Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

78 "λαθρο" μετανάστες εντοπίστηκαν στο Ναυάγιο...

...πριν από λίγη ώρα από σκάφος του Λιμενικού. Επέβαιναν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος με αμερικάνικη σημαία και αυτή την ώρα οδηγούνται στο λιμάνι της Ζακύνθου. Είναι νεαροί άνδρες και 2 γυναίκες.

Bookmark and Share

13 σχόλια:

Μaria είπε...

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/224593/nayplio-entopistike-o-drastis-poy-viase-kai-dolofonise-pakistano

youlia olomplava είπε...

78 ακομα ατομα οδηγούνται προς το κοινωνικο παντοπωλειο, το κτηνος της Παρου βιαζε μια ετοιμοθανατη 15η, και ?μονο? 1-2 αυτοκτονιες την ημερα ανα πασα την επικρατια; ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΜΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ!

youlia olomplava είπε...

O John poios John??????

youlia olomplava είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΥΣΤ! είπε...

Γουλιά ολόμπλαβη, σκέψου σοβαρα την ψυχιατρική βοήθεια ή και την αυτοκτονία

snowblind είπε...

Ο ρατσισμός προκύπτει από τον φόβο που αναπαράγει η εξουσία μέσω των ΜΜΕ. Με λίγα λόγια, ρατσιστές και εθνικιστές είναι φοβισμένα πλασματάκια υπόδουλα της εξουσίας και των αφεντικών. Δρουν μόνο σε ομάδες και κατά αδύναμων στόχων, είναι θρασύδειλοι. Σε μια μονοεθνική φασιστική κοινωνία έχουν το ρόλο του ρουφιάνου και του μαυραγορίτη. Αποβράσματα.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

@snowblind
Θα συμφωνούσα 100% αν δεν ήσουν τόσο πορωμένος με την αντιεξουσιαστική ιδέα που στην ουσία υποστηρίζει την ίδια την εξουσία...ξέρω πολλούς αντιεξουσιαστές με φράγκα και περιουσία που το παίζουν αντιφασίστες στα χαρτιά και αυτό για μένα ειναι μεγαλύτερη ξεφτίλα απο το να εισαι φασίστας-νεοναζί.
Νομίζω ειναι και τα δύο οι όψεις ενός κάλπικου νομίσματος το έχω γράψει κατα καιρούς στην πλατεία μας έχουν διαιρέσει πολύ καλά σε ακροδεξιούς ρατσιστές και ακροαριστερούς εθνομηδενιστές επίτηδες για να μας απροσανατολίζουν απο τα θέματα της καθημερινότητας...
Τώρα για τους λαθρομετανάστες ειναι μεγάλη κουβέντα αν πρέπει να απελαθούν η όχι...για μένα προσωπική γνώμη απέλαση ΜΟΝΟ σε εκείνους που δεν έχουν πράσινη κάρτα και δεν έχουν κάνει χάρτια για πολιτικό άσυλο...κάθε νόμιμη διαδικασία πρέπει να τηρείται

youlia olomplava είπε...

@ALL Αποφασισε οτι η εγκληματικότητα δεν εχει αυξηθει λογω των λαθρομεταναστων,οτι κοιμομαστε ησυχοι με τα παραθυρα ανοιχτα οπως παντα, οτι η οικονομια ειναι ανθηρη ωσαν ζαρντινιερα ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) και οτι οι Ελληνες αλλαξαν το εθνικο τους σπορ, και προτιμουν την αυτοκτονια! Εγω παραμενω ορθοδοξη, και περιμενω να κατασυντριψει Ο Αγιος ολους οσους υφερπονται δολιως, χωρις ιχνος μετανιας. ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!

youlia olomplava είπε...

«Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την εικόνα του κέντρου των ελληνικών πόλεων και να θωρακίσουμε τη χώρα, να πάψει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι είτε στον Έβρο είτε οπουδήποτε αλλού. Σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

άμα πάρετε αίμα από εθελοντή αιμοδότη για να σώσετε τη ζωή σας ή κάποιου δικού σας ανθρώπου, να σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν είναι λαθραίο....

snowblind είπε...

@ παιδί της πλατείας.
Η εξουσία πρέπει να βρίσκεται στα χέρια της κοινωνίας και όχι στους τραπεζίτες και τους προδότες πολιτικούς. Η μία όψη του νομίσματος είναι η υποδούλωση, η άλλη όψη είναι η αξιοπρέπεια και το νόμισμα φυσικά είναι η ζωή. Κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος. Έχουμε όλοι το δικαίωμα να αναζητήσουμε μια καλύτερη ζωή και αυτός είναι ο μόνος νόμος, όχι η χαρτούρα.

Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι.
Έλληνες και ξένοι, εργάτες ενωμένοι.

youlia olomplava είπε...

@paidi symfono oti dikaioynte oti epitrepete apo toys nomoys, mexri na toys alla3oume! @xwraiths gi'ayto oi lathreoi pratoyn aythona egklhmata gia na miosoyn thn zhthsh sta aimodotika kentra! Ase poy ta aimodotika kentra einai gemata me lathreoys aimodotes apo to xarama ews thn dysh! @snow prodotes psifizis prodomenos zeis!

Μaria είπε...

Βρε χωραίτη για ποιό αίμα μιλάς?
Για πέρνα απο το Νοσοκομείο να σε ενημερώσουν οι κλινικές (παθολογική,μαιευτική,χειρουργική,κτλ)πόσοι ανασφάλιστοι αλλοδαποί νοσηλέυτηκαν δωρεάν(ΚΑΛΩΣ).
Και μετά τράβα στην αιμοδοσία να ρωτήσεις ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ?
Ρώτα και επίσης πόσα χρήματα ζητάνε από τους συγγενείς για το κάθε μπουκάλι αίμα που παραφυλάνε για να δώσουν.
Τί κρίμα που δεν μπορούμε να μαζί με το αίμα να πάρουμε και το DNA τους μήπως και καταφέρουμε να εκπολιτιστούμε λίγο πχ να γίνουμε Πακιστάν.
Ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες του ή τους επισκέπτες του οφείλει να τους παρέχει τα στοιχειώδη:εργασία,ασφάλεια,υγεία με το αναάλογο αντίτιμο βέβαια.
Σε όλες αυτές οι ορδές των παρανόμων θεωρείς ότι μπορεί το ελληνικό κράτος σήμερα να τους τα προσφέρει?
Είναι σαν μπαίνει κάποιος από το παράθυρο σπίτι σου και ο γείτονάς σου να απαιτεί από εσένα να τον ποτίζεις και να τον ταϊζεις τζάμπα μια ζωή με το επιχείρημα ότι είναι φτωχός.
Γιατί δεν παίρνεις μερικούς σπίτι σου να δούμε αν αντέχεις τα έξοδά τους?
Το ελληνικό κράτος κάλεσε κανέναν από αυτούς ή αυτοί από μόνοι-τους μη σεβόμενοι τον τόπο που πάνε- επέλεξαν να μπουν λαθραία?
Δεν θεωρείς ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται οργανωμένα και πολιτισμένα έτσι ώστε και οι πολίτες να είναι ασφαλείς και να μην επιβαρύνονται οικονομικά αλλά και οι αυτοί να έχουν μια εργασία για να αντιμετωπίζουν τα έξοδά τους?
Γιατί χωρίς εργασία εσύ πώς νομίζεις ότι θα βρούν χρήματα?
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ?
Να σουν θυμίσω βέβαια οτι και πρίν την απόβαση των αλλοδαπών είχαμε έλληνες κλέφτες.
Σιδεριές όμως δεν είχαμε.
Σταματήστε λοιπόν την αποκλειστικότητα της δήθεν φιλευσπλαχνίας στον οποιοδήποτε αλλοδαπό,γιατί το νόμισμα έχει δυο όψεις.
Αν σου λέει κάτι ,αυτά στα γράφει κάποιος που οι γονείς του- επειδή ακριβώς ο τόπος τους αδυνατούσε να να τους βρεί εργασία- αναγκάστηκαν,παιδιά ακόμα,να διανύσουν πριν μερικές δεκαετίες χιλιάδες χιλιόμετρα για να πάνε κάπου να δουλέψουν και να κάνουν οικογένεια.Τίμησαν και αγάπησαν τον τόπο που τους έδωσε "ψωμί",ούτε παράνομα πήγαν ούτε παρανόμησαν εκεί.
Και μιλάμε για την πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών.
Είναι οι ίδιοι που-ηλικιωμένοι τώρα-τους έχουν κλέψει δύο και τρείς φορές οι "μετανάστες" σου.
Αν θες λοιπόν να έχεις μια αντικειμενική άποψη για της "γης του κολασμένους" να ψάξεις δίπλα σου ,σίγουρα κάποιον ζακυνθινό θα βρείς και να δείς τί θα σου πεί για την σημερινή κάτασταση.
Δεν είμαι βέβαια και σίγουρος εάν από την πολυθρόνα του γραφείου σου, σαν "χωραίτης" που δηλώνεις,έχεις ακούσει για αυτά τα πράγματα.