Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Με αφορμή την ψηφοφορία για την ονοματοδοσία της καλλιτεχνίας στο πόρτο…

…η οποία λήγει σε μερικές ώρες, κατατίθενται δύο νέες, καινοτόμες, προτάσεις.
1) Κατασκευάζοντας ένα αντίγραφο του πύργου του Άιφελ, βάζουμε σοβαρή υποψηφιότητα για να αποκτήσουμε την εύνοια της Γαλλίας. Εκεί δεν έχουν βασιλεία και καμία επιστολή προς τον κύριο Νικολά Σαρκοζί δεν πρόκειται να σχολιαστεί δυσμενώς, όπως έγινε με την επιστολή Αντίοχου. Είναι αυτονόητο, ότι είναι προτιμότερο να “γλύφεις” (στην επιστολή) την Κάρλα παρά τη Σοφία.



2) Κατασκευάζοντας ένα αντίγραφο του αγάλματος της Ελευθερίας, θα μας έχουν υπό την προστασία τους οι Η.Π.Α αφού θα είμαστε η μοναδική περιοχή του πλανήτη, εκτός των συνόρων της Αμερικής, που θα δείχνει αγάπη για τους Αμερικανούς. Επιπλέον, θα μας στέλνουν για διακοπές τα πολεμικά τους πλοία, τα οποία δεν θα χρειάζεται να πιάνουν στην ράμπα, αλλά θα κατεβάζουν με απόβαση τους ναύτες-τουρίστες, τερματίζοντας τις γκρίνιες των εμπόρων της πόλης, που βλέπουν τα πλοία να περνούν από μακρυά.


Αν υπάρχουν και νέες προτάσεις, παρακαλώ να κατατεθούν εμπρόθεσμα στο email: atsarantos@inbox.com. Όλες οι προτάσεις θα κριθούν από Αρχιτεκτονική Επιτροπή.