Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Ο Ζακύνθου Χρυσόστομος εισηγητής...


...για το "Μοναστήρι - φυλακή" των κληρικώνΓνωστό το θέμα για τη μετατροπή ειδικής Μονής σε ...φυλακή για τους κληρικούς που καταδικάζονται - με αφορμή την περίπτωση του πρώην Αττικής.Ποιος όμως είναι εκείνος που ανέλαβε να κάνει την σχετική εισήγηση στην ιερά Σύνοδο που θα πάρει και την απόφαση; Ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος!

Από το press-gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορά στο "ιερατείο" έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, που αν ποτέ γινόταν ουσιαστική έρευνα στα οικονομικά και άλλα της Εκκλησίας, πάρα πολλοί "ιερωμένοι" θα τελείωναν τις μέρες τους στον Κορυδαλλό παρέα με τον πρώην "Άγιο" Αττικής... Γι'αυτό και η περισπούδαστη φροντίδα από τον πιο κατάλληλο άνθρωπο, τον "Άγιο" Ζακύνθου, για τις εναλλακτικές "λύσεις". Πού ξέρεις τι γίνεται και που μπορεί να βρεθεί κάποιος...! Να μην πέφτουν οι "Άγιοι" στα μαλακά παρανομούντες; Αφού όλη τη ζωή τους την περνούν στα "μαλακά", παρασιτούντες...

kostas είπε...

Ναι βεβαια ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο αλλα μερικοι ειναι πιο ισοι...
Προτεινω λοιπον εδικες φυλακες για πολιτικους,δημοσιογραφους,δικηγορους,δικαστες,εργολαβους κτλ .
Στις υπολοιπες θα πηγαινουμε εμεις οι υπολοιποι ,ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μ'όποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις... Ο νοών νοείτω!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ! Γιατί μοναστήρι - φυλακή; Οι ευτραφέστατοι και ασεβέστατοι Πατέρες της Εκκλησίας θάπρεπε νάχουν δική τους πτέρυγα στον Κορυδαλλό! Μόνο που όντως θάπρεπε να χτιστεί καινούρια, ικανής χωρητικότητας, για να τους πάρει όλους! Να ησυχάσουμε!

Μα δεν ντρέπονται, έστω λιγάκι; Η ανοχή του κόσμου τους έχει αποθρασύνει πλήρως... Μέχρι πότε, άραγε;

Ανώνυμος είπε...

οι φυλακές χρειάζονται για να μπορούν οι απέξω να παριστάνουν τους αθώους...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως φοβάται ο Ζακύνθου ότι φτάνει σιγά σιγά και του ίδιου η ώρα του;Λιγότερα έχει φάει τόσα χρόνια; Φοβούνται μήπως ανοίξει το στόμα του και μιλήσει ο Παντελεήμονας και πάρει και άλλους μαζί γι’αυτό προσπαθούν να τον γλιτώσουν από τον Κορυδαλό.Και στο κάτω κάτω αυτοί έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Οπότε ας μείνει στην φυλακή. Ο κόσμος πεινάει και οι ρασοφόροι παίζουν με τα εκατομμύρια.

Ανώνυμος είπε...

Οι καλοί Ποιμένες χρειάζονται και πολυτελή Μαντριά, μακριά από το ταπεινό ποίμνιο! ΑΙΔΩΣ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ!