Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ήρθε στο atsarantos@inbox.com


Post by: Αητομάχος

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε παιδία, κι ο Νομάρχης μας κυνηγός είναι! Να βάλει αρέστο τους συγκυνηγούς του; Ντροπής!

Ανώνυμος είπε...

Στους ιδιωτικούς λόγγους που αγοράστηκαν με δάνειο από Τράπεζα για να γίνουν πόστα, δεν μπαίνει Δασαρχείο. Μόνο οι Αρχές μας με τα ντουφέκια στα χέρια.

Εκδρομή στα Στροφάδια, κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Τι να λέμε ρε παιδιά. Αφού μας έχουν καταντήσει κότες και τρέμουμε να καταγγείλουμε, αυτά θα παθαίνουμε. Στο τέλος μπορεί να τουφεκίσουν κι εμάς.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο νησί σας είδα μέχρι και αμάξι με παρατεταμένες τις καραμπίνες έξω απο το παράθυρο. Πώς γίνεται να γνωρίζουν όλοι τι γίνεται και οι αρμόδιες αρχές να κοιμούνται ύπνον δικαίου???

Φταίμε, πώς να το κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Μα, αγαπητοί μου, παραληρείτε; Να δυσαρεστήσουνε οι Νομαρχο-αυθαιρεταίοι μας τους Νεάντερταλ κυνηγο-ψηφοφόρους τους, λέγοντάς τους ότι οι νόμοι της χώρας πρέπει να τηρούνται επίσης και στη Ζάκυνθο; Πόσο μάλλον να τους επιβάλλουν, όπως είναι καθήκον τους! Σας παρακαλώ! Ποιός κοιτάει τώρα τα παλιόπουλα και το σκατοπεριβάλλον! Θα τα σκοτώνουμε όσο θέλουμε επειδή έτσι μας αρέσει! Είμαστε ο κυρίαρχος Ζακυνθινός Λαός!
Εδώ είμαστε άλλο κράτος! Έχουμε Έθιμα και Παραδόσεις που κρατάνε από Ενετοκρατίας! Το Δασαρχείο και το κράτος των Αθηνών τάχουμε χεσμένα! Δεν θα θέσουμε απερίσκεπτα σε κίνδυνο τις ψήφους που μας καλοτρέφουν και μας πλουτίζουν! Κρεμάστε στο Δασαρχείο κι άλλο σακί με πούπουλα από τρυγόνια, σε περίοδο απαγόρευσης του κυνηγίου, όπως παλιά!

Στα όπλααααα! Μπανγκ! Μπανγκ! Όεεεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Δασαρχείο; Ποιό Δασαρχείο; Λειτουργεί στη Ζάκυνθο τέτοια υπηρεσία;;;;;

Λάθος τα είδε το πτηνό!

kostas είπε...

μην βαζετε ολους τους κυνηγους στο ιδιο τσουβαλι....
οι υπερβολες και οι παρανομιες -απο οπου και αν προερχονται- ειναι καταδικαστεες...
υπαρχουν νομοι που καθοριζουν τι,ποτε,που και πως θηρευεται...
σαφως υποστηριζουμε τα εθιμα..
και προφανως επειδη καποιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους και καμποσοι ψαρευουν με μπουκαλες η δυναμιτη,θα συμφωνησετε οτι δεν φταιει αυτο καθεαυτο το ψαρεμα...
τα ιδια ισχυουν και για το κυνηγι..

Νεάντερταλ κυνηγο-ψηφοφόρους.
ωραιο αυτο.ειλικρινα..
να υποθεσω το πασχα οτι το κατσικακι που εφαγες ,του εκοψες το λαιμο και το εγδαρες εσυ η ο κρεοπωλης ?

Ανώνυμος είπε...

Κώστα έχεις δίκιο.
Δεν φταίνε οι κυνηγοί.
Το τσουβάλι φταίει. Ποιός καλός κυνηγός έκανε κατεγγελία για κάποιον κακό κυνηγό; Ποτέ και κανείς; Άρα το τσουβάλισμα, αν και άδικο, είναι δικαιολογημένο.

___Νικος Πολάτος_____

kostas είπε...

ισως και να εδινα σημασια στο ευφυολογημα σου ,περι τσουβαλιων ,αν ο σκοπος μου ηταν απλα το μπλα,μπλα..ομως ,
δεν εχεις δικιο...
τοπικα σε πολυ μικροτερο βαθμο (λογω της κακης αντιληψης που εχουμε περι ρουφιανιας)αλλα και πανελλαδικα(ριξε μια ματια στο e-artemis.com)οι καταγγελιες ειναι πολλες.
μην ξεχνας οτι ειμαστε οι μοναδικοι που πληρωνουμε ,αμεσα απο την τσεπη μας,για την καταπολεμηση τεοιων φαινομενων (ομοσπονδιακη θηροφυλακη).
κλεινοντας θα συμφωνουσαμε νομιζω στο εξης:
η ατιμωρησια,η ελειψη σεβασμου απεναντι στην φυση και τον ανθρωπο,ο ωχαδερφισμος,κτλ,κτλ,κτλ
δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο του κυνηγου,αλλα ολοκληρης της κοιωνιας που ζουμε,αρα θα ηταν εκπληξη το αντιθετο...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μα πόσο διεστραμένος πρέπει να είσαι για να σκοτώνεις χελιδώνια;

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω στο e-artemis.com και δεν βρίσκω καμία καταγγελία για τα πυροβολιμένα τζάμια των φυλακίων του πάρκου, τις τρύπιες πινακίδες στα ορεινά, τα σμπάρα που ακούγονται τον Απρίλι, που λένε ότι είναι για την εξάσκηση των σκυλιών, βεραμέντε, τα κομμένα από ντουφεκιές καλώδια του ΟΤΕ, τις σπασμένες πορσελάνες της ΔΕΗ και τόσα μα τόσα άλλα. Μην διαμαρτύρεσαι λοιπόν για το τσουβάλιασμα, όσο οι καλοί κυνηγοί δεν απομονώνουν τους κακούς. Όσο για τις δήθεν παραδόσεις, που αντιβαίνουν τους νόμους του κράτους, τι να πω; Παράδοση είναι και για ορισμένους κρητικούς να καλλιεργούν ναρκωτικά. Δηλαδή να τους αφήσουμε να τηρούν τις παραδόσεις τους;


________ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΑΤΟΣ __________

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω φίλοι το πιο πάνω σχόλιο περί Νεάντερταλ κτλ να αναφερόταν στους νομοταγείς κυνηγούς. Απλά, οι νομοταγείς είναι παντού μειονότητα στη Ζάκυνθο. Πόσοι δεν έπιασαν τουφέκι τον Απρίλη;; Είδατε πουθενά έλεγχο;; Καιότανε οι λόγγοι από τα σμπάρα! Και γω έχω δει πολλές φορές να χτυπάνε χελιδόνια, πιτσούνια μέχρι και κότες!
Για τον φίλο Kosta: Το ότι δεν σκοτώνουμε τα ζώα που τρώμε ο καθένας μόνος του δε σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ασυδοσία και παντελής έλλειψη ελέγχου στο κυνήγι. Το κυνήγι, εξάλλου, δεν μπορεί να θεωρηθεί έθιμο - αλλιώτικα, να βάλουμε στα έθιμα και το ψάρεμα και τη σπορά. Τέλος πάντων, το πρόβλημα φαίνεται καθαρά ότι είναι ακόμα μια φορά η παρανομία που κάνουν κάποιοι συστηματικά και ανεξέλεγκτα. Αυτοί χαλάνε το κυνήγι και την εικόνα του για όλους εμας που το αγαπάμε, δίνοντας πάτημα στους εχθρούς του κυνηγιού.
Και ας μη φτάνουμε να μπερδεύουμε τον κρεοπώλη με τον κυνηγό, παρόλο που μερικοί κυνηγοί πουλάνε αδιάντροπα τα κυνήγια τους, σα χασάπηδες. Άμα λυσσάς και σκοτώνεις ένα τσουβάλι τριγόνια, περισσεύουνε και για πούλημα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πρέπει να σταματήσουμε κάποτε να καίμε ορυκτά καύσιμα, πρέπει να σταματήσουμε και τον παραλογισμό που λέγεται κυνήγι. Η ώρα πλησιάζει.

kostas είπε...

Kυριε Νικο ,δεν θελω να επεκταθω,μιας και ο καθενας εχει τις αποψεις του .νομιζω ομως οτι ειστε προκατειλημενος...
τι εννοω ?(και κλεινω απο μερος μου την συζητηση).
ενας φιλος σας ,βγαζει διπλωμα,παιρνει ενα ωραιο αυτοκινητο και κοβει βολτες....
ομως διπλοπαρκαρει,κλεινει τα πεζοδρομια,κανει προσπερασεις επικινδυνες για αυτον και για τους αλλους,βριζει,απαιτει να μην τον γραφουν κτλ.
πιστευετε οτι αυτα τα κανει επειδη εγινε οδηγος η επειδη ειναι ηλιθιο και επικινδυνο ατομο?
και πως θα μας φαινονταν αν μας κατηγορουσαν επειδη οδηγαμε?
δυστυχως η ευτυχως κυριε Νικο το εγω μας ,μας ακολουθει παντου...

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

Αχ χελιδόνι μου, πως να πετάξεις σ' αυτό το γκρίζο - ζακυνθινό - ουρανό!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ με την σειρά μου σας το αφιερώνω…………….

http://www.youtube.com/watch?v=osWDKIDpC3w

..............TARATSAS.............