Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Οι Ζακυνθινοί φταίνε για την καταστροφή του Λαγανά...

... όπως απεφάνθη η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA. Ο Δήμαρχος Λαγανά έκανε τον μαϊντανό γενικολογώντας, προσπαθώντας να πείσει την Πιπιλή για το πόσο όμορφη είναι η παραλία του Λαγανά!
Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι η περιοχή απέκτησε αποχέτευση πριν από δύο χρόνια, αφού το κράτος δεν έδινε χρήματα για το έργο; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι το νησί απέκτησε αεροδρόμιο φέτος, αφού το κράτος δεν πλήρωνε τον εργολάβο για να παραδώσει το έργο; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι το κράτος έχει απαλλοτριώσει χιλιάδες στρέμματα, χωρίς να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι το κράτος δεν στέλνει αστυνομική δύναμη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αστυνόμευση; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι το κράτος δεν δίνει λύση στα προβλήματα των συνδέσμων καθαριότητας και ύδρευσης με αποτέλεσμα το νησί να είναι χωρίς νερό και μέσα στο σκουπίδι; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι οι δρόμοι είναι σε κακά χάλια, αφού το κράτος δεν δίνει τίποτα για οδοποιία; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι η Ζάκυνθος δεν έχει νοσοκομείο και το νέο έχει κολλήσει εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης από το κράτος; Γιατί ο Δήμαρχος δεν είπε ότι το κράτος ξέρει μόνο να παίρνει τα δισεκατομμύρια των φόρων που πληρώνουν οι Ζακυνθινοί, αλλά επιστρέφει τα ελάχιστα για έργα υποδομών; Γιατί δεν είπε τίποτα; Δεν είπε τίποτα, γιατί ο Δήμαρχος είναι το ΚΡΑΤΟΣ.

20 σχόλια:

TO BROKOLO είπε...

Αγαπητέ, Ατσάραντε δεν είπε τίποτα όχι γιατί υπάρχει κάποιος "περίεργος" , "υπόγειος" λόγος αλλά γιατί πολύ απλά δεν του "κόβει"! Κι αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα στην ιστορία μας.

MEDIUM STUPID CHARLATANS UNITED!

Ανώνυμος είπε...

Μην κατηγορείτε εύκολα τον (όποιο) δήμαρχο. Κοιτάξτε πρώτα καλά τον καθρέφτη. Το επίπεδο των αιρετών μας (σε όλους τους τομείς) είναι το μέσο επίπεδο ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Το γεγονός ότι η "ηλιθιοποίηση" και "αποευαισθητοποίηση" όλων μας με ποικίλους τρόπους εξυπηρετεί κάποιους πιο έξυπνους που εκμεταλλεύονται την κατάστασή μας μετά, ούτε που μας περνά από το άδειο κεφάλι μας. Η κακή μοίρα όμως των "ιδιωτών" είναι η ζωή τους να είναι πάντα παιχνίδι στα χέρια άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ, επίσης, ότι "ο δήμαρχος είναι το Κράτος". Το Κράτος είμαστε όλοι μας. Η κακοδιαχείριση του Κράτους ξεκινά από τον καθένα μας. Όταν σε μια χώρα η μεγαλύτερη φιλοδοξία της συντριπτικής πλειονότητας των νέων ανθρώπων είναι να χωθούν κάπου στο Δημόσιο να τους ταΐζει τσάμπα, και ελέω Βολευτών και άλλων καταχραστών εξουσίας το έχουν καταφέρει, πού θα βρεθούν τα λεφτά για άλλες ανάγκες; Όλοι τρώμε χαρωπά από τα έτοιμα, και ξεπουλάμε φτηνά και άτιμα εκείνο για το οποίο έχυσαν το αίμα τους στις μάχες οι παππούδες μας.
Αητομάχος

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν είπε τίποτα, απλώς γιατί κανένας δεν του έχει πει τι συμβαίνει...
Ο άνθρωπος ότι ξέρει, λέει...

"Μη του τον ύπνο τάρραται"

Με τις υγείες μας!!!
Άντε και με τη Μπεζεντάκου δημοτικό σύμβουλο

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος ήταν για λύπηση. Τον έκανε η Πιπιλή με τα κρεμυδάκια και αυτός έλεγε για συσκέψεις, συνεδριάσεις, συνελεύσεις και άλλες πολιτικολογίες άνευ ουσίας. Αυτός δεν ξέρει που βρίσκεται. Χειρότερα τα έκανε τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι το υπουργείο προσανατολίζετε στην προστασία ενός νέου είδους που ανακαλύφθηκε στην Ζάκυνθο και ονομάζετε malakes-malakes? Αληθεύει επίσης ότι βρίσκετε στον κόλπο των ilithion? Πέστε μου, μήπως θέλουν και εθελοντές φύλακες του υπό διαμόρφωση πάρκου?

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε καλώς ήρθες στη Ζάκυνθο.
που ησουνα ολα αυτές τις δεκαετίες που ο Λαγανάς έγινε ότι έγινε; Επινες το γαλατάκι σου ξένοιαστος και ηρεμος.
Με τη ζέστη το αντιδεξιό σου σύμπλεγμα εχει περάσει κάθε πρόβλεψη. Τον Δήμαρχο του Λαγανά να τον κρίνεις αυστηρά στο τέλος της θητείας του. Μην ξεχνάς ομως πως τώρα ο Λαγανάς έχει Δήμαρχο που τον βλέπεις καθημερινά μπροστά σου ειτε συμφωνείς ειτε διαφωνείς. Δεν ξέρω αν είχε πρίν. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός. Πηγαινε πολύξερε Ατσάραντε να κάμεις και σύ το Δήμαρχο στο Λαγανά και έλα μετά να κουβεντιάσουμε και ασε ζακυνθινά τσι φουσκοπορδίες ΗΡΑΚΛΗ ΜΟΥ μην πάθεις τίποτα. Ατσάραντε Βγες και σύ στη τηλεόραση να σε καμαρώσουμε και οχι στην ΕΡΖ αλλά στην ΕΡΤ.

Ανώνυμος είπε...

Re atsarante o dexios emfanistike kai pali. Re file anwnyme ton eides ton kwmivti stin net h mipws ekei pou eisai den pianete net? Giati an to evlepes tote alla 8a eleges. Ton kanane skoni kai den h3ere ti elege. Vgale tis neodimokratikes paropides giati esy ola me kommatika kritiria ta vlepeis. Perna twra na pareis to mis8o sou apo to Elliniko Dimosio.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:56:00 μμ
Ψυχή μου εσύ γλέπεις το δέντρο και ξαστοχάς το δάσος. Ο Δήμαρχος που εψήφισες ήτουνα για το πανηγύρι τ' Αγίου. Τόνε τσάκωσανε και τον εκάμανε να μη ξέρει που πέφτει το πορτόνι. Τώρα τσι άλλες τσι μπαρούφες που γράφεις, αλάργα μην κάμουμε κίνημα οι Ζακυθινοί Ατσάραντοι γιατί τ' αφεντικά σου δε ματαβγαίνουνε ούτε στα ονείρατά τους. Για δε το κατάλαβες, ατσάραντος είναι ο κάθε απροσκύνητος ζακυθινός που λέει αυτά που γλέπει και δε γλύφει κώλους, όπως του λόγου σου ...με το συμπάθειο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΑΗΤΟΜΑΧΕ
Η θέση σου ότι το Κράτος είμαστε όλοι μας, είναι ουτοπική και ρομαντική.
Είναι και το άλλοθι των λαμόγιων που μας κυβερνάνε και κουμαντάρουν τις τύχες μας.
Αν το κράτος είμασταν όλοι μας, δεν θα παίζαμε τα χρήματα των συνταξιούχων στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα. Αν το κράτος είμασταν όλοι μας,δεν θα μας άφηνε η αξιοπρέπειά μας να μας λαδώνει η Ζίμενς. Αν το κράτος είμασταν όλοι μας,δεν θα υπήρχαν εργαζόμενοι με 450-600 ευρώ. Αν το κράτος είμασταν όλοι μας, τα σχολεία θα παρείχαν δωρεάν παιδεία. Αν το κράτος είμασταν όλοι μας, δεν θα πέθαιναν οι άνθρωποι στο δρόμο. Αν το κράτος είμασταν όλοι μας, δεν θα βάζαμε μπουρλότο στο Ξενία. Και επειδή όλα τα παραπάνω τα κάνει το Κράτος, εγώ προτιμώ να στέκομαι απέναντι από το Κράτος!
Ένας Μπούφος

Ανώνυμος είπε...

O Aτσάραντος εχει μαγαζί. Οποιος δεν περνάει απο το μαγαζί του να ψωνίσει τον κατατρέχει.
Ζακυνθινός Κουτσομπόλης

Ανώνυμος είπε...

ξέρω κάτι απροσκύνητους Ζακυνθινούς που είναι κόλος και βρακί με τη δεξιά.
Περαστικά σας
Πισινιάτης

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαράκο ο Ατσάραντος ειναι και αυτός προσκυνημένος που κάνει τον επαναστάτη Ποπολάρο για να χουμε καλο ρώτημα δηλαδή?
Τώρα αφησε τον Δήμαρχο Ελατίων και τα βαλε με του Λαγανά. Είναι με τα φεγγάρια του.


Ελληνας
Πιο μπούφος και απο το μπούφο

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καμπιωτη κατσε φρονημα μην γινεσαι γελιος....Τσιρακη...

Ανώνυμος είπε...

δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και άθεοι.
Είστε βαθιά νυχτωμένοι σχετικά με το ποιος είναι ο ατσάραντος και μην μπαρουφολογείτε ονοματίζοντας, γιατί σας κόβω στον εισαγγελέα για απολογία οσονούπω...

Σκεφτείτε λογικά κι αν αυτά που γράφει σας ενοχλούν, απλώς αγνοείστε τον.
Στο κάτω κάτω, έχουμε ή δεν έχουμε δημοκρατία?
Δεν μπορεί ο καθένας να πει ελεύθερα τη γνώμη του?
Σας φέρανε με το ζόρι στο μπλογκ, να διαβάσετε τι γράφει?

Φορέσατε το κουστουμάκι του ανώνυμου και εκσφενδονίζετε παπαριές, με ελαφρά την καρδία.

Αν θέλετε να έχει ο λόγος σας βαρύτητα, επιχειρηματολογείστε και αφήστε τους χρησμούς για καμιά καφετζού...

Και τελικά τι ενοχλεί περισσότερο, ποιος είναι ο ατσάραντος ή αυτά που γράφει?

ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Ανώνυμος είπε...

οχι να μην νομιζεte οτι τρωμε το κουτοχορτο αγαπητοι κατοχοι του atsarantos χρησιμοποιητε το blog για να κανετε το αλλωθι...Αμα ενοχληστε καντετο επωνυμο κ οχι ανωνυμο.....Καλα σας τα λενε οι παραπανω...

Ανώνυμος είπε...

poso paei o misthos tou poufianoy autes tsi meres??

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κεφαλλονίτης βλάσφημος, Κερκυραίος κερατάς, Ζακυνθινός ρουφιάνος. Έχει δίκιο ο σοφός λαός. Μερικοί προσπαθούν να ρουφιανέψουν τους Ατσάραντους, γιατί το μπλοκ τους βγάζει τ' άπλητά τους στη φόρα και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Και εγώ ατσάραντος είμαι. Σάκης Κλαυδιανός

Ανώνυμος είπε...

Ρε αλάνια της Ζακύνθου εδώ μέσα αντί να πείτε τα σύκα συκα και την σκάφη σκάφη, κάθεστε και τσακώνεστε.
Τι να πώ αν περνάγατε απο την πλατεία θα σας κέρναγα ένα καφεδάκι να το κουβεντιάσουμε απλά και πολιτισμένα, γιατί εγώ κακίες δεν κρατάω σε κανένα ατσάραντο παρόλο που μου τα έχει πρήξει τα συκώτια προ πολλού.

Αλήθεια όμως το θέμα του λαγανά πώς ξεκίνησε?
Μήπως απο τα δημοσιεύματα μιας τοπικής εφημερίδας(όχι του Σπύρου) που έλεγε για μαγαζιά που έκαναν και καλά όργια και κλπ...

Το θέμα λαγανά είναι μια μεγάλη ιστορία με μεγάλα συμφέροντα και τα λοιπά, το να καθόμαστε να τσακωνόμαστε για τις πολιτικές ταυτότητες μας καταντάει γελοίους και επίκινδυνους μερικές φορές.

Αυτα έίχα να πω και
Ραντεβού στην Πλατεία

Είπαμε κερνάω καφεδάκι...