Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Οι μαλακίες πληρώνονται!


Bookmark and Share

3 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

LIVE AND LEARN: ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ! ΟΠΟΤΕ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΧΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ Η/ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ.....θεος!!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

οποιος κανει στα παιδια του δωρα που τα κλεβει απο η/και κατηγορει χηρα που το ονοματης αρχιζει απο Α συγχωρητε, αλλα οποιος κλεβει και κατηγορει χηρα που το ονομα της δεν αρχιζει απο Α, και κανει τα παιδια του ευτυχισμενα ειναι καταραμενος; δηλ το αδικο ευλογητε αν το ονομα της χοιηρας αρχιζει απο Α;

youlia olomplava είπε...

Ο μαφιοζος ειναι απολυτα ευτυχισμενος που κλεβει φερετρα Ελληνων για να δινει δωρα στην Ποππυ Κωκωλυνν. Η κορη της Κωκωλυνν ειναι εν εξτασει διοτι το επαιξε σεμνη, λεπτη και ευαισθητη στον Τζιμμυ ΤΖΟ και τωρα το εξωγαμο εχει πλουσιο πατερα, και αυτη εχει δυο αντρες στο πλαι της. Ο αδελφος της απο την χαρα του καιει πτωματα Ελληνων απο τα κλεμενα φερετρα στην αυλη του ...μητρικου του γιατι ο Ελληνας πατερας του δεν τον αναγνωρισε, ετσι η ευτυχια ειναι πολυτιμο ΜΗ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!