Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, ειρήνη, αρκετή αδιαφορία...

...μπόλικη αναισθησία και πολλή-πολλή γαϊδουριά. Με συμπαθάτε γιά την πρωτοχρονιάτικη γκρίνια. Τράβηξα τη φωτογραφία, που βλέπετε, σήμερα το πρωί στις εννιά. Υπάρχει άλλο ένα αυτοκίνητο στα αριστερά, κοντά στην είσοδο, που δεν φαίνεται. Το πάρκινγκ ήταν σχεδόν άδειο και ο καιρός υπέροχος. Να είσαστε καλά. 
Post: Aro.Karia.

Bookmark and Share

3 σχόλια:

aganaktismeni είπε...

Εχω μια απορια γιατι κοιτάζω την ΄φωτο και δεν καταλαβαίνω! Τι ακριβως ενοχλει;; Δεν εχω δει το νοσοκομειο απο κοντα και μάλλον γι αυτο!
Καλη Χρονια να εχουμε!

km είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Unknown είπε...

@ aganaktismeni Εύχομαι να μην το χρειαστείς και να μην το δεις από κοντά. Όμως, ακριβώς πίσω μου όπως τραβάω τη φωτογραφία, απλώνεται ένα πάρκινγκ με πάνω από 80 θέσεις. Δεν τις μέτρησα. Αλλά μερικοί επιμένουν να παρκάρουν στην πόρτα. Σήμερα το πρωί ήταν τέσσερα αυτοκίνητα στο δρόμο μπροστά στην είσοδο, και ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι στο πεζοδρόμιο δίπλα από την είσοδο. Αλήθεια, γιατί δεν έκαμαν και ένα πάρκινγκ με μπάρες για μοτοποδήλατα, "αναγκάζοντας" τους μοτοποδηλατιστές να παρκάρουν δίπλα στην είσοδο και πάνω στη στροφή; Και γιατί η έξοδος να χρειάζεται τόσες στροφές;