ηδη τους τρωει τη συνταξη 29 χρονια. χαχαχα. εμενα με ορκισε αμα πεθανει να μη το πω στο ικα και να συνεχισω να παιρνω εγω τη συνταξη. μα δεν ειναι σωστο να περιμενω να τα κακαρωσει για να παρω μηχανακι. για αυτο λεω να πουλησω δυο ψηφους. αυτοι τοσα χρονια τρωνε απο πανου μας. να παρω και εγω κατι ειδικα τωρα που τελειωσα το λυκειο και δεν ξερω τι διαολο να κανω. να γινω ντι τζει, μπαρμαν η παρκαδορος; για τιποτα αλλο δεν κανω. λοιπον αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Αποδείξεις πληρωμής εισιτηρίων και ξενοδοχείων για το επίμαχο ταξίδι την περίοδο 16-20 Ιουνίου 2005 παρουσίασε την Πέμπτη ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης.

Συγκεκριμένα, έδωσε στην δημοσιότητα τα δύο εισιτήρια -το δικό του και του γιου του- για το αεροπορικό ταξίδι του Αθήνα -Βερολίνο και επιστροφή από Φρανκφούρτη, καθώς και την απόδειξη πληρωμής των εισιτηρίων αυτών από το ταξιδιωτικό γραφείο στο οποίο απευθύνθηκε για τις κρατήσεις. Τα εισιτήρια στοίχισαν 1.033,50 ευρώ.

Επιπλέον, ο κ. Λιάπης δημοσιοποίησε παραστατικά για τα δωμάτια στα τρία ξενοδοχεία στα οποία διέμεινε κατά το ταξίδι του. Σύμφωνα με αυτά, στο ξενοδοχείο Westin Leipzig της Λειψίας ο υπουργός διέμεινε στο δωμάτιο 2406 και κατέβαλε 181 ευρώ για την βραδιά της 16ης Ιουνίου.

Εν συνεχεία, στο Ζάλτσμπουργκ διέμεινε στο ξενοδοχείο Intecontinental στις ημερομηνίες 17 έως 19 Ιουνίου. Για το δωμάτιο 265 κατέβαλε 709 ευρώ. Επιπλέον, στην Φρανκφούρτη ο κ. Λιάπης διέμεινε στο ξενοδοχείο Kempinski στις 20 Ιουνίου και για το δωμάτιό του κατέβαλε 704 ευρώ.

Από το Βερολίνο στη Λειψία, καθώς και για τις υπόλοιπες μετακινήσεις του έως την Φρανκφούρτη, από την οποία αναχώρησε για Αθήνα, ο Μ.Λιάπης αναφέρει ότι χρησιμοποίησε ενοικιασμένο αυτοκίνητο. Ο υπουργός δεν είχε δώσει σχετικό παραστατικό για την επίρρωση των λεγομένων του, ωστόσο όταν αυτό επισημάνθηκε από δημοσιογράφους, δημοσιοποιήθηκε ακόμη μία απόδειξη, από την οποία προκύπτει ότι ενοικιάστηκε όχημα από την εταιρία Hertz στις 16 Ιουνίου έναντι ποσού 298 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Αφου τα έκανε όλα αυτά μονος του γιατί του εκλεισε δωματιο η Ziemens; Δεν μπορούσε να παρει ενα τηλέφωνο;

Ανώνυμος είπε...

Στην μια περίπτωση Τσουκάτος υπάρχει ομολογία και παραδοχή για μεγάλο οικονομικό ποσό και σκάνδαλο απο μαύρα χρήματα απο το εξωτερικό (ασχετα αν οι πράσινοι ταμίες είπαν οτι τα στελνε ο ΘΕΟΣ ) στην δε αλλη περίπτωση Λιάπης ουτε καν ενδειξη χρηματισμού. Μόνο ο κομματικός φανατισμός επιτρέπει συγκρίσεις. Ανθρακες τελικά ο θησαυρός. Αυτό ηταν όλο; Αν για την κράτηση ξενοδοχείου πρέπει να απολογηθεί ο Υπουργός να απολογηθεί. Μηπως ειμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στα αλεύρι; Τι να πουν και οι απλοι γιατροί που τους πηγαίνουν οι φαρμακευτικές εταιρίες πολυήμερα ταξείδια στο εξωτερικό εντελώς δωρεάν;
Ελπίζω και γώ σαν ολους τους αλλους εκτος απο το 1 εκατ που πήρε το ΠΑΣΟΚ μέσω ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ να μάθουμε και για τα υπόλοιπα 99 εκατ.μάρκα στη συνέχεια που πήγαν. Ο ανακριτής θα χει πολλή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω σε ρωταω για το Λιαπη και μου λες για τον Τσουκατο. Πολιτικος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμμιά άπόδειξη ότι πήρε δραχμή ο Λιάπης. Δεν ειμαι πολιτικός, είμαι δικηγόρος. Στην μια περίπτωση το δικαστήριο θα καταδικάσει στην άλλη ουτε καν το συζητάει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμμιά άπόδειξη ότι πήρε δραχμή ο Λιάπης. Δεν ειμαι πολιτικός, είμαι δικηγόρος. Στην μια περίπτωση το δικαστήριο θα καταδικάσει στην άλλη ουτε καν το συζητάει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα μπερδεύετε; Ο Λιάπης νοίκιασε το τρένο από τη Siemens ενω θα μπορούσε να τα αγοράσει και ο Χριστοφορακος του έκανε την κράτηση. Κακό είναι αυτό; Όχι. Άμα είσαι η Siemens.

Ανώνυμος είπε...

Ως δικηγόρος πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν πήρε δραχμή; Γιατί εγώ δεν είμαι.

Ανώνυμος είπε...

απο τα στοιχεία που εχουν δημοσιοποιηθει μέχρι σήμερα βγάζω αυτο το συμπέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

καθε μερα ερχονται νεα στοιχεια. για τους πολιτικους θα πρεπει να ισχυει το τεκμηριο της ενοχης. εαν τα πηρε ο καθε λιαπης οταν εβαζε την υπογραφη του εγω που να το μαθω; και για τη ζιμενς το μαθαμε απο τους γερμανους. δε βλεπεις την πολυτελεια μεσα στην οποια ζουνε; ο λιαπης σεμνα και ταπεινα ξοδεψε 3000 (μισθους 4 μηνων για μενα) για να παει δυο μερες να δει την εθνικη. να μην είμαι υποψιασμενος;

Ανώνυμος είπε...

Στα επιχειρήματά σου εχω να απαντ΄σω τα εξής με την ψυχρή λογική και μόνο:
1. Σχετικά με την πολυτέλεια. Πολλοι συμπατριώτες μας Ζακυνθινοί κάνουν συχνά τέτοια ταξείδια σε μακρυνους εξωτικούς προορισμούς η πηγαίνουν να δουν ποδόσφαιρο; Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα. Εχουν την οικονομική δυνατότητα και το απολαμβάνουν. Δηλαδή αν δεν μπορεί να ταξιδέψει ένας Υπουργός στο εξωτερικό να δεί έναν αγώνα ποιος μπορεί;
2. Περι τεκμηρίου ενοχής. Μέγα λάθος. Οι πολιτικοί τρώνε εύκολα απο το εκδοτικό κατεστημένο λάσπη. Το εκδοτικό κατεστημένο εξυπηρετεί εργολαβικά συμφέροντα. Το πως έγινε αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αυτο ονομάζεται διαπλοκή. Επειδη λοιπόν τρώνε εύκολα λάσπη αυτους δεν μπορείς να τους καταδικάσεις με την πρώτη τουφεκιά. Μπορώ να σου θυμίσω πολλές περιπτώσεις απο το παρελθόν που απεδείχθη με αποχρώσες ενδείξεις μάλιστα ότι δεν συνέβαινε τίποτε τελικά. Είναι ευκολο για το εκδοτικό κατεστημένο να σε μετατρέψει σε οπαδό και Μουτζαχεντίν για να βρίζεις. Η αλήθεια είναι (με αυτα που ξέρουμε μέχρι τώρα το ξαναλέω) ότι δεν βγαίνει τίποτα εις βάρος του Λιάπη. Μπορώ να σου πώ ότι ίσως επειδή αυτές τις μέρες να μην υπογράφει κάτι που θέλουν οι μεγαλοκαρχαρίες kai να τον εβαλαν στο μάτι του Κυκλώνα. Τα δε υποτιθέμενα στοιχεία που έγραψε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ είναι για γέλια. Αυτος θα κάμει αγωγή στην εφημερίδα θα συζητηθει σε κανα 2 χρόνια και μέχρι τότε θα χουν συμβεία άλλα πιό σοβαρά και μεις θα το χουμε ξεχάσει.
Παντως πολιτικά τώρα περίμενα ότι θα παρουσιαστεί κάτι πολύ πιο σοβαρό για Υπ. της Κυβέρνησης σύμφωνα με αυτά που έλεγαν και όχι τόσο αδύναμο να τεκμηριωθεί.
Μην ξεχνάς φίλε μου οτι στη υπόθεση Τσουκάτου έχουμε ομολογία και παραδοχή. Τώρα ο Λιάπης βάζει δεκάδες υπογραφές την ημέρα. Είναι πολύ εύκολο οπως σου εξήγησα κάποιος να τον κατηγορήσει. Στο τέλος ομως αν τα στοιχεια δεν ειναι αδιάσειστα θα γυρίσει υπέρ του. κάτι τελευταίο. Ο Λιάπης δεν φαίνεται αρπακτικό. Κατηγορήθηκε επειδή είναι κοντά στον Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε παραείσαι δεξιός.
Κριμα μορφωμενος ανθρωπος να εχει τετοια επιχειρηματα, που εγω ενας άθρωπος του γυμνασιου να μπορει πανευκολα να ανατρεψει.
ελπιζω στο επαγγελμα να εισαι καλυτερος.
1 ο καθε ζακυνθινος που πηγαινει ταξίδια δεν διαχειριζεται τα λεφτα του κρατους. υπάρχει μια ουσιαστικη διαφορα εδω η όχι; και βεβαια ενας υπουργος μπορει να παει οπου θελει και μετο μισθο που εχει 7600 + τα επιδόματα μπορει να χαλασει και 3-4 χιλιαρικα για δυο μερες. τι δουλεια εχει να παει διακοπες με τον διευθυνοντα συμβ της ζιμενς; αν ενας ζακυνθινος παει διακοπες με τον εσκομπαρ, ε θα με υποψιασει. για δωσε μια καλη απαντηση. γιατι του εκανε την κρατηση ο χριστοφορακος. μηπως ηταν κολληταρια; εγω αν πηγαινα διακοπες και την κρατηση την εκανε ο γασπαρος, που θα πηγαινε το μυαλο σου; οτι μου ειναι αγνωστος; ας πουμε λοιπον οτι ηταν φιλοι και ετυχε. μην ξεχνας οτι οταν ο τσουκατος πιαστηκε στο κοτερο πηρε ποδι. τωρα που ο λιαπης πιαστηκε με τη ζιμενς, τι θα παρει μπραβο;
2. πριν απο λίγο ακουσα οτι συμφωνα με τις καταθεσεις των γερμανων (θα τα γραψουν οι εφημεριδες αυριο) η ζιμενς εδωσε 40 εκ ευρώ στα κομματα το 2004 . εσυ ποια κομματα νομιζεις οτι τα πηραν ; το κκε και οι οικολογοι; αρα ειναι θεμα ημερων για να αποκαλυφθει οτι τουλαχιστον μια εταιρια χρηματοδοτουσε το πολιτικο συστημα. και επειδη στις εκλογες το 04 ηταν ξεκαθαρο ποιος θα ηταν ο νικητης φαντασου ποσα πηραν στη νεα δημοκρατια. αν πω 24 εκ θα πεσω μεσα; ο τσουκατος ειπε την αληθεια. εκανε αυτο που θα εκανε το καθε τιμιο κοματοσκυλο και που κανενας δικος σας δεν τολμα να κανει, γιατι σκοπος της ΝΔ ειναι να κουκουλωσει το σκανδαλο και οχι να το αποκαλυψει. μηπως να σου θυμιζω ποσα σκανδαλα εχει κουκουλωσει ο καραμανλης; σε οτι αφορα στη φατσα του λιαπη εχω να πω ότι για τους περισσοτερους απατεωνες έπεσα απο τα συννεφα οταν το εμαθα οτι εκαναν απατες. η φατσα του Άκη Τσαγκα ήταν φατσα απατεωνα; ακομη και ο πεττας που μοιαζει με τον πολντο απο το ποπαυ, συμπαθης ειναι. τωρα αν ο λιαπης βαζει πολλες υπογραφες και του ξεφυγαν και κανα δυο, ξερεις τι λενε για τις υπογραφες των ανδρων. αυτα περι εκδοτικου κατεστημενου να τα πεις στον καραμανλη που μιλαγε για νταβατζηδες και τωρα τους κανει παρεα και τους δινει τα δημοσια εργα. τα εργολαβικα συμφεροντα εξυπηρετουνται μια χαρα απο την κυβερνηση της νεας δημοκρατιας. ο ακτορ του μπομπολα η ιντρακομ του κοκαλη εχασαν καμια δουλεια;
δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.
για παράδειγμα, εδω στη Ζάκυνθο. γιατι δεν λενε τιποτα για τον αγαλιωτη, για τον αντωνακη, για τον βαρβαριγο και για μερικους ακομα; αφου η λασπη ειναι ευκολη γιατι δεν λενε κατι γι αυτους; γιατι δεν λενε για τον Απ Κακλαμανη για τον δικο σας τον Πολυδωρα, για τον Παρ Αυγερινο, γιατι δεν λενε για αυτους; γιατι απλα δεν εχουν τι να πουν.
συγνωμη αν σε στεναχωρω ειναι και αργα τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντήσω λέξη λέξη

>>> Ρε φιλε παραείσαι δεξιός.
Απάντηση:Εύκολο συμπέρασμα , δεν υπάρχει παραείσαι, η εισαι η δεν εισαι. Λίγο με τα ελληνικά σου υπάρχει πρόβλημα. Η πολιτική τοποθέτηση δεν ειναι ελάττωμα οπως το καταλαβαίνεις. Μου θυμίζεις το πας μη ΕΑΜΙΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ. Αν δεν εχεις διαβασει σχετικά μπορώ να σε βοηθήσω.

>>>>> Κριμα μορφωμενος ανθρωπος να εχει τετοια επιχειρηματα, που εγω ενας άθρωπος του γυμνασιου να μπορει πανευκολα να ανατρεψει.
ελπιζω στο επαγγελμα να εισαι καλυτερος.

Απάντηση: Η λογική σου είναι ξανά λάθος. Ξεκινάς με πυροτέχνημα χωρίς λογικό επιχείρημα. Επίσης το συμπέρασμά σου στο οποίο κάνεις ο ίδιος κρίση προηγείται της παράθεσης της σκέψης σου. Για του Γυμνασίου δεν σε βλέπω για ..λίγο κουμπούρα απόφοιτο Λυκείου σε κόβω.Για τη συνέχεια βάλε λίγο το μυαλό κάτω να με καταλάβεις και σε παρακαλώ να απαλλαγείς απο το αγχος του κατώτερου. Για την Δημοκρατία είτε του Δημοτικού είσαι είτε του Χαρβαρντ είναι ολοι ίδιοι.Οσο το οτι είσαι πιό εξυπνος οπως υπαινίσσεσαι μπορεί και να σαι.

>>>>>>>>>>
1 ο καθε ζακυνθινος που πηγαινει ταξίδια δεν διαχειριζεται τα λεφτα του κρατους. υπάρχει μια ουσιαστικη διαφορα εδω η όχι;

Απάντηση
Δηλαδή οσοι είναι Ταμίες σε μια Τράπεζα η είναι εφοριακοί (που διαχειρίζονται λεφτά του κράτους)για παράδειγμα είναι ύποπτοι οταν πηγαίνουν ταξείδια;


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
και βεβαια ενας υπουργος μπορει να παει οπου θελει και μετο μισθο που εχει 7600 + τα επιδόματα μπορει να χαλασει και 3-4 χιλιαρικα για δυο μερες. τι δουλεια εχει να παει διακοπες με τον διευθυνοντα συμβ της ζιμενς;

Απάντηση
Δηλαδή ο διευθύνων Σύμβουλος της ΣΙΕΜΕΝΣ είναι εγκληματίας για σένα; Δηλαδη αν λέω αν ερθει με το κοττερό του στη Ζάκυνθο ο Λάτσης και τον επισκεφθεί ένας Ζακυνθινός ο Ζακυνθινός είναι εγκληματίας; Ο Νίκος Παπανδρέου που ηταν στο ΔΣ του Μεγ.Βρεττάνια μαζί με το Χριστοφορ΄.. ειναι εγκληματίας;
Οπως καταλαβαίνεις εύκολα χωρίς αποδείξεις κολλάς την ρετσινιά σε κάποιο.



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
αν ενας ζακυνθινος παει διακοπες με τον εσκομπαρ, ε θα με υποψιασει. για δωσε μια καλη απαντηση. γιατι του εκανε την κρατηση ο χριστοφορακος. μηπως ηταν κολληταρια; εγω αν πηγαινα διακοπες και την κρατηση την εκανε ο γασπαρος, που θα πηγαινε το μυαλο σου; οτι μου ειναι αγνωστος;
ας πουμε λοιπον οτι ηταν φιλοι και ετυχε. μην ξεχνας οτι οταν ο τσουκατος πιαστηκε στο κοτερο πηρε ποδι. τωρα που ο λιαπης πιαστηκε με τη ζιμενς, τι θα παρει μπραβο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
o ΕΣΚΟ.. που ανέφερες δεν υπάρχει, τον τακτοποίησαν οι Αμερικανοί. Για τον Γάσπαρο που λές τον χρησιμοποιείς για παράδειγμα πάλι εγκληματία; Δικάστηκε απο πουθενά και δεν το ξέρω; Την μισή Ζάκυνθο την εχει πάει ταξείδια δηλαδή αυτοί είναι ολοι ψηφοφόροι του; Μπορεί και σύ να τον ψήφισες καποια φορά. Εκει που είναι δεν είναι τυχαία ειναι αποτέλεσμα δημοκρατικής επιλογής των Ζακυνθινών δεξιών ΠΑΣΟΚΩν και μή. Για την κράτηση που λές και μόνο επικίνδυνα εύκολα βγάζεις συμπέρασμα. Αν η BAYER πάει ταξείδι το γιατρό σου (που τον πηγαίνει ) τι θα πείς; Εδω αυτός απέδειξε οτι εκείνος πλήρωσε τα έξοδα. Περιπλέκεις τα πράγματα αναφέροντας κόττερα. Ολοι οσοι απο το ΠΑΣΟΚ που ανέβαιναν σε κόττερα οπως του ΚΟΚΚΑΛΗ η αλλων παραγόντων παλιότερα διώχθηκαν απο το κόμμα; Οχι βέβαια και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα στην ουσία.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ σε αλλη δημοσίευση

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο προηγούμενο αρθρο
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
2. πριν απο λίγο ακουσα οτι συμφωνα με τις καταθεσεις των γερμανων (θα τα γραψουν οι εφημεριδες αυριο) η ζιμενς εδωσε 40 εκ ευρώ στα κομματα το 2004 .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι εφημερίδες γράφουν γράφουν εδω και μέρες για το 1996 το 2000 και το 2004. Μαλιστα έγραψαν οτι το 2000 το ΠΑΣΟΚ πήρε μπονους. Mάλιστα τα περισσότερα απο τα λεφτά αυτά κατάληξαν σε εφημερίδες και σταθμούς για πολιτική διαφήμιση. Δηλαδή οι ίδιοι που τα πήραν εμφανίζονται τιμητές;


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

εσυ ποια κομματα νομιζεις οτι τα πηραν ; το κκε και οι οικολογοι; αρα ειναι θεμα ημερων για να αποκαλυφθει οτι τουλαχιστον μια εταιρια χρηματοδοτουσε το πολιτικο συστημα.

Απάντηση

Εχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα μόνο στο ΠΑΣΟΚ.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
και επειδη στις εκλογες το 04 ηταν ξεκαθαρο ποιος θα ηταν ο νικητης φαντασου ποσα πηραν στη νεα δημοκρατια. αν πω 24 εκ θα πεσω μεσα; ο τσουκατος ειπε την αληθεια. εκανε αυτο που θα εκανε το καθε τιμιο κοματοσκυλο και που κανενας δικος σας δεν τολμα να κανει, γιατι σκοπος της ΝΔ ειναι να κουκουλωσει το σκανδαλο και οχι να το αποκαλυψει.

Απάντηση
Με τη φαντασία πολλά μπορεί κανείς να υποθέσει στην πράξη ομως;! Ο Τσουκάτος αναγκάστηκε να το παραδεχθεί γιατι υπήρχαν καταθέσεις που τον ενέπλεκαν.
Αφου είναι τίμιο << κομματόσκυλο >> οπως λές γιατι δεν τον στήριξαν οι φίλοι του αλλά τον πέταξαν την στιγμή που αυτά που έλεγε έμμεσα τα παραδέχονταν. Τότε που γινόταν αυτό δεν το ήξεραν θελεις να πείς. Ολόκληρος τέως πρωθυπουργός πήρε πόδι σε μια νύχτα.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
μηπως να σου θυμιζω ποσα σκανδαλα εχει κουκουλωσει ο καραμανλης;

Απάντηση
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Καραμανλής για να αρχίσουν να μπαίνουν φυλακή μερικοί. Οπως μπήκαν φυλακή επίορκοι Δικαστές ακόμη και παπάδες. Στην Δημοκρατία υπάρχει και η διάκριση των εξουσιών. Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική. Επι ΠΑΣΟΚ πόσοι μπήκαν φυλακή; Δυστυχως δεν τολμήσατε!



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
σε οτι αφορα στη φατσα του λιαπη εχω να πω ότι για τους περισσοτερους απατεωνες έπεσα απο τα συννεφα οταν το εμαθα οτι εκαναν απατες. η φατσα του Άκη Τσαγκα ήταν φατσα απατεωνα; ακομη και ο πεττας που μοιαζει με τον πολντο απο το ποπαυ, συμπαθης ειναι. τωρα αν ο λιαπης βαζει πολλες υπογραφες και του ξεφυγαν και κανα δυο, ξερεις τι λενε για τις υπογραφες των ανδρων.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να μην του ξέφυγαν αλλά τώρα να εκβιάζεται να βάλει.Δεν το ξέρουμε. Δεν μου αρέσει που άρχισες αυθαίρετα συγκρίσεις με γνωστές Ζακυνθινές φυσιογνωμίες. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ειναι λάθος να τα θεωρείς ολα ίδια. Γενικεύεις λάθος.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
αυτα περι εκδοτικου κατεστημενου να τα πεις στον καραμανλη που μιλαγε για νταβατζηδες και τωρα τους κανει παρεα και τους δινει τα δημοσια εργα. τα εργολαβικα συμφεροντα εξυπηρετουνται μια χαρα απο την κυβερνηση της νεας δημοκρατιας. ο ακτορ του μπομπολα η ιντρακομ του κοκαλη εχασαν καμια δουλεια;

Απαντηση
Εχασαν και μάλιστα έχασαν.Προσπάθειες έγιναν θα θυμάσαι και τη προσπάθεια για το βασικό Μέτοχο. Αλήθεια τι θέση είχε το κόμμα σου τότε; Πότε και σε ποιά διακυβέρνηση εργολάβοι και εφημερίδες εγιναν ένα;

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.
για παράδειγμα, εδω στη Ζάκυνθο. γιατι δεν λενε τιποτα για τον αγαλιωτη, για τον αντωνακη, για τον βαρβαριγο και για μερικους ακομα; αφου η λασπη ειναι ευκολη γιατι δεν λενε κατι γι αυτους;

Απάντηση
Καλύτερα μην φέρνεις παραδείγματα γιατι ο καθένας είναι ξεχωριστός οπως είπαμε και να σαι σίγουρος μόνο για τον εαυτό σου. Στην Ζάκυνθο για όλους λένε και για ολους δεν λένε.
Στο τέλος στα δικαστήρια στη Ζάκυνθο δεν υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας παρά μόνον υπεράσπισης δυστυχώς.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
γιατι δεν λενε για τον Απ Κακλαμανη για τον δικο σας τον Πολυδωρα, για τον Παρ Αυγερινο, γιατι δεν λενε για αυτους; γιατι απλα δεν εχουν τι να πουν.

Απάντηση
Δεν έχω να πώ κάτι.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>
συγνωμη αν σε στεναχωρω ειναι και αργα τωρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia ti lete? Nea Dimokratia kai Pasok symmetexoun sto megalytero skandalo 3eplimatos xrimatos kai eseis asxoliste me tis leptomeries.
File dikigore, asta kalytera den sou bgainei h agoreysh.
File agnwste, epi Pasok 3ekinisan ayta mhn to 3exnas.

apo th siemens tours

Ανώνυμος είπε...

Και την 7η μέρα, η Ζίμενς, δημιούργησε τη Ν.Δ.
Έκτοτε, όλοι ζήσαμε καλά, και ο Λιάπης καλύτερα....

Ωρέ, βρεμένη σανίδα που σας χρειάζεται .... και αυτό δεν σου το μαθαίνουν στο Χάρβαρντ, μεσιέ Loyer.
Και που να χτυπάς το κολέτο σου χάμου, σα σαρδέλα, δεν με πείθεις πως δεν έφαγε το γλυκί μέσα του, που να γίνουνε μπάλος και να σφηνώσει στη κολ.......
Και αυτά τα δικηγορίστικα να πας να τα πεις σ' εκείνους που ζούν, με τα ψίχουλα που παίρνουν για σύνταξη και αν δεν φύγεις νύχτα για τ'΄Αρμενα, εγώ θα ψηφίσω Ν.Δ.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί...Καλά κάνουν..
Αφού τους ψηφίζουμε πολύ καλά ξηγιούνται...
Την επόμενη των εκλογών, συνειδητοποίησα, πως οι νεοέλληνες αποκτήσαμε, την νοοτροπία της κακοποιημένης γυναίκας...
που θεοποιεί το δυνάστη της και νιώθει πως ολόκληρη η ύπαρξη της, εξαρτάται απόλυτα από αυτόν κι αν φύγει μακρυά του θα καταστραφεί.

Εκείνο που έλεγε η νόνα μου:
βαράτε με κι ας κλαίω...

Ω, που να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην έχει μείνει ούτε ένας ορθός.
Να σκάσουνε ούλοι τους σα σκατούλες, από το πολύ φαϊ Άγιε μου.


ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ.......

Ανώνυμος είπε...

Ας θυμηθούμε: Το 1997, όταν ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε την αρχηγία της Ν.Δ., βρήκε ένα τεράστιο έλλειμμα στο κομματικό ταμείο. Δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία προφανώς στηρίχθηκαν σε πληροφορίες από ανθρώπους της νέας ηγεσίας, ανέφεραν ότι το ύψος του ήταν περίπου δέκα δισεκατομμύρια δραχμές.Ο Καραμανλής είχε παραλάβει από τον Εβερτ, ο οποίος είχε παραλάβει από τον Μητσοτάκη. Κανονικά, δηλαδή, η Ν.Δ. ήταν ένα χρεοκοπημένο κόμμα, καθώς η κρατική επιχορήγηση που εδικαιούτο έπρεπε να δοθεί ολόκληρη για την κάλυψη αυτής της «μαύρης τρύπας». Και όμως τρία χρόνια αργότερα, στις εκλογές του 2000, η Ν.Δ. έκανε μια εντυπωσιακή προεκλογική εκστρατεία, πολυδάπανη, που δεν τη δικαιολογούσε η οικονομική της κατάσταση.

Πώς την εξυγίαναν τόσο εύκολα; Με τις εισφορές (διά κουπονιών) μελών και φίλων και χωρίς τη συνεισφορά κανενός φίλου επιχειρηματία; Θα ήταν, όντως, ένα θαύμα...

κ, δικηγόρε, το κόμμα σας και τα κάνει και τα κουκουλώνει για να μη μυρίζουνε.

ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αγνωστε του Γυμνασίου η ΝΔ είναι κόμμα του ΚΕφαλαίου και τα βρίσκει οι πρασινολιγούρηδες που τα βρίσκουν;
Ξηγα μας και αν δεν μπορείς ρώτησέ τους.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

Roccos

Ανώνυμος είπε...

Ωραία εδώ έχουμε μια ομολογία! Η Νεα Δημοκρατια τα παίρνει από το κεφάλαιο,δηλαδή από τις εταιρίες, δηλαδή από τη Siemens.
Στο σκαμνί τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσουκάτος εχει ομολογήσει και μόνον και οι ανδρες του ΠΑΣΟΚ που τον πέταξαν απο το κόμμα ενω το ξέρανε τόσα χρόνια
Εβιβα Σύντροφοι οι αφίσσες που κολλάγατε ητανE με λεφτά της SIEMENS.

Ανώνυμος είπε...

Η ομολογία αλλά και οι δηλώσεις πολλών στελεχών του κομματος, δείχνει οτι το ΠΑΣΟΚ θελει να τελειώνει μια για παντα με τη διαπλοκή. Αντιθετα με τη Ν.Δ που μας λέει κατάμουτρα ψέμματα ότι δεν πήραν λεφτά από τη siemens. Ποιος σας πιστεύει; Ο Καραμανλής θέλει να κάνει αυτό που ξέρει καλυτερα. Να κουκουλώσει το σκάνδαλο και να συνεχίσει τη διαπλοκή με τις εταιρίες που δίνουν μίζες για να παίρνουν τα δημόσια έργα. Με τα λεφτά της SIEMENS πήρατε τις εκλογές και το 2004 και το 2007.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι τέτοια η ομορφιά του Τσουκάτου που γι' αυτό του δωσε η siemens τα αργύρια; Επειδή ηταν πολύ ομορφος; Tα λεφτά που πήρε αποδεδειγμένα το κόμμα που ηταν στην εξουσία το 2000 ηταν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ για κάτι άλλο Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για την επιλογή της στην αγορά των πυραύλων; Ο Γιώργος δεν ηξερε τίποτα; Τώρα ανακάλυψε την Αμερική; Tοσο καιρο δεν το ξεραν; Αν ενδιαφέρονταν για την κάθαρση γιατι δεν γίνονταν οι κινήσεις αυτες νωρίτερα παρά έγιναν τώρα;
Οσο για τις εκλογες του 2004 και του 2007 φάγατε τόσο μαυρο το φχαριστηθήκατε, Για το 2007 σας εχει απαντήσει ο Βενιζέλος και το μισό ΠΑΣΟΚ.