Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συμπαράσταση στους σπουδαστές των ΤΕΙ.


Σήμερα στις 17:00 μαζευόμαστε όλη η Ζάκυνθος στην Πλατεία Σολωμού για να πούμε ένα τεράστιο "ΟΧΙ" στο νομοσχέδιο "Αθηνά". Αύριο - μεθαύριο θα βρίσκονται τα παιδιά σας στη θέση μας. Θα παλεύουν για το μέλλον τους. Και όπως θα θέλατε εσείς να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα οι συμπολίτες σας, αυτό θέλουμε και εμείς τώρα για εμάς. Γι' αυτό ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

km είπε...


Στο πλευρό των σπουδαστών του ΤΕΙ και ο Σύλλογος ΜΑΝΩΛΙΕΣ
Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 10:03
Στον κοινό αγώνα για την διατήρηση του τμήματος Τεχνολογίας/Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Ζάκυνθο, στρατεύεται και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΑΝΩΛΙΕΣ.
Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ντίνος Κωστάκης και το Δ.Σ. τονίζουν:
- Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΙΕΣ» συστρατεύεται με τους φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και Οικολογίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και καταδικάζει τον αυθαίρετο και άδικο τρόπο κατάργησης του Τμήματος.
Το Τμήμα έχει αποδείξει ότι εξυπηρετεί όχι μόνον τον τοπική κοινωνία αλλά και την Περιφέρεια και την χώρα ολόκληρη διότι προάγει την έρευνα και την καινοτομία στην τεχνολογία περιβάλλοντος.
Καλούμε τον κ. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού να αποσύρει τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις του σχεδίου «Αθηνά» οι οποίες αφορούν τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις Πανεπιστημιακών Τμημάτων.