Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Έτσι ξεψύχησε 20χρονος τουρίστας στην Ζάκυνθο. Καλό ταξίδι εξουσία.


"Την Κυριακή 20-7-2008 στο Λαγανά Ζακύνθου, πέθανε προφανώς από ποτό ένας νεαρός Άγγλος τουρίστας 20 περίπου ετών.Δεν θα σταθώ στον εγκληματία εκείνο που κάνει τον χημικό στα ποτά-κοκταίιλς.Θα σταθώ στο μπάχαλο που επικράτησε όταν το παιδί έπεσε και ξεψυχούσε. Ένας νεαρός αστυνομικός δεν ήξερε ή δεν είχε την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει το συμβάν. Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους Άγγλους φίλους του ψυχοραγούντα,καθώς δεν γνώριζε τη Γλώσσα. Το ασθενοφόρο, ίσως Το μοναδικό στο...
νησί, έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση. Οι τουρίστες έβριζαν για τα χάλια της Ελλάδας. Οι παριστάμενοι Έλληνες τους έδιναν δίκαιο για την αγανάκτησή τους. Λυπάμαι για το παιδί που ήλθε να και έχασε τη ζωή του. Χαιρετίσματα στην κοιμώμενη εξουσία. Όσο για τους κάθε είδους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς, θα έλθουν να ζητήσουν την ψήφο μας. Θα την πάρουν..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ -ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ


Αντιγραφή από το troktiko.blogspot

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΑΝΑ! ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΑΝΑ ΖΕΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΑΝΑ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΖΑΚΥΝΘΙΝΑ ΚΟΠΛΕΞ... ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΑΝΑ.. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ.. ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

AN DEN TO KATALABES ENAS AN8RWPOS EXASE TH ZWH TOY. EIXE KOMPLEX GIA AYTO PE8ANE?

kostas είπε...

ας τον, μην τον αποπαιρνεις...
μαλλον ο δημαρχος του λαγανα ειναι...
που ολο αλλα λεει και ολο αλλα κανει, η μαλλον ΔΕΝ κανει....
κριμα και τον ειχα σε εκτιμηση ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ..!!! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΓΑΝΑΣ? ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ? ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!!!!!

kostas είπε...

προφανως δεν εισαι ο δημαρχος...
λιγο χιουμορ δεν βλαπτει...
επι της ουσιας τωρα:
εσυ,που δεν εισαι κομπλεξικος,πως θα ηθελες να ειναι ο λαγανας ?
συγκεκριμενα πραγματα οχι αερολογιες...

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι το μόνο συμβάν.
Χθες, έλαβα ένα γράμμα από μια φίλη που μένει στην Ουαλία και μου έστειλε αποκόμματα από τις εκεί, τοπικές εφημερίδες. Γράφουν για ένα ακόμη, τραγικό περιστατικό, που συνέβη στις 19 Ιουλίου 2007.
Νεαρός Βρετανός τουρίστας, σε κατάσταση μέθης, ενεπλάκη σε καυγά με άλλον Βρετανό τουρίστα, σε πολύ μεγάλο club του Λαγανά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Γεννηματάς (Αθήνα)όπου και πέθανε στις 22/7/07, μια μέρα πριν τα 19ατα γενέθλια του.
Ο κατηγορούμενος Andrew Symeou αρνείται κάθε κατηγορία και ζητούσε επίμονα, να εκδικαστεί στο Westminster Magistrates court, ισχυριζόμενος, ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Το δικαστήριο είχε οριστεί, για τις 7 Ιουλίου του 2008 στην Πάτρα, αλλά δεν έχω καμιά πληροφορία για την όποια σχετική εξέλιξη.

Στην Ουαλία, έχουμε γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες κι εδώ δεν έχει ακουστεί ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;


Τα δημοσιεύματα είναι από την εφημερίδα Echo, 29 Μαΐου 2008 και 1 Ιουλίου 2008 και υπογράφονται από τον Gerry Holt.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΓΑΝΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ IBIZA!! ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗΤΟΥ! ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΛΟΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ... ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΑΠΛΩΣ.... ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

http://dentnews.wordpress.com/2008/08/30/andrew-symeou/