Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ήταν μεγάλη απερισκεψία του Δημάρχου που έφτιαξε ένα γήπεδο τέννις...

...στη δημοτική πλαζ, μετακινώντας 50 μέτρα πιο πέρα την παιδική χαρά. Μεγάλη απερισκεψία και μέγιστο πολιτικό λάθος. Έπρεπε να ξηλώσει εντελώς την παιδική χαρά και να φτιάξει πάρκινγκ αυτοκινήτων! Πρακτικά πράγματα. Όπως έκανε ο Τσαγαρόπουλος με την παιδική χαρά, στην πλατεία του Λάγιου, που την κατέστρεψε και την έκανε πάρκινγκ. Τότε οι πολίτες ήταν ανενεργοί και κανένας -πλην των Οικολόγων- δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Κανενός δεν ίδρωσε το αυτί τότε!

Υ.Γ. Φυσικά είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των δημοτών για το μέλλον της παιδικής χαράς, ειδικά όταν αυτή παραμένει εδώ και 40 μέρες απροετοίμαστη να δεχτεί παιδικές δραστηριότητες.

Bookmark and Share

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Όπως δεν ασχολήθηκαν και με την παιδική χαρά στη Νερούλη που μετατράπηκε σιγά-σιγα σε πάρκινκ και διατηρείται με τη λογική της "χρησικτησίας" εδώ και κάτι χρόνια...

youlia olomplava είπε...

εννοεις οτι το γηπεδο τεννις ειναι του δημου και οχι ιδιοκτησια του νεου ?ομιλου? της ακτης ΕΟΤ;

Ατσάραντος είπε...

Άλλο ιδιοκτησία, άλλο χρήση.

athina είπε...

Στις δυσκολες εποχες που ζουμε και που οι γονεις δεν εχουν χρηματα ουτε για τα απαραιτητα, ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχουν δωρεαν χωροι απασχολησης. Καλο και οφελιμο το γηπεδο του τεννισ αλλα και ο Δημος θα πρεπει να προστατευει την ποιοτητα ζωης των δημοτων και να βρισκει λυσεις για την καλυτερευση της ζωης του

Eίμαι εδώ είπε...

"Έπρεπε να ξηλώσει εντελώς την παιδική χαρά και να φτιάξει πάρκινγκ αυτοκινήτων!"
Μη του βαζετε ιδεες(του Δημαρχου),γιατι μπορει να τις κανει πραξη (στο κομματι της παιδικης χαρας που απεμεινε)

Spiros75 είπε...

Μπράβο Ζακυνθινοί, τα καταφέρατε και σταματήσατε τις εργασίες στην παιδική χαρά και στο τένις στην Αγ. Τριάδα.
Τι σόι Ζακυνθινοί θα ήμασταν αν δεν φωνάζαμε για το οτιδήποτε γίνετε στην ΠΟΛΗ μας???
Δεν λέω ότι ο Δήμαρχος δεν έχει κάνει μαλακίες έργα στο παρελθόν, αλλά το συγκεκριμένο έργο είναι σωστό.
Πρώτα απ όλα η παιδική χαρά θα έχει είσοδο από το παρκινγκ και όχι από τον κεντρικό δρόμο !!!! βέβαια εσάς τους ξερόλες τι σας ενδιαφέρει αυτό???
Καλύτερα πιο παλιά που είχε είσοδο από τον κεντρικό δρόμο μπας και γινόταν και κανένα ατύχημα, για να είχαν θέμα να γράφουν οι εφημερίδες.
Γράφω κακίες???? Όχι βέβαια, γιατί προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και σωστός στην κριτική μου.
Εμένα προσωπικά το να μετακινηθεί η παιδική χαρά πιο δίπλα σε χώρο ανεκμετάλλευτο και να έχει είσοδο πιο προφυλαγμένη είναι ότι καλύτερο.
Επίσης και ένα γήπεδο τένις επιπλέον πάλι είναι ότι καλύτερο γιατί περνάω κάθε μέρα από αυτό το δρόμο και έχω δει ότι τελευταία οι ζακυνθινοί έχουν ανεβάσει το σπορ.
Λοιπόν για άλλη μια φορά μπράβο που τα καταφέρατε να σταματήσουν οι εργασίες!!!
ΓΑΤΑΚΙΑ …. Που τρώτε ότι μαλακία σας σερβίρουν ….