Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αναβάθμιση στο ....φυτώριο του προαυλίου στον Άγιο;

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ξεραθεί τα λουλούδια. Αν σχεδιάζουν να τα αντικαταστήσουν,μήπως να βάζανε Atropa belladona; Πέρα όμως από το την φαιδρότητα του πράγματος, ίσως τελικά ήρθε η ώρα οι εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος να ξαναδούν το θέμα από την αρχή και να απομακρύνουν αυτά τα ρεντίκολα από το προαύλιο του Αγίου μας. Με την ευκαιρία να πούμε μπράβο στο Τοπικό Συμβούλιο Πόλης -και ειδικότερα στον κ.Παπαηλιού-που δεν έχουν παρατήσει το θέμα. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιοκτησία του προαυλίου στην εκκλησία λόγω... 20ετους χρησικτησίας! Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται εδώ.
Post: Zardiniera.eu

Bookmark and Share

5 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Λογο του οτι ο πλυθησμος αυξανετε στην περιοχη Tου Αγιου, δοξα να'χει η μεγαλη χαρη Του, "Ο Ιδικος" επι του θεματος παρήγγειλε περισσοτερες ζαρντιινιερες, αντι του αυτοματου ποτιστη οπως ειχε προτινει ενας ειδημον επι του θεματος. (εδω γελανε οι μη εν καταθλιψη επιτελουντες)

Μaria είπε...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,στο προαύλιο του Αγίου,φέτος το καλοκαίρι,θα διοργανωθεί η πρώτη ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ 2012.

Η είσοδος στην έκθεση θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ για όσους επισκεφτούν τον παρακείμενο Ναό και το παραμάγαζό του-που βρίσκεται κοντά στο χώρο του καμπαναρίου-,προσφέροντας φυσικά και τον οβολό τους(μια που αυτό είναι το ζητούμενο τελικά).

Η έκθεση θα κλείσει με πανηγυρική ομιλία ,που θα εξηγεί τις βλαβερές συνέπειες της ανθρώπινης παρουσίας(ειδικότερα ηλικιωμένων και παιδιών)στα προαύλια των εκκλησιών και θα παρουσιαστούν τρόποι δραστικής αντιμετώπισης αυτής της σύγχρονης μάστιγας.

Η ΚΑΚΟΨΥΧΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ.

ΝΤΡΟΠΗ!

youlia olomplava είπε...

Η Εκθεση Ανθους αναβαλετε. Ο κληρος μετα των εκλεκτων αυτων συν τοις διακονοις ταξειδευουν εκτως Της Νησου 11 1/2 μηνες τον χρονο λογο πληρους αφοσίωσεως στον λαο. Οποτε ποιος να ποτιζει; Παντως εγω ψηφιζω ΛΑΟΣ δια να μη δοθει εις κίνδυνο η μισθοδωσια του κληρου!

youlia olomplava είπε...

ο ποια αχαριστια του λαου δεν ποτιζουν με τα δακρυα και τον ιδρωτα τους! πανε ολα χαμενα!

Vas.Trian. είπε...

@Zardiniera.eu
AFOU EFTIAKSAN ME TO MAGIKO RAVDI TOY HARRY POTTER OLA TA YPOLOIPA STO NHSI , GIATI RE PAIDIA SPATALATE ORES, XRHMA KAI FEA OUSIA GIA THS ZARTINIERES????

KANTE ENA THLEFONO STON HARRY POTTER NA SAS LYSEI TO PROVLHMA.

ZEITE SE ALLON PLANHTH H NOMIZETE OTI ZEITE STON PARADEISO.

OSO GIA TOYS TOYRISTES....THA ERTHOUN GIATI EXETE THALASSA KAI HLIO....KAI MERIKOUS - AN OXI OLOUS - ESKEMENA AXRHSTOYS AIRETOYS.