Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κάθειρξη 11 ετών στον ταξιτζή από την Ζάκυνθο για το φόνο του Άγγλου τουρίστα.

Κάθειρξη 11 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον νεαρό ταξιτζή ο οποίος κατηγορείται για το φόνο ενός Άγγλου τουρίστα στο Λαγανά τον Ιούνιο του 2011, ενώ πανηγυρικά αθωώθηκε ο συνάδελφός του για συνέργεια στη δολοφονία...Χθες μετά από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία, το Μ.Ο.Δ. αποφάσισε την ενοχή του κατηγορούμενου όχι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά για το αδίκημα της θανατηφόρας μη σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ τα άλλα κακουργήματα που αφορούσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες μετατράπηκαν σε πλημμεληματικές πράξεις. Από την άλλη πλευρά αθώος κρίθηκε ο έτερος οδηγός ταξί που κατηγορείτο για συνέργεια στο φόνο, αφού είχε εμπλακεί στον καβγά για να χωρίσει τον έτερο κατηγορούμενο από τους Βρετανούς τουρίστες. Το περιστατικό είχε συμειωθεί στις 13 Ιουνίου 2011 στον Λαγανά της Ζακύνθου, όταν ο Βρετανός τουρίστας μαζί με ομάδα φίλων του στις 3 τα ξημερώματα, σημάδευαν με το λέιζερ, εξύβριζαν και χλεύαζαν τον 21χρονο οδηγό ταξί, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο ταξιτζής κρατούσε ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 19χρονος Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ και άλλοι τέσσερις Βρετανοί να τραυματιστούν ελαφρά.

Bookmark and Share

5 σχόλια:

Μaria είπε...

"...Ο ταξιτζής κρατούσε ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 19χρονος...".
Ρε παιδιά έλεος!
Σε λίγο θα μας πούν ότι ο πεθαμένος σκόνταψε και έπεσε στο μαχαίρι που κρατατούσε ο ταξιτζής και καθάριζε εκείνη την ώρα ένα μήλο. Ο ταξιτζής δεν κρατούσε ένα μαχαίρι,πήγε και πήρε ένα μαχαίρι από το αυτοκίνητο και έσφαξε το θύμα.
Σεβασμός στον νεκρό,τουλάχιστον.

youlia olomplava είπε...

Εγω οταν παω διακοπες σεβομαι τον μοχθο του καθε ΤΑΧΙ-ΤΖΗ, και αν δεν υπαρχη αστυνομος να με πληροφορησει τον ρωταω για να ειναι η διαδρομη μου ποιο σιγουρη ακομα και οταν οδηγω δικο μου οχημα.

kakiraxi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kakiraxi είπε...

O XARAXTHRAS TEXNH ERGAZETAI KAI OXI HTEXNH XARAXTHRA

youlia olomplava είπε...

?Όταν ο τυπος παρα-πληροφορησε τον Πελλιζαγαρας οτι λειπουν 45 εκ. απο τα ταμεια της Ζακυνθου,(αλλο τροπαριο αυτο) ηρθε ο Π. διακοπες στο Ζαντε και βρεθηκε ο Βακης νεκρος στο χωραφακι του. Ο ΦΟΝΙΑΣ? Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ?....κλπ.......