Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Στο αυτόφωρο Τετράδης (γουρούνιας) και Δήμαρχος Μποζίκης...

 ...μετά από επεισόδιο εξύβρισης, σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια σύσκεψης για τα προβλήματα της ΔΟΥ Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από κύκλους του Δημάρχου, ο Τετράδης πήγε στη σύσκεψη και επιτέθηκε φραστικά στον Δήμαρχο. Κλήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασε το περιπολικό ο Τετράδης ισχυρίστηκε ότι τον έβρισε και ο Μποζίκης με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δικηγόρος του Τετράδη εμφανίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, ...Λευτέρης Γιαννάτος!!!
Bookmark and Share

4 σχόλια:

Unknown είπε...

"Αξίζει να σημειωθεί ότι δικηγόρος του Τετράδη εμφανίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, ...Λευτέρης Γιαννάτος!!!"

Ορίστε;;;

Unknown είπε...

Χθες το βράδυ η γείτονισσα της οποίας η κόρη συνελήφθη μαζί με Seph Papanastytoseeyah, για κλοπη, χτύπησε το κουδούνι μου και άρχισε να φωνάζει ότι εισβολείς προσπαθούν να μπουν στο σπίτι μου, κι έτσι κάλεσε την αστυνομία. Είχα ακούσει τη φασαρία, αλλά είμαι τόσο κουρασμένη από την αστυνομία να μου λέει ότι είμαι τρελλη, που όταν ακούω θορύβους, δεν κάνω τίποτα εκτός ελέγξω αν οι πόρτες είναι εγκλωβισμένες. Μετα η αστυνομια κυνηγουσε τους κλεφτες, και ακουσα πυροβολισμους. Νομιζω οτι οι αστυνομια συνεργάζεται με το παραρτημα της μαφιας "ΦΟΝΙΑΔΕς ΤΟΥ ΒΑΚΗ" ετσι οι παρεμφερεις ομαδες των γκανκστερ ατυχισαν χτες βραδυ. Οι φονιαδες του Βακη με ναρκωνουν και με βιαζουν, οποτε δεν θελουν να δωσουν μιζα σε αλλους φονιαδες. Οι Καλαματιανοι απο τα ....Μικροτσουτσουνεικα ωρύονται! "ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΠΙΖΖΑ Η ΒΙΖΖΑ, ΠΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

"Ο Δ. Τσοβόλας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του φυλακισμένου πρώην δήμαρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου"
Νά 'τανε η ζήλεια ψώρα...

kakiraxi είπε...

Βλαχοδημαρχος και κόλο δημοσιογράφος