Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παιδιά έχουν πλήρη αναισθησία;


Bookmark and Share
 

5 σχόλια:

youlia olomplava είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
youlia olomplava είπε...

."Στις αντιφάσεις του κόσμου μας, στην αδικία και το διχασμό της κοινωνίας μας, αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, στο μήνυμά του προς εκπαιδευτικούς και μαθητές." Γιατί; Σημερα αρχισε ο διχασμος και η αδικια; Ποιος ποτέ ρώτησε πώς Andrew Carnegie ή Astor έγιναν εκατομμυριούχοι, ή πώς εξαπάτησαν τα ορφανά και τις χήρες απο την περιουσίας τους; Προσποιηθείτε ότι ορφανά και χήρες ποτέ δεν είχαν τίποτα ουτως ωστε να πάτε για ύπνο ευχαριστημένοι,με αναπαυμενη τη συνείδησή σας! Μην σας νοιαζει ποια ασυνειδητη καταραμενη βαρβαρη καθολικη μανα αναστησε μαφιοζους φονιαδες, και ποιο σατανικο σχεδιο κατεστρεψε την πατριδα μας την ΕΛΛΑΔΑ!

youlia olomplava είπε...

αυτο με τον καταραμενο καθολικο Πελλιζαγαριας το ακουσες? Εκλαιγε που οτι εκλεψε απο χηρες και ορφανα το εδωσε στα παιδια του και δεν ...κρατησε ουτε τα μισα!!!!!!

Laska είπε...

Youlia,

Ευχαριστώ για τα υπέροχα, χαρακτηριστικά δείγματα της χριστιανικής αγάπης που κατακλύζει και ομορφαίνει τον κόσμο!

..."ποια ασυνειδητη καταραμενη βαρβαρη καθολικη μανα αναστησε μαφιοζους φονιαδες"...

..."τον καταραμενο καθολικο"...

Αναμφίβολα θεόπνευστα λόγια!

Το δε σχέδιο του Σατανά για την Ελλάδα είναι σίγουρα απόρροια του πολύ γνωστού γεγονότος (το ξέρουν και τα τούβλα), ότι ο θεός της ορθοδοξίας αναγνωρίζει ως "περιούσιο λαό" ΜΟΝΟ τους καθαρόαιμους Έλληνες (με ελληναράδικο DNA καρατσεκαρισμένο), κατά συνέπεια ο Τρισκατάρατος τόβαλε σκοπό να μας καταστρέψει!!

Έτσι είναι!!!

Εμείς τα κάνουμε σίγουρα όλα σωστά, μόνο διαβολική παρέμβαση (πιθανότατα σε συνέργεια με τους καταραμένους παπικούς) μπορεί να ευθύνεται για τα τρομερά και απίστευτα χάλια μας σε όλους τους τομείς!!

Με τη βοήθεια της Παναγιάς μας όμως (όπως λέει και ο Πρωθυπουργός μας, που διευθύνει ενα ευρωπαϊκό "κοσμικό" Κράτος) θα τον φάμε τον κερατά τον Εξαποδώ!!

(Ή θα φάμε πάλι το στραβό κεφάλι μας...)

youlia olomplava είπε...

Ο Θεος υπαρχη οποτε υπαρχη και ο διαβολος. Το πως θα τον κατατροπωσουμε ειναι αναμφιβολο, το ποτε και το πως υπερανω ανθρωπινων δυναμεων.