Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Και Ζακυνθινοί αιρετοί στη λίστα του ΣΔΟΕ;

Ο πρώην νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος και ο πρώην αντινομάρχης Σωτήρης Καρακάς φέρονται να αναγράφονται στην περιβόητη λίστα με τους 36 πολιτικούς που ερευνάται την οικονομική τους κατάσταση. Τη «λίστα των 36» δημοσιοποίησε η zougla.gr.

Bookmark and Share

6 σχόλια:

Μaria είπε...

O Γάσπαρος αποκλείεται!
Η οικονομική του κατάσταση εξάλλου, όπως λέγεται, δεν έχει αλλάξει από την εποχή του Βεζάλειου.
Οπότε μας μένει ο Σωτήρης.
Ε! εντάξει αφου τα βάλανε και με τους περιπτεράδες,τότε τι να πω!

E-πότης είπε...

Μισό, γιατί έχω μπερδευτεί. Τελικά πόσες λίστες υπάρχουν; Επίσης δεν είναι παράνομο να δημοσιοποιούνται τα ονόματα όσων ελέχγονται, υποτίθεται μυστικά, από το ΣΔΟΕ, ώστε να διεξαχθεί απρόσκοπτα η έρευνα και να μην σπιλώνονται πολιτικά πρόσωπα δίχως λόγο; Καλά, εντάξει, να μου πείτε ότι ο Μάκης έχει κάνει επάγγελμά του την παράβαση των νόμων στο όνομα της δήθεν ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Τέλος, άτομο υπό εξέταση δε σημαίνει ότι έχει διαπράξει οικονομικές ατασθαλίες (εκτός να τον εξετάζει η Ιερά Εξέταση, οπότε κάψτε τη μάγισσα!), απλώς ελέγχεται έπειτα από καταγγελείες, οι οποίες στο κάτω κάτω της γραφής μπορεί και να είναι ψευδείς. Διάφοροι τέτοιοι καλοθελητές υπάρχουν. Κάποτε π.χ. είχαν πει ότι ο Γάσπαρος είχε το κτήριο του Βερόπουλου (lol) ή ότι ο Λαδικός είχε κλειστεί σε μοναστήρι (ακόμη πιο lol). Βρε μήπως να περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου και μετά να κρίνουμε, λέω εγώ; Πάντως πολλές και διαφορετικές λίστες εμφανίστηκαν ξαφνικά και αυτό είναι ύποπτο.

Μaria είπε...

Nαι ,ναι και κάποιοι άλλοι μάλιστα έλεγαν για το Γάσπαρο ότι ήθελε να δώσει 1.300.000 ευρώ για το οικόπεδο απέναντι απο το Lidl.
Το ότι πριν λίγους μήνες πουλήθηκε 450.000 ευρώ σε ιδιώτη,αποδεικνύει περίτρανα ότι κάποιοι θέλουν να τον συκοφαντήσουν!
Τι μόνο ύποπτο φίλε μου είναι,απο κει που σε κυνηγάει ο τοκογλύφος(Βεν#!#!#@ος)μετά από λίγα χρόνια πολιτικής να βρεθείς πχ με αγορές οικοπέδων.
Τυχόν ομοιότητα των παραπάνω με την πορεία Ζακυνθινών πολιτικών είναι οποσδήποτε τυχαία...

E-πότης είπε...

Αχ, να χαρείς, δεν τα πάω καλά με την ειρωνεία. Αν ειρωνεύεσαι, πέσ΄το. Είτε πάντως ειρωνεύεσαι είτε όχι, πράγμα το οποίο ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω, για το θέμα του οικοπέδου η ιστορία είναι λίγο πολλή γνωστή. Γιγάντιο σκάνδαλο, τόσο γιγάντιο που τελικά δεν έγινε ποτέ (!). Σαν τα θαύματα του Παστίτσιου ένα πράγμα. Είναι σαν να λες ότι κάνει ο επιθετικός μια επέλαση στην περιοχή και αμυντικός πάει να του κάνει πέναλντι, αλλά τελικά ούτε τον βρίσκει, ούτε πέφτει ο επιτιθέμενος, ο οποίος τελικά βγαίνει πλάγια έξω από την περιοχή όπου τελικά του γίνεται φάουλ, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει πέναλντι. Ούτε ο Παπουτσέλης δεν τα δίνει αυτά! Επίσης εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι η τελική διαφορά των 950.000 ευρώ οφείλεται είτε στη λανθασμένη αξιολόγηση των ελεγκτών, είτε μάλλον στο γεγονός ότι το οικόπεδο αποφασίστηκε να πουληθεί στην περίοδο της κρίσης, όπου και οι τιμές είναι σε γενικές γραμμές και λογικά σκεπτόμενοι από τα έξοδα που επιφέρει η κατοχή ενός οικοπέδου (βλ.ΦΑΠ, χαράτσια και λοιποί φόροι), κατεβασμένες. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρχει διαφορά, αλλά το μέγεθος αυτής μπορεί να είναι παντελώς πλασματικό, μιας και άλλες συνθήκες αγοράς τότε και άλλες τώρα. Όπως και να έχει ευτυχώς ο ελληνικός λαός δε "ζημιώθηκε", γιατί καταργήθηκαν οι νομαρχίες και αντικαταστάθηκαν από τις περιφερειακές ενότητες και έτσι ολόκληρο το σχέδιο αγοράς ματαιώθηκε (λογικά πάντα μιλώντας, εκτός εάν έγινε κάποιο άλλο ...θαύμα). Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, έχω να πω ότι μιλάς με γρίφους γέροντα. Αν μπορείς πάντως δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να με βοηθήσεις να καταλάβω τι εννοείς και να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα λεγόμενά σου.


Υγ. Ποια λίστα των 36 μωρέ; Εγώ βλέπω 46 ονόματα.

Μaria είπε...

Kαταρχήν να διορθώσω το ποσό που ήθελε να σπαταλήσει ο Γασπαρος στα "βατράχια" του Ρόιδου.
Επρόκειτο για 3.2000.000 ευρώ και όχι για 1.300.000.Ακόμα υποστηρίζεις ότι η διαφορά δικαιολογείται?.Για όσους όσους όμως γνωρίζουν θα θυμούνται ένα όνομα που έκανε την "διαφορά":
Κανελάκης.
Και φυσικά Γάσπαρος ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ (αφού το έφερε με παραποιημένες μάλιστα εισηγήσεις ! στο νομαρχιακό συμβούλιο προς ψήφιση- εκμεταλλευόμενος βέβαια τον "ύπνο του δικαίου" στον οποίο είχε περιέλθει τότε η τότε αντιπολίτευση), ότι δηλ οι τιμές των οικοπέδων στην ΑΝΑΛΗΨΗ είναι ίδιες με τις τιμές των οικοπέδων δίπλα στον βιολογικό Ήταν άλλωστε ολοφάνερο ότι είχαν την ίδια αξία.
Το έβλεπαν ακόμα και οι "τυφλοί" που τους έδιναν τα επιδόματα και τους έπαιρναν τις ψήφους.
Α! και που 'σαι δεν "ματαιώθηκε" η αγορά του γιατί καταργήθηκαν οι νομαρχίες όπως πονηρά και λαθεμένα υποστηρίζεις αλλά σταμάτησε όταν ξεσκεπάστηκε τελευταία στιγμή το σκάνδαλο και επενέβη η δικαιοσύνη ύστερα από επώνυμες καταγγελίες και την καταλυτική παρέμβαση του Χρυσόστομου.

Όσο για το δεύτερο κομμάτι που δεν "καταλαβαίνεις" θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε την οικονομική κατάσταση των πολιτικών μας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την ενασχόλησή τους με την πολιτική.
Σε διαβεβαιώνω ότι τότε θα γελάσει μέχρι και ο .....Παπουτσέλης !

Έτσι για την ιστορία η εισήγηση της ντροπής και για να καταλάβουμε πως φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε...

http://4.bp.blogspot.com/_1Xpp_Ng9BnY/SNJZc9UgICI/AAAAAAAADko/BSmTsITtxtA/s1600/naz.jpg

youlia olomplava είπε...

Ας υποθέσουμε ότι Γάσπαρος "ήθελε να κλέψει" πάνω από 3 εκατ. ευρώ. αν και αυτο δεν εγινε ποτε. Οι υποκριτές που διαπράττουν τόσες πολλές δόλιες εγκλημάτικες πράξεις , ώστε να "διατελουν" σε έναν επίγειο «παράδεισο» ειναι υπερανω υποψιας ; Ο ληστης ειναι στον παράδεισο με τον Ιησου, επειδή μετανόησε, οχι επειδη βρηκε δυναμικες προφασεις, διαφορα τεχνασματα και επιχειρηματα. Η υποκρισια και το γλυψιμο με προβληματιζει και με τραυματιζει περισσότερο από ένα "σχέδιο για τη διάπραξη ενός εγκλήματος" που δεν εγινε. Οι δηθεν υπερανω, στον επιγειο τους "παραδεισο" αδιαφορουν παντελως για τις επιπτώσεις των δικων τους πραξεων ....ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!