Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όταν ο ποιητής (Γιώργος Χρονάς) ξεχνά το μέτρο και ξερνά εμετικά σχόλια για τη Ζάκυνθο.

Με αφορμή τη διαμάχη Στάθη Τσαγκαρουσιάνου(Lifo) και Γιώργου Χρονά (οδός Πανός), ο δεύτερος ξεπέρασε κάθε όριο ποιητικής αδείας και έγραψε για τον Τσαγκαρουσιάνο: "Τον καταλαβαίνω, βλέπει το νησί του, την Ζάκυνθο, με τα κλεμμένα παραστατικά του δήμου 15.000.000 ευρώ θαμμένα στους αγρούς, 1.000 κατοίκους να δηλώνουν τυφλοί – με δίπλωμα οδήγησης ταυτόχρονα και τη χελώνα, καρέτα-καρέτα, να πολτοποιείται από τα τζιπ 4 Χ 4 των ζακυνθινών... και φαντάζεται τους ποιητές της, Σολωμό και Κάλβο, ανύπαρκτους. Σπαράζει η ψυχή του.
Κατ΄αρχήν κ. Χρονά, δεν βρέθηκαν 15 εκατ ευρώ θαμμένα στους αγρούς. Κάτι χαρτιά ξέθαψε ο ξάδελφος του κατηγορουμένου πρώην ταμία του Δήμου, μάλλον καθ΄ υπόδειξη του κατηγορουμένου. 
Ποτέ δεν υπήρξαν 1000 Ζακυνθινοί, κατά δήλωσή τους τυφλοί, με δίπλωμα οδήγησης! 680 έπερναν το επίδομα εκ των οποίων οι 100 συνεχίζουν  να το λαμβάνουν καθώς είναι πράγματι τυφλοί. Οι υπόλοιποι 580 έπαιρναν το επίδομα (220€) το μήνα, παράνομα. (Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Χρονάς δεν έχει πάρει ποτέ του κάποιο "παράνομο επίδομα".)
Και τέλος οι καρέτα-καρέτα χαίρουν άκρας υγείας και αν κινδυνεύουν από κάτι είναι να σκάσουν από τα γέλια διαβάζοντας τις γελοίες γενικεύσεις σας.
Κρίμα κ. Χρονά, γιατί σας είχα και μια εκτίμηση...


Bookmark and Share
 

1 σχόλια:

Unknown είπε...

500 KAI PLEON ATOMA ADIKOYNTE GIATI DEN EXOYN PAEI SE EIDIKOYS OFTHALMIATROYS, KAI ESEIS SYNEXIZETE TA LOGOPEGNIA KAI TA POLITIKA PAIXNIDIA EIS BAROS THS NHSOY KAI TOY LAOY THS!