Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μας τελείωσε το Κερί *...

Ο Φιλελευθερισμός σαν σύνολο ιδεών ή σαν φιλοσοφικό ρεύμα θέτει ως κύριο στόχο την, κοινωνική, την πολιτική και την οικονομική ελευθερία του ατόμου. Πόσο μεγαλύτερη γοητεία μπορεί να ασκήσει μια φιλοσοφία, ένα ρεύμα, μια πολιτική όταν η πεμπτουσία της περιστρέφεται γύρω από την ελευθερία, το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό; Το σύγχρονο Ελληνικό παράδοξο τον απορρίπτει . (σήμερα τουλάχιστον) Μέσα σε ένα περιβάλλον σύγχυσης, οργής και αβεβαιότητας το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε με αντιφατικό τρόπο και με εντυπωσιακά ποσοστά ετερόκλιτη πολιτική εκπροσώπηση. Ο άκρατος – και επικίνδυνος – λαϊκισμός βρήκε δυστυχώς πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα του σήμερα, στην Ελλάδα που μόλις και μετά βίας άρχισε να ξεπερνά(;) την αγροτική της ταυτότητα ως κοινωνία. Λένε ότι τη φωτιά την πολεμά καλύτερα κάποιος με φωτιά… και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε οι φιλελεύθερες δυνάμεις να υιοθετήσουν –και να εντείνουν ενδεχομένως- την λαϊκιστική ρητορική με αποδέκτες τους «νικητές» αυτών των εκλογών. Ας ζητήσει η αντιπολίτευση (!) από τον κ.Τσίπρα να τηρήσει την υπόσχεση του και να διορίσει αμέσως τους 150.000 δημόσιους υπάλληλους, από τον κ. Καμένο να ...η συνέχεια εδώ. ... καταθέσει μια Ρωσική εγγυητική επιστολή προκειμένου να εξασφαλιστεί η πληρωμή μισθών και συντάξεων αφού βέβαια πριν, και εντός 24ωρών φύγουν ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, έργο που θα αναλάβει ο κ.Μιχαλολιάκος Εάν αποτύχουν, θα είναι υπόλογοι και το κατηγορητήριο θα είναι «εθνική προδοσία». Βέβαια, υπάρχει και άλλος δρόμος… της ευθύνης και της σοβαρότητας.. Αυτόν τον δρόμο επιλέγει στο σύνολό της και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ευχαριστώ προσωπικά, όλους όσους επίσης επέλεξαν με την ψήφο τους αυτόν τον δρόμο. Σε επίπεδο πολιτικής υπάρχει και η Ιστορική δικαίωση. Προέχει η προστασία της πατρίδας και των Ελλήνων. Η Δημοκρατία, για το επόμενο διάστημα οφείλει να έχει τα αντανακλαστικά της οξυμένα. 
Post:  Διονύσης Αναστασίου
Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

 *παραπέμπει στις σειρήνες που συναντά κανείς στη Οδύσσεια…

Bookmark and Share

3 σχόλια:

DIONISIS L MARGARIS είπε...

οι φιλελεύθερες!!!!δυνάμεις οδηγούν την Ευρώπη στην καταστροφή.Ο Ελληνικός λαός δεν σας προτίμησε σε ποσοστό 97,5%.Άρα κάποιο λάθος έχετε κάνει και πρέπει να ξαναδείτε το πρόγραμμα σας.Επίσης να διαβάστε και τα wikileaks που έχουν κάτι εκθέσεις της US embassy που περιέργως δεν τις έχει διαψεύσει!!

Vas.Trian. είπε...

@dionysakis
FILE MOY KALE...VLEPEIS OTI TO SYSTHMA KAHKE APO THN THYMOMENH ANTIDRASH TON ELLHNON [ DIKAIOLOGHMENA ] PSIFORORON.

TO EROTHMA EINAI [ KAI EAN EXEIS APANTHSH TOSO ESY OSO KAI OPOIOS ALLOS THELO NA THN AKOUSO ] "APO AYRIO TI KANOUME??? "

TREKSANE OLOI MAZI [ DIKAIOLOGHMENA ] NA TIMORISOUN TOYS ELLHNES POLITIKOUS ME OPOIO TROPO MPOROUSAN, FTASAME DE STO SHMEIO NA VALOUN MESA STHN VOYLH THN XRYSH AYGH, XORIS NA SKEFTONTE TO TI THA GINEI THN EPOMENH.

OPOTE MHN PSAXNEIS EKTHESEIS, MELETES KTL, APANTHSEIS SE OLA MPOREIS NA VREI O KATHENAS MONOS TOY XORIS NA DIAVAZEI COPY/PASTE GRAFHMATA....TO THEMA EINAI OTI EINAI ORA NA ARXISEI NA SKEFTETE O ELLHNAS...... "APO AYRIO TI? " GIATI POLY FOVAME OTI TO SYNOLO TOY ELLHNIKOY LAOY DEN EXEI IDEA GIA TO TI PAIZETE.

ατζάρντο είπε...

απο αυριο τί?
πόσο πια επρεπε να το σκεφτει ο ελληνας αυτο το ερωτημα?
να το σκεφτοσασταν εσεις κυριε που ειχατε και τα μεσα...και ολες αυτες τις ανατροπες και παρεκλισεις που λετε, εσεις τις γεννησατε, οχι οι πολιτες.απο τα σπλαχνα σας ειναι