Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το κολυμβητήριο…


…στην Παναγούλα. Τα βασικά είναι ήδη έτοιμα, λείπουν μόνο τα πλακάκια. Η λακκούβα, που σκάφτηκε όταν ήταν δήμαρχος ο κ. Αγαλιανός, γέμισε με βρόχινο νερό, ενώ (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) κάτοικοι της περιοχής έχουν τοποθετήσει τους βατήρες και τα κουλουάρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λιάπης (Fethry), ο οποίος πρόσφερε τόσα πολλά, ώστε ένα όνειρο της ζακυνθινής νεολαίας να γίνει πραγματικότητα. Ενδέχεται μαζί του να έρθει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Beni), πρώην υπουργός πολιτισμού, αφού και αυτός είχε ουσιαστική συμβολή στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου. Το κολυμβητήριο αρχικά θα ονομαστεί «Στρατηγός» και αργότερα, ο Άκης Λαδικός θα βρει έναν Ζακυνθινό Ολυμπιονίκη και θα το ξαναβαφτίσουμε. Αναμένεται ο Νομάρχης Ζακύνθου να διεκδικήσει την πατρότητα του κολυμβητηρίου, αφού είναι γνωστό τοις πάσι, ότι επί των ημερών του η Ζάκυνθος έχει γεμίσει με δημόσια έργα. Όπου και να κοιτάξεις δημόσια έργα βλέπεις! Μόνος αδικημένος είναι ο Δήμαρχος κ. Ακτύπης ο οποίος είναι λίγο καιρό Δήμαρχος και δεν πρόλαβε να συμβάλει. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας ο κ. Τσαγκαρόπουλος ο οποίος έχει κάτι μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη -τίποτα σοβαρό- (μερικές κλήσεις για παρκάρισμα, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία σε εγκληματική ενέργεια) και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, αν και στην ουσία σε αυτόν οφείλουμε την ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε ο προκάτοχός του. Καλές βουτιές και αν δεν μπουν τα πλακάκια καλά …λασπόλουτρα.

7 σχόλια:

Μαμά Μαρία είπε...

Μα συγνώμη κιόλας...αλλά δεν ντρέπεστε καθόλου?Δεν φτάνει που το νησί θα αποκτήσει λουτρά μιλάτε κιόλας?θα αυξηθει κατακόρυφα ο τουρισμός μ΄αυτο το έργο αλλά εσείς εκειιιιι!!!!!!να το γρουσουζέψετεεεεε!!!!!Ντροπηηηηη!!!!!

Bixlas είπε...

ευχαριστολυμε τους τοπικούς φορείς που για άλλη μια φορά σκεφτηκαν την νεολαία...για άλλη μια φορά νοιώθουμε υπόχρεοι...

*στα εγκαίνεια θα είναι και ο μητσοτάκης??

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Θα πρότεινα να χρησιμοποιηθεί από τους "φορείς" σαν τη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μπας και πλυθούν οι αμαρτίες τους!!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia sygnomi alla den moy kanei gia pisina mallon lakoyba prepei na einai,alla apo plirofories poy exo oloi ayti oi kali an8ropoi poy asxoli8ikan gia to ergo afto ftiaksane bo8ro gia na kripsoyn tis aka8arsies toys den einai pio logiko afto?
opote 8a parakaleso abrio na er8ei o axortagos giati gemisame........

......TARATSAS........

Ο Σκιτσοφρενής δολοπλόκος είπε...

Τραγουδάνε τα βατράχια...στης λακούβας τα βράχια...ο λαός είναι βλάξ...βρε κε κε κουάξ κουάξ...!

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

Ελάτε όλο παράπονα είστε!!!!!!!!
Όποιος έχει αλεργία στα φυτά (σε αυτά που περιβάλλουν το κολυμβητήριο) , θα βουτάει με μάσκα και βατραχοπέδιλα!!

ατζάρντο είπε...

κριμα να σνομπαρετε ενα τοσο φιλικο προσ το περιβαλλον εργο...μια φορα ειπαν οι βλακεσ...oh pardon...οι πολιτικοι...oh pardon,δεν υφισταται αυτος ο ορος στο νησι...οι ΝΟΝΟΙ του νησιου εν τελει, να κανουν κατι σωστο και εμεις αμεσως να τους προγγιξουμε..μια εκφραση ταιριαζει μονο σ'αυτο το σημειο που ι σ ω ς και να την καταλαβουν... βρε οεεεεε!