Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Οι "Μανώλιες" μας καλούν σε μπαγόρδα και αποκριάτικο γλέντι.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΙΕΣ» διοργανώνει Μπαγόρδα σήμερα στις 4 το απόγευμα. στην πλατεία του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου μας, Ομιλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγακίου, Πάρτυ Μασκέ μέχρι πρωίας με DJ, καλλιτέχνη Guest Star και ζωντανή μουσική! Face painting για τους μικρούς μας φίλους! Κέρασμα, πολύ γλέντι και χορός! Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί!

Bookmark and Share

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Τσικνοπεμπτη εληξε, τα λαμογια αρπαξαν τα κρεατικα, αμολησαν τα αιμοβορα, και....ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Unknown είπε...

στον Μαφιοζο Ιταλο τον σιχαμενο .....αισχροκερδη.... στην καταραμενη απο την Καθολικη εκκλησια την γυναικα του την Bar-B, σ' ουλα του τα παιδια, και τσι φιλους του μαζι, ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΟΦΕΙΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Unknown είπε...


τα ηλικιωμένα θύματα που ναρκωσες, βιασες και ουτως ή άλλως εβλαψες, δεν είναι φίλοι σου και δεν σε εχουν γράψει στην διαθηκη με τη θέλησή τους, Ο ΙΤΑΛΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

nionios είπε...

Τι να πεις?Η ανασταση της γιουλιας.Ευλογισον...

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@
namaste παλι μαζι
τζουλια μου πενεμενει,
τη Bar-B αστην ησυχη
την εχεις πονεμενει

Φτανει τη κουρασες πολυ
την εχει αδικησει,
απ' το πολυ μουρμουρητο
θα στραβοκατουρησει.

youlia olomplava είπε...

@GIDA den soy ethi3an thn...."BARBARH BARBAROYLA"...MERES POYNE.....allo Bar-B allo BARBAROYLA!!!!!!!! :-)) emena mhn me anakateyeis oyte me TZOYLIES OYTE ME THN KATHRAMENH BAB-B!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

τωρα καταλαβα...καπου ανεφερα οτι ο Γ.Ι.Δ.Α εκανε "εξυπνες επενδυσεις" και ο Ιταλος μαφιοζος αρχισε τις.... σχετικοτητες....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΔΕΝ ΦΙΛΑΩ!!!!