Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς "παρατράγουδα" η παρέλαση στη Ζάκυνθο.



Παρότι από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές του ΚΚΕ -που έκανε κατάθεση στεφάνων μόνο του στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης- καθώς και ομάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων, η απουσία μελών της Χρυσής Αυγής, ήταν καταλυτική για να μην ξαναγίνουν τα περυσινά επεισόδια. Οι διαληλωτές φώναξαν συνθήματα, μπροστά από μια ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, και στο τέλος της παρέλασης, αποχώρησαν ειρηνικά. Ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής δεν πήγε στις θέσεις των επισήμων, αλλά ούτε και στην καθιερωμένη "δεξίωση" του Αντιπεριφερειάρχη.
Bookmark and Share

9 σχόλια:

snowblind είπε...

Συμπληρώνω:

Στη διαδήλωση συμμετείχαν άτομα και από τον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς επίσης και φοιτητές από το ΤΕΙ.

Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν ήταν αντιφασιστικά - αντιπολιτευτικά.

Όσο για τα μέλη της ΧΑ, δεν είχαν άλλη επιλογή από την απουσία, καθώς δεν χωράνε στη λαμπρή επέτειο της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο ναζιστικό τερατούργημα. Απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, προδότες και προσκυνημένοι που σήμερα υιοθετούν τον ίδιο ρόλο είναι ανεπιθύμητοι.

Unknown είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η Ν.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΚΕ ΛΕΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΝΟ ΛΕΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ = ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ν.Ε ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΚΕ Ν.Σ. ΚΝΕ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ;

snowblind είπε...

Αν δεν έχεις παρευρεθεί κάπου, δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα από τις δημοσιογραφικές - καθεστωτικές αναφορές. Θα δεις μόνο αυτά που σου δείχνουν.

Unknown είπε...

Μήπως είδες και τους Πράσινους πουθενά;

maria είπε...

ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ,
ΟΠΛΑ, ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΣΤΟ Κ Κ Ε

youlia olomplava είπε...

για να μην πεταξουμε το μωρο εξω μαζι με το νερο του μπανιου: ΤΑ ΖΑΚΥΝΘΙΝΑ ΝΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΗΤΩ!!!!!!

limoskylo είπε...

Πια φωτογραφια εινει....ολα τα λεφτα????Για να δουμε θα την εβρει κανεις??

limoskylo είπε...

Πια φωτογραφια εινει....ολα τα λεφτα????Για να δουμε θα την εβρει κανεις??

snowblind είπε...

Πολύ σωστή παρατήρηση, ήταν και οι πράσινοι!

Μαράκι, αν ξέρεις τι ήταν η ΟΠΛΑ και συνεχίζεις να λες το σύνθημα, δε διαφέρεις και πολύ από τους χρυσαυγίτες.