Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το φιόρο του "σκουπιδιού".

 
Τρεις κάδοι για σκουπίδια και ένας κάδος ανακύκλωσης. Όλοι άδειοι και ως συνήθως τα σκουπίδια σκορπισμένα τριγύρω. Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε σεβασμό στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον; Ποιός Δήμος, Δήμαρχος, εργαζόμενοι μπορούν να καλύψουν την αναίσχυντη αδιαφορία μας; Μήπως φταίνε αυτοί για την δική μας συμπεριφορά και όπως συνηθίζεται να λέγεται τελευταία "νοοτροπία"; Κάποτε "νοοτροπία" είχαμε να φροντίζουμε τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού μας και της γειτονιάς μας. Και νιώθαμε περήφανοι όταν περνούσαν οι έλληνες τουρίστες και μονολογούσαν: "καλέ τι μοσχομυρίζει έτσι;". Φτωχικές γειτονιές, αλλά έλαμπαν! Τώρα δεν υπάρχουν φτωχικές γειτονιές αλλά σκουπίδια που ...λάμπουν! 
 Post: Mav.Kost.
Bookmark and Share

4 σχόλια:

Μαρίνος Κ Βανάτο είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η αλείθεια.Μας έμαθαν να τα περιμένουμε όλα από τον εκάστοτε Δήμαρχο. Το ίδιο συμβαίνει και στα χωριά μας που περιμένουν να τους κόψει τα χόρτα εμπρός από τα σπίτια τους, ο Δήμος. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο.Είναι βλέπετε τόσο δύσκολο και κοπιαστικό να πάρει μια αξίνα κάποιος να καθαρίσει τον χώρο του, όπως κάναμε παλιά.

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΦΑΝ ΤΑς ΟΔΟΥς ΤΟΥ ΦΙΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑς ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΙΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟς ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΒΙΛΛΑ-ΧΟΙΗΡΟΣΤΑΣΙΟ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙς ΠΕΘΑΝΑΝ!!!!!!!!!!! ΣΤΕΙΛΕTE ΤΟYS ΥΙΟΥς ΣΑς Ως BÉNÉVOLES! TRÈS FRAIS!

MP είπε...

Πραγματικά όμως ας καθαρίσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ.
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΑ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΟΩΘΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ?
Η ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

km είπε...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ "ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ" (όπως κάποιοι κακόβουλοι τις ονομάζουν) ΠΕΡΙΟΧΕΣ.