Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Α' ρε Δεσπότης που σας χρειάζεται...

 Η φετινή καλοκαιρινή παράνομη εκτεταμένη αφισορύπανση προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες, ακόμη και καταγγελίες δημοτών. Όμως, ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί δεν ίδρωσε. Οι αφίσες και τα πανό μετέτρεψαν ολόκληρη τη Ζάκυνθο -και ιδιαίτερα την πόλη- σε ένα απέραντο χαρτομάνι που σκέπαζε ακόμη και τις πινακίδες της τροχαίας. Κανένα πρόστιμο καμία επίπτωση. Όποιος ήθελε, έβαζε την αφίσα του, όπου γούσταρε! 
Όμως, από αύριο το πρωί η πόλη θα είναι ΚΑΘΑΡΗ από αφίσες. Όχι γιατί οι υπεύθυνοι συμμερίστηκαν τις διαμαρτυρίες των πολιτών, αλλά γιατί δόθηκε εντολή από τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!! "Αύριο θα αρχίσουν να έρχονται οι Δεσποτάδες για την γιορτή του Αγίου, και οι αφίσες πρέπει να κατέβουν" φέρεται να είπε. Να αγιάσει ο στόμας του!!! 

 Υ.Γ. Το γιατί οι αφίσες ενοχλούν τους Δεσποτάδες, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο...Μάλλον θα το βλέπουν ανταγωνιστικά! Φίρμες στα μικρόφωνα είναι όλοι τους... (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)

Bookmark and Share

2 σχόλια:

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ .
ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ .
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΡΕΣΥΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ .....

youlia olomplava είπε...

Καλα αφου το CIA δεν προλαβε την εγκληματικη δραστηριοτητα πριν την 9/11 αλλα ουτε καν την βομβιστικη επιθεση στον Μαραθωνιο Βοστωνης, και χαθηκαν τοσες ζωες, εξαγριωθηκατε για τις αφισες; ......παντως οταν φταρνιζομαι το μαθενουν ολοι, αποφευγουν να φταρνιζονται, και φταρνιζονται εναντιον μου......ασε που στον ΟΤΕ παρακολουθουν την γελαστη αγελαδιτσα γιατι .....κατι κρυβει αυτο το χαμογελο ειναι σιγουροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!