Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σαφάρι στη Ζάκυνθο!



Bookmark and Share

10 σχόλια:

Μaria είπε...

Στα παράπονα που κάνει ο Γάσπαρος για την ξεφτίλα του, ταιριάζει γάντι η παροιμία:
τση στραβής πουλ#@#@ούς τση φταίνε οι τρίχες.

Μaria είπε...

Φοβερή η αντίδραση του παπαγάλου μόλις έμαθε ότι έμαθε ότι ο Γάσπαρος έχασε από τον Κοντονή:
http://www.youtube.com/watch?v=E1PE526f6-o&feature=player_embedded

snowblind είπε...

re atsarante, mias pou exeis kai kapoies analampes kalou xioumor kai ksereis kai apo montaz, ftiakse ena video me tin antidrasi tou xitler otan ma8ainei oti de bgike o gasparos. apo to gnwsto video.. LOL

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Ποια ξεφτίλα ρε Τζόρτζη τι μου λές...ανέβασε τα ποσοστά η ΝΔ κατα 2 χιλιάδες και έχασε επειδή συνασπίστηκαν όλοι με τον ΣΥ.ΡΙΖΑ!!!
Αυτή ειναι η αλήθεια και βάζω και στοίχημα ότι ο επόμενος Βουλευτής όποτε και αν γίνουν εκλογές δεν θα ειναι απο τον ΣΥ.ΡΙΖΑ και αυτό το λέω επειδή ξέρω τα δεδομένα!!!

DIONISIS L MARGARIS είπε...

εδω με τόσο αγώνα και βγήκε βουλευτής απ το ΣΥΡΙΖΑ φαντάσου στις επόμενες που θα έλθει και πανελλαδικά πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.Επίσης να μην γυρνάτε στο Ρόιδο και να καθησυχάζετε, γιατί τα λένε σε άλλους και η Ζάκυνθος είναι μικρή.

ατζάρντο είπε...

εννοειται πως ξερεις τα δεδομενα!!!!
χουμόρρρρρρρ

Μaria είπε...

Να 'ξερε και πόσο πλήρωσε ο μπαμπάς του το περίφημο "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" που μας πέταξε κατάμουτρα την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Στο Ρόϊδο γυρίζουνε για να εξηγήσουνε σε κάτι παρμένους,πώς από 3.200.000 ευρώ το οικόπεδο με τα βατράχια που ήθελαν να πάρουν ,αγοράστηκε προχθές στο 1/4 της τιμής που ήθελαν να χρεώσουν τον Ζακυνθινό λαό.

Και κάτι άλλο:
Αν νομίζουν ότι με μια "αποστρατεία" όλα σβήνονται ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
Η πολιτική της διαπλοκής και της του απόλυτου τίποτα που ζήσαμε 12 χρόνια τώρα,ήταν,είναι και θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή και δεν θα περάσει έτσι.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Δεν ξέρω εκεί στο ΣΥ.ΡΙΖΑ τι πίνετε αλλά ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω...το οικόπεδο της Νομαρχίας έχει λήξει το θέμα και το έχουμε αναλύσει ένα εκατομμύριο φορές η εκτίμηση απο εκτιμητές της εφορίας...λοιπόν μην το ξανασκαλίζουμε γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί σαν τον Αλέφαντο...
Επίσης κανείς δεν αποστρατευέται έτσι και αλλιώς υπάρχουν και νέα άτομα της οικογενείας που ΣΥΝΤΟΜΑ θα μπούν στον στίβο μάχης ενάντια σε εκείνους τους λασπολόγους, τους υβριστές στα αριστερά λαμόγια με την δεξιά τσέπη
Όπως γράφω και σε μια ανάρτηση στο blog μου θα ξαανανταμώσουμε σε ΝΕΟΥΣ αγώνες!!!
Μέχρι τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

DIONISIS L MARGARIS είπε...

τα ονόματα τα έχει ο εισαγγελέας Πατρών.Όποιος ενδιαφέρεται να ζητήσει εκεί τους λασπολόγους και τους υβριστές.

ατζάρντο είπε...

εφτο ητουνα, μου' ρχεται το πλαγιο...
αυτο ειναι που λενε εχω την καρεκλα και εχω γραπωθει πανω τση!!!!