Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τι πραγματικά είπε ο Δήμαρχος για τους "αγενείς Βούλγαρους";



Η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
"ΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ «ΑΓΕΝΕΙΣ» ΛΑΟΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;
Το ακούσαμε και αυτό. Ο Δήμαρχος Ζακύνθου σε εκπομπή που διατηρεί σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι οι Βούλγαροι δεν είναι «ευγενείς» και τους διέπει «μία αγένεια». Αναρωτιόμαστε κ. Δήμαρχε αν αυτοί οι «αγενείς» Βούλγαροι, σας καλέσουν σε μια τοπική τους συνεστίαση στη Ζάκυνθο, θα αρνηθείτε ευγενώς να πάτε; Επισημαίνουμε ότι, πριν από ένα μήνα σπεύσατε-και καλώς-να πάτε σε ανάλογη συνεστίαση Αλβανών συμπολιτών μας ,που είσαστε προσκεκλημένος. Τον καιρό που στην Ελλάδα ξεφυτρώνουν «Μανωλάδες» και «Βαγγελάτοι», αναρωτιόμαστε κ . Δήμαρχε, τι εξυπηρετούν οι ερτζιανές θέσεις σας περί «αγενών» Βουλγάρων…. Αν αντιλαμβάνεστε τη βαρύτητα του χαρακτηρισμού, όταν μάλιστα εκφέρεται από έναν Δήμαρχο, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να επανορθώσετε, δείχνοντας τον αναγκαίο σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας από την Βουλγαρία, που έχουν την τύχη[?] να διαμένουν μαζί μας στο νησί. Ζάκυνθος 30/4/2013 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΖΑΚΥΝΘΟΥ."



Bookmark and Share

5 σχόλια:

snowblind είπε...

Ο ρατσισμός είναι φασισμός και δεν κρύβεται. Ούτε ο δήμαρχος έχει πλέον από που να κρυφτεί. Δε σώζεται με τίποτα η δήλωση και ευτυχώς! Για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...

mpakaliko είπε...

ΘΑΜΠΩΜΕΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ? ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ...
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΜΑΣ ΧΟΥΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ???

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Δεν υπάρχουν αγενείς και ευγενείς λαοί και ειδικα οι Βούλγαροι που είναι ένας αξιόλογος λαός των Βαλκανίων που έχω την τιμη και τους γνωρίζω γιατί ειμαι εκεί φοιτητης αρά ο προσδιορισμος ειναι ατυχής ίσα ίσα που υπάρχουν αγενείς πολιτικοι οι όποιοι με στόμφο και με μισαλλοδοξία κάνουν δολοφονική πολιτική και ανιέρες συμμαχίες!!!

Vas.Trian. είπε...

RE KALA PLAKA MAS KANETE?

THOMAS COOK...
O DHMARXOS ANAFEREI KAPOION POY EINAI LEEI O DEYTEROS STHN TAKSH THS ETEREIAS....H ETEREIA KANEI TZIRO 10.000.000.000 TON XRONO KAI APASXOLEI MERIKES XILIADES KOSMOU, YPARXEI YPALLHLOS THS POY APOKALEI AGENEIS ENAN LAO/ETHNOS???

DHMARXE NA PROSEXEIS TI LES GIATI MPOREI POLY EYKOLA NA SE VGALEI PSEYTH O NOUMERO 1 THS ETEREIAS OPOS MPOREI POLY EYKOLA NA SE TELEIOSEI TOYRISTIKA ME AYTA POY LES.

Vas.Trian. είπε...

ESEIS TOY SYRIZA KALYTERA NA MASATE PARA NA MILATE. AYTA POY ANAFERETE KAI KATAGGELETE EINAI EKTOS TOPOY, XRONOU KAI TOPIKHS PRAGMATIKOTHTAS.