Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ου μπλέξεις με νοσοκομεία!

Σήμερα κατάλαβα δύο πράγματα:
α) τι τραβάνε όποιοι αναγκαστούν να περάσουν την πόρτα του νοσοκομείου &
β) ότι γέρασα (αν το σημερινό συνέβαινε όταν ήμουν νεότερος ... οι γιατροί θα μετατρέπονταν σε ακτιβιστές!)
Καταγγέλλω τις συμπεριφορές των Γιατρών της Παθολογικής, αρχής γενομένης της εξοχότης διαβητολόγου/παθολόγου, και της συγκεκριμένης Προϊσταμένης. Από τις 11πμ σήμερα περίμενα το εξιτήριο της μητέρας μου και τα καταφέραμε .... στις 5μμ ! Όσο το σκέφτομαι υποτροπιάζω. Να ρωτήσω .... μήπως έχουμε εκλογές σύντομα και μαζεύονται οι γιατροί στο γραφείο του Διοικητή για τα γνωστά εν ώρα εργασίας; Διότι έψαχνα 4 ώρες να τους βρω και όταν πήγα για να κάνω τα παράπονά μου στην διοίκηση ... guess what; Ήταν μέσα και τα λέγανε ! Λοιπόν έχουμε επιτέλους ένα όμορφο νοσοκομείο .... καιρός να βρούμε και γιατρούς! Σας παρακαλώ βοηθήστε τους πολίτες!
Post: Ioan. Arid.

Bookmark and Share
 

4 σχόλια:

nionios είπε...

Περαστικα μας.Την συγκεκριμενη εξοχοτητα λιγες μερες μετα την εναρξη του Νοσοκομειου,αν δεν ηταν οι συγγενεις μου να με συγκρατησουν θα ειχε κανει αλμα απο τον τριτο οροφο.Δεν ειμαι ουτε παλληκαρας ουτε νταης,αλλλα οταν εχεις τον ανθρωπο σου με διαπιστωμενο εγγεφαλικο και χρειαζεται επειγοντως αξονικη και η εξοχοτης αρνηται να το πραξη,τοτε η χειροδικια δεν ειναι βια αλλα νομος..

youlia olomplava είπε...

ακουσα οτι στο Ριο δεν υπαρχουν κλινοσκεπασματα, (ουτε κουβερτες, ουτε σεντονια) αλλα ουτε και γαζες. Στην δε Αθηνα αν δεν εχεις προπληρωσει MET LIFE, (ι.χ. ασφαλιστικο) δεν υπαρχουν θεσεις στην εντατικη ακομα και μετα απο χειρουργικη επεμβαση!

Μaria είπε...

Η συγκεκριμένη κυρία πρέπει να ελεγθεί για την επάρκειά της, τόσο σαν διευθύντρια παθολογικής όσο και σαν ιατρός(για το τελευταίο έχω προσωπική εμπειρία).
Η διοίκηση του Νοσοομείου δεν μπορεί να μένει αμέτοχη καθώς από όσα γνωρίζω,δημιουργεί προβλήματα ακόμα και σε άξιους συναδέλφους της.

Unknown είπε...

Αν και η συγκεκριμένη έχει κάμει πολλά, (η αγένειά της συνοδευόμενη από τις φωνές της φτάνει και περισσεύει), δεν χρειάζεται να πεις πολλά γι' αυτήν. Μιά φωτογραφία της, αξίζει χίλιες λέξεις. Ή αλλιώς, κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα...