Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Απεξάρτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ!

9 σχόλια:

snowblind είπε...

Απεξάρτηση από τον Ατσάραντο! Βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και βγάζει σπυράκια!

Ατσάραντος είπε...

Όταν η σάτιρα στοχεύει σε προσφιλή μας ζητήματα τότε είναι καταδικαστέα και προβοκατόρικη ενέργεια.
Όταν στοχεύει σε άλλους τότε είναι ευρηματική και καίρια.
Τελικά το ακατόρθωτο είναι η απεξάρτηση από τη βλακεία.

16xronos είπε...

atsarante min les g ton syriza giati 8igontai... dld aftoi pou psifizan/zoun pasok pou gia ola ftaiei o papandreou kai mono edw kai 8 xronia...ti na poun?? alla tote oloi krazete,,, sinepws min exete twra tin apaitisi kapoioi alloi na min bgazoun xioumoristika spot,,,etc einai oi prwties...kai opoios tis antexei...kapoioi einai gennimenoi gia to 7 % kai blepoume oti to parapanw den tous paei.

La Bocca Di Leone είπε...

ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΡΣΕΝΗ -ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ- ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ.
Ο ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΛΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΩΡΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΨΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΗΓΕΤΗ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ...

La Bocca Di Leone είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Όλες αυτές τις ημέρες φωνάζετε για υπηρεσιακή κυβέρνηση και τώρα έρχεστε και προτείνετε πολιτικό πρόσωπο; Πρόκειται για κολοσιαία αντίφαση! Δεν είναι δυνατόν να αρνείσαι μια οικουμενική κυβέρνηση και να έρχεσαι τώρα να μου προτείνεις πολιτικό πρόσωπο για υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Πρόκειται για φτηνή κομματική συναλλαγή".

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: «Το πολιτικό εκλογικό παιχνίδι, δεν έλειψε. Το θεωρώ απαράδεκτο για τον έξης λόγο: προτείνουμε για να υπηρετήσουμε στενούς εκλογικούς σκοπούς. Εμείς δεν ρίχνουμε γέφυρες σε πρόσωπα μπροστά στις εκλογές»

Μaria είπε...

Eμένα πάντως με έπεισε ο ατσάραντος με τα επιχειρήματά του.Είχα ψηφίσει Σύριζα αλλά θα τώρα θα ψηφίσω ή Πασόκ ή Νέα Δημοκρατία που θα επαναδιαπραγματευτούν την υπογραφή τους.
Περαστικά.

Ατσάραντος είπε...

@ lol456
Σε ευχαριστώ, αλλά ήσουν εύκολος στόχος για να πειστείς.
Για να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη φορά έχεις πιστέψει άλλα κι άλλα...

ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ είπε...

Το φοβερό είναι οτι ο Αλέξης μετά την απόριψη της προτασής του συμφώνησε στον μνημονιακό Παπαδήμο, ευτυχώς τον επανέφεραν στην τάξη ο Κουβέλης και η Παπαρήγα. Ηθελα να ήξερα τί πίνει το παιδί;;;;;;;;;;;;

16xronos είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SEXY!!!

xxx