Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Τα ξύλινα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια (αρτίκουλο έκτο).


Δείτε πως κάλυψε τα σπιτάκια το μέλος της καρναβαλικής επιτροπής για να μην τα βλέπει ο κόσμος, μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών στο blog. Αντί να τα επιστρέψει, τα έκρυψε ξέροντας ότι κανείς δεν θα του κάνει τίποτα. Κάποτε εμείς οι Έλληνες είχαμε και …φιλότιμο.

Post by: Dotoros

9 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

Στο blog σχολιάζουμε, σατιρίζουμε, επικροτούμε ή κατακρίνουμε συμπεριφορές και όχι πρόσωπα. (Οι πολιτικοί εξαιρούνται του κανόνα)Ειδικά αν πρόκειται για απλούς πολίτες σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αν κοινή μας προσπάθεια είναι να αλλάξουν οι συμπεριφορές και η νοοτροπία των νεοζακυνθινών (συμπεριλαμβανομένων και ημών των ιδίων) τότε θα πρέπει να είναι όλοι οι πολίτες μαζί μας και όχι απέναντί μας. Ουδείς αναμάρτητος, μην το ξεχνάτε.

Ανώνυμος είπε...

Τα ξύλινα σπιτάκια είναι του γνωστού αντιπροσώπου που γιορτάζει την Πρωτοχρονιά;

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ φίλε ατσάραντε,
συμφωνώ πως πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά όλοι, μηδενός εξαιρουμένου...
Όμως επέτρεψε μου να λιθοβολήσω τον "κλέφτη" και όχι τη συμπεριφορά του, γιατί αυτό το σπιτάκι που κοσμεί τον κήπο του, εγώ, εσύ και άλλοι συμπολίτες μας, πληρώσαμε.
Και αφού έτσι απλά, κρύβουμε τα κλοπιμαία με λαμαρίνες και δεν τρέχει τίποτα, πες μου που μένει να πάω να το σηκώσω με τη ρεμούρκα και ο εν λόγω κύριος, να διεκδικήσει την "περιουσία του", δια του νόμου...
Και κοίτα που με τούτα και με κείνα, το σπιτάκι θα εξαφανιστεί από προσώπου γης, ως δια μαγείας...

αμπρα, κατάμπρα....

Ανώνυμος είπε...

ατσα, καλα το λες,αλλα δεν πηρε κατι απο το λαγκαδι τσις σπιλιοτησας,μες το μορε μορε ητουνα και ουλοι τα φανταστηκαμε στον κηπο μας,
μα εγω δεν εχω τα ευροπουλα να καμο ΠΕΤΡΙΝΟ μουραγιο και να το καβαντζοσο

Ενας παλιομπλοκος γυρο απο της απλες αυλες μας

Ανώνυμος είπε...

M'όποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!

Γειά σου μεγάλε δάσκαλε Άκη Τσαγκαρόπουλε!

Dotoros είπε...

Φίλε atsarante θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί καιρός είναι να μάθουνε όλοι τι γίνετε με την δημόσια περιουσία και όχι να την παίρνει ο καθένας σπίτι του .Αυτά τα σπιτάκια γίνανε για να δώσουν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην Ζάκυνθο και όχι για να κοσμούν την αυλή του καθενός. Επειδή όμως σέβομαι τις απόψεις σου δεν γράφω τίποτα παραπάνω αλλά όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας μου στείλει e-mail.Και το ωραίο είναι που κάνουν και τους δύσκολους για να διοργανώσουν το καρναβάλι ότι και καλά δεν θέλουν αλλά το κάνουν για τους Ζακυνθινούς δηλαδή τους έχουμε και υποχρέωση.

Ανώνυμος είπε...

Χάρυ Χούφτερ όρμα με τη ρεμούρκα τώρα που ο εν λόγω...λείπει στην Μπολώνια με τον Αφέντη τση Νομαρχίας για την προώθηση του Πολιτισμού!!!

Ατσάραντος είπε...

Αδελφέ dotore.
Επί της ουσίας δεν έχουμε καμία διαφωνία περί της αποκάλυψης της αλήθειας. Για αυτό υπάρχει και το blog. Δεν πρέπει όμως να γίνουμε blogοδικαστήριο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Πιστεύω στόχος μας δεν είναι
"να μπει με τη ρεμούρκα ο Χάρυ", αλλά ο "ιδιοκτήτης" να τα επιστρέψει στο Δήμο. Και αυτός και ορισμένοι άλλοι, ίσως!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Ατσάραντε,
με λίγα λόγια ν'αγαπιόμαστε!!

Στόχος μας είναι να επιστραφεί το σπιτάκι στο δήμο... κι επειδή ο Mr Σούφρας δεν πρόκειται να το κάνει, θα μπω με τη ρεμούρκα και θα το επιστρέψω αντ' αυτού, στο δήμο.

Τον ίδιο στόχο έχουμε, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά μέσα για να τον επιτύχουμε.
Εσύ το διαδίκτυο κι εγώ τη ρεμούρκα
:-)

Και τώρα που λύσαμε την παρεξήγηση, ψήνεσαι να βάλεις ένα χεράκι, γιατί θα μου πέσει βαρύ το οίκημα?