Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δωρεάν συμβουλές σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά ζητήματα με τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.

Συμπολίτες δικηγόροι που στηρίζουν τη δράση της Κίνησης Ζακυνθινών Πολιτών προσφέρουν κάθε Σάββατο δωρεάν συμβουλές στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά-νομικά ζητήματα αναφορικά με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΟΥ. Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της Κίνησης στο τηλέφωνο 2695028137, κα Μαρία, χωρίς προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις. Για την συνάντηση με τον δικηγόρο θα χρειαστούν απαραιτήτως όλα τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεσή σας καθώς και δικόγραφα που έχετε λάβει όπως εξώδικα, διαταγές πληρωμής, καταγγελίες συμβάσεων, κατασχέσεις, πρόγραμμα πλειστηριασμού κλπ.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Η κύρια ανησυχία μου ειναι οι CIA παράγοντες X. Γιατι παγιδεύουν, και θα καταλήξουμε κακοποιημένοι, αμηχανίοι ντροπης, οικονομικα, κοινωνικα, όσο και συναισθηματικά. Με το πρόσχημα της τρομοκρατίας και τις διαρροές ασφάλειας παγιδευουν ένα άτομο, μια κατάσταση ή μια χώρα με έρευνες, ανακρίσεις, εκφοβισμό, καταψευσάμενοι για ένα άλλο άτομο, πολιτεία ή χώρα με κανένα άλλο άποτελεσμα παρα την καταστροφή, ενεργιες οι οποιες στην πραγματικότητα τους καθηστουν τρομοκρατικη ομαδα. Οι εκθέσεις του Οκτωβρίου σχετικά με την παρακολούθηση - με βάση τις αποκαλύψεις του πρώην πληροφοριωδωτη των ΗΠΑ Edward Snowden - προκάλεσε οργή στη Γερμανία, η οποία είναι ευαίσθητη σχετικά με την επιτήρηση, λόγω των καταχρήσεων από την αστυνομία Στάζι της ασφάλειας της Ανατολικής Γερμανίας και της μυστικης αστυνομίας Γκεστάπο των Ναζί. ΜΙΑ έκθεση περιγράφει ένα μακροχρόνιο πρότυπο με αβάσιμους ισχυρισμούς οτι CIA ζήτησε άδεια να χρησιμοποιήσει; και αργότερα προσπάθησε να υπερασπιστεί; βασανιστικες μεθόδους ανάκρισης που απέδωσαν λίγα η και καμία σημαντική ?"νοημοσύνη"? δηλ. πληροφορια
σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ οι οποίοι έχουν επανεξεταστεί το έγγραφο. Η CIA παραπλάνησε την κυβέρνηση και το κοινό σχετικά με τις μεθοδους του προγράμματος ανάκρισης για χρόνια, δήλωσε την Τρίτη, η εφημερίδα Washington Post, επικαλούμενη έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας. Το αλλο μη θετικο ειναι οτι ισως δουμε σεξουαλικο DVD του πριγκηπικου ζευγους της Αγγλιας. ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς!!!!!!