Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης ανακάλυψε ότι κάποιοι κλέβουν το νερό…

…έχοντας εγκαταστήσει παράνομο δίκτυο αγωγών, υδροδοτώντας επιχειρήσεις και τουριστικά καταλύματα. Αφού βρήκαν ότι κάποιοι έκλεβαν νερό, γιατί δεν πήραν στο κατόπι όλους τους αγωγούς για να μάθουμε και εμείς οι μαλάκες (με τη Φιλιππινέζικη έννοια) ποιοι ήταν οι κλέφτες; Μήπως φοβήθηκαν μην πέσουν σε κανέναν “δικό τους” άνθρωπο, που τόσα χρόνια “κάλυπταν”; Δηλαδή, τόσα χρόνια, που μας έλεγαν ότι το νερό χάνεται εξ αιτίας του σάπιου δικτύου μεταφοράς από τις γεωτρήσεις στις δεξαμενές διανομής, μας έλεγαν ένα σωρό -κατά Σουφλιά- …παπαριές;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μάθε πόσοι απ'αυτούς που μας κθβερνάνε στην Ζάκυνθο έχουν μερίδιο από τα βυτία του νερού και μετά θα βρεις την άκρη του νήματος.

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτό έχουν αφήσει και τους οδηγούς βυτιοφορείς ν' αλωνίζουνε μ'εκείνα τα θηρία όλες τις ώρες με μεγάλες ταχύτητες στους δρόμους (για να προλάβουν τις παραγγελίες) θέτοντας σε κίνδυνο ζωές... Αν πιάσει κανέναν η Αστυνομία, θ'ανάψουν αμέσως τα τηλέφωνα, όπως γινόταν και γίνεται σε άλλες περιπτώσεις... E, μα να θίγει η Αστυνομία τα (παράνομα) συμφέροντά τους;;; Δε γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να αναρωτιόμαστε που πάνε οι παράνομοι αγωγοί, οργανώστε μια μέρα να πάμε να αναζητήσουμε το χαμένο ...νερό. Κάτι σαν κυνήγι θησαυρού. (Τέτοιο θα είναι το νερό σε λίγο καιρό). Βρείτε και κανένα χορηγό για το έπαθλο και καλέστε και τους αρμόδους...να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.