Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μπλακ άουτ σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά...

...χωρίς ρεύμα τα νησιά για 20 περίπου λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα προκλήθηκε από την κατανομή της ΔΕΗ, που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έκοψε το ρεύμα απροειδοποίητα.

Bookmark and Share

6 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ: Αν θελετε να αποστειλετε χρηματiκες δωρεες η διευθυνση Του Αγιου Διονυσιου ειναι: Ιερα μονη Στροφαδων και Αγιου Διονυσιου, Ζακυνθος Ζακυνθου. Ελλας/Greece. Οσον αφορα εμενα, τι κι' αν στειλετε τι κι' αν δεν στειλετε;

Unknown είπε...

για καθε επιταγη που ονομαζε την "Ιερα Μονη Στροφαδων και Αγιου Διονυσιου" οταν την εξαργυρωναν εστελναν αποδειξη μεχρι προτινος. ποιο παλια εστελναν αποδειξεις και για καθε οβολο του καθενος

youlia olomplava είπε...

Συν τοις αλλοις ειχα στειλει και την δωρεα $100.00 ενος Χιωτη, αλλα τα λυσσασμενα, αιμοβορα κοπροσκυλα απο Καραπιπεριμ μερια ουρλιαζουν γιατι τις δωρεες τις θελουν για τις ΧιωτιΣουλες. Εσυ Γκουνα κοιτα δεξια και αριστερα σου γιατι εκτως απο την μαφια ελαλησαν δολιοτητας εγγιστα σου οι δεξιοι, οι αριστεροι, και οι κεντρωοι!

Unknown είπε...

δηλ. εκτος απο την δικη σου δωρεα, και τα $100 απο τον Χιωτη δεν εδωσε κανεις δεκαρα, και παριστανουν τους γεναιοδωρους αφιερωτες ακομα και οι μαφιοζοι που πινουν το αιμα της χηρας και της ορφανης; XXX!

youlia olomplava είπε...

Ολοι οι κ.κ. δηθεν πεφωτισμενοι δεν ξερουν τι γραφει αυτος ο διαλογος μονο τι σκεφτετετε η ψυχη τους στον βουρκο και οτι ψιθυριζει ο εωσφορος στο αυτι τους γνωριζουν. Τουλαχιστον ας μην περνουν κατοφλια απροσκλητοι, ας μην βιαζουν, ας μην βεβηλωνουν μνηματα σαν τους Σκοπιανους, κι'ας τρωνε ενα αμπακα κατα την διαρκεια της Μ. Τεσσαρακοστης.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

αυτη ειναι η καλυτερη αναρτηση του ατσαραντου. εκανε τη τζουλια να γραφει και να απανταει στον εαυτο της.