Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ληστεία στη ΔΕΗ Ζακύνθου...


...έγινε πριν από μισή ώρα, όταν ένας άγνωστος φορώντας κουκούλα, εισέβαλε στο κτήριο και κρατώντας ένα πιστόλι πήρε από το ταμείο περίπου 9.000 ευρώ. Εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος, που περίμενε στη σειρά για να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος. Δεν τραυματίστηκε κανένας. Η Ασφάλεια ενεργεί συνεχόμενους ελέγχους για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς εκτιμάται ότι υπήρχε συνεργός με μοτοσυκλέτα.

Bookmark and Share
 

8 σχόλια:

Vas.Trian. είπε...

VRE TI LETE??? LHSTEIA STON PARADEISO, SE AYTO TO NHSI POY MPOREIS NA KYKLOFOREIS ELEYTHERA STON DROMO XORIS NA FOVASE TIPOTA.

TA PARALETE KAPOY KAPOU.

Vas.Trian. είπε...

@KOKKAKHS
GIA ELA NA MILHSOUME PERI EPENDYSEON STO NHSI.....

DEN EISTE IKANOI NA ELEKSETE OYTE TOYS SALATADES STHN PARALIA KAI PERIMENETE OTI THA ERTHEI KAPOIOS NA XOSEI TA LEFTA TOY STO NHSI.

THA ERTHEI....

Vas.Trian. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vas.Trian. είπε...

Περίεργα πράγματα συνέβηκαν σήμερα στο γραφείο ΔΕΗ Ζακύνθου όταν καταναλωτής προσήλθε στο γραφείο για να του επιστραφεί το ποσον από το χαράτσι που είχε πληρώσει πριν από μερικούς μήνεεεεεεεες.

Όταν ζήτησε από τον υπάλληλο του ταμείου να του επιστραφούν τα χρήματα από το χαράτσι που είχαν πληρώσει, ο παππούς του, η γιαγιά του, ο πατέρας του, η μάνα του, ο τρίτος εξάδελφος της γιαγιά του και μερικοί άλλοι από το σόι τουουουουουου.

Άρχισε να φωνάζει και σημάδεψε με πιστόλι τον έντρομο υπάλληλο ζητώντας να του δώσει πίσω και τα λεφτά και με τόκοοοοοο.

Τελικά ο υπάλληλος του έδωσε 9000 euro σε μετρητά, mia πιστωτική κάρταααααα.

Ο εξαγριωμένος καταναλωτής βγαίνοντας από το γραφείο της ΔΕΗ ευχαρίστησε τους παρευρισκομενους και καβάλησε μια μοτοσυκλέτα και έφυγε με παντιλίκια και σόουζα με κατεύθυνση προς πλατεία Ag. Μάρκουουουουου.

Αυτός και ο συνεργός του στην συνεχεια κέρασαν σφηνάκια και σαμπάνια όλους τους παρευρισκομενους σε τοπική καφετεριαααααα.

Τους ενημέρωσαν επίσης ότι την επομενη ετοιμάζουν να πάρουν πίσω και το χαράτσι από όλο το χωριο, οποτε και θα μεταβούν στην ΔΕΗ όλοι παρέα και μετά θα ακολουθήσει γλέντι τρικούβερτο σε παραλιακή ταβέρνααααααα.

Άμεσος μετά ο Δήμαρχος δήλωσε στο "Nύχτα τσι Ζάκυνθος" ότι από δω και πέρα το χαράτσι θα πληρώνεται μέσο του λογαριασμού νερού γιατί η ΔΕΗ δεν έχει σάλιοοοοοο.

Eπίσης παρακάλεσε τους καταναλωτές εάν προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενεργείες να κάνουν χρήση τον οικολογικών ποδηλατων για να είμαστε πράσινοι και στην πράξηηηηη.

Ο κύριος Kολύρης δήλωσε ότι από τον άλλο μηνα θα τοποθετηθούν και γιγαντοοθόνες σε 24 σημεία για να μπορεί να βλέπει σε online μετάδοση ο επισκέπτης του νησιού τον τρόπο τον οποιο η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργείείείείεί.

Ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε ότι από Δευτερα θα στείλει όλο το προσωπικό του τμήματος για διακοπές στην πινέζααααα [ του χάρτη ]

Από το Aφγανιστάν
Πάνος Σόμπολος για το "ατσαραντοοοοος"

youlia olomplava είπε...

Τα αρθρα του ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΥ δημοσιευοντε παντα πολυ προσφατα μετα το καθε γεγονος! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την εσχατολογία! Οι περισσότεροι από τους εγκληματίες στο νησί βρισκοντε συνήθως στα χερια της αστυνομιας συντομα μετα το καθε εγκλημα. Έγκληματα συμβαίνουν παντού, και είναι σε άνοδο ανα πασα την υφηλιο. Η φιλοσοφία της πολυθρόνας και οι συνταγές των κατοχικων δεν εξυπηρετούν χρήσιμο σκοπό.

snowblind είπε...

epitelous! o/i youlia olomplava ekane ena sxolio pou to diavazeis kai katalavaineis ti leei xwris na psaxnesai! LOL

youlia olomplava είπε...

Οπως εκτιμάται απο το UNODC, ο συνολικός αριθμός των ανθρωποκτονιων το 2010 ήταν 468.000. Περισσότερο από το ένα τρίτο (36 τοις εκατό) των ατόμων εκτιμάται ότι εμφανίστηκαν στην Αφρική, 31% στην Αμερική, το 27 τοις εκατό στην Ασία, 5% στην Ευρώπη και 1 τοις εκατό στην Ωκεανία. Εφαρμόζοντας τα στοιχεία αυτά στο μέγεθος του πληθυσμού της κάθε συγκεκριμένης περιοχής μια ελαφρώς διαφορετική εικόνα προκύπτει που δείχνει ότι το ποσοστό ανθρωποκτονιών στην Αφρική και την Αμερική (κατά 17 και 16 ανά 100.000 πληθυσμού, αντίστοιχα) είναι υπερδιπλάσιο του παγκόσμιου μέσου όρου (6,9 ανά 100.000), ενώ στην Ασία, Ευρώπη και Ωκεανία (μεταξύ 3 και 4 ανά 100.000) είναι περίπου το μισό. Οποτε το εγκλημα στην Ζακυνθο ειναι σχεδον ανυπαρκτο.

dennis είπε...

snowblind μαλλον θα πρεπει να το γιορτασουμε ,στο επομενο μπορει και να μη ζουμε ( τουλαχιστον εμεις οι μεγαλυτεροι)