Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

«Οι διοικούντες τη Ζάκυνθο έχουν οι ίδιοι αυθαίρετα...

...και η κατάσταση στην Πολεοδομία Ζακύνθου είναι απερίγραπτη», δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.


Ελέω αιρετών, ένα ακόμη ρεζιλίκι.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που αν υποθέσουμε ότι αποφασίζουν να συλλάβουν που θα τους πάνε; Στο κρατητήριο της Αστυνομίας που είναι κι αυτό αυθαίρετο;
(Κατασκευασμένο στον υποχρεωτικά ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου)

Ανώνυμος είπε...

Η Εφορία Ζακύνθου σε αυθαίρετο όροφο, αποκάτω επιχείρηση με αυθαίρετο πατάρι. Αποτέλεσμα: Αφαιρούμε την άδεια από τον πολίτη καταστρέφοντάς τον και σφυρίζουμε αδιάφορα για την κρατική καραπαρανομία του κερατά. Κράτος-πολίτης: Ακόμα μια φορά σημειώσατε 1. Για να πληρώνουμε είμαστε πολίτες, για να έχουμε ανταποδοτικά οφέλη από τα λεφτά μας, δεν είμαστε. Αυτά τα τρώνε οι επίορκοι! Να τους χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Νομάρχης, τί έχει να μας απολογηθεί για όλα αυτά τα ρεντίκολα; Ποιός θα πάει φυλακή;;
Ή μήπως δεν γνωρίζει τίποτε;
O κ. Εισαγγελέας υπάρχει ακόμα στο νησί;; Μάλλον θα φοβάται κι αυτός μη φάει καμια μετάθεση, όπως οι αστυνομικοι.

Ανώνυμος είπε...

Φυλακή όπως πάντα δε θα πάει κανείς. Κι ο Τσαγκαρόπολος έξω, κι ο Πέτας έξω, όλοι έξω. Το ελεγκτή τι τον έστειλαν??Να παρει αερα??

Ανώνυμος είπε...

Η ταρίφα για την παρανομία του αυθαιρέτου μου είναι 5.000€ το χρόνο . Μαύρα, ολόμαυρα ζεστά, στα χέρια του .... μας. Και σας ρωτάω ρε παιδιά, μαλάκας είμαι να ψηφίσω Στραβοπόδη στις εκλογές. Αφού τώρα έχω το μυαλό μου ήσυχο. Τουλάχιστον ξέρω από πριν τα πάγια έξοδα. Ενώ αν αλλάξουν τα πράγματα άντε να δεις που θα πέσεις. Προς τα πάνω? Προς τα κάτω? Δεν ξέρεις. Το πιάσατε το νόημα, έτσι? Λίγη κατανόηση αδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή να συκοφαντούν έτσι τον κ. Τσαγκαρόπουλο! Με την τρέχουσα τιμή της βενζίνης, αδύνατο να ήθελε να κάψει το δημαρχείο - μάλλον δυναμίτη είχε βάλει.
Κουράγιο, αθώε, κατασυκοφαντούμενε ηγέτη μας! Το ξέρουμε ότι έχεις περιβαλλοντική ευαισθησία όσο το μπόι σου!