Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σε περιμένω να ρθεις και πάλι.


28 σχόλια:

Epanastatis popolaros είπε...

καλη αρχη στο νεο ποστο...!!!! καλες συνταξεις!!!

Epanastatis popolaros είπε...

καλη αρχη στο νεο ποστο...!!!! καλες συνταξεις!!!

zoulapi είπε...

a re zakintharaaaaaa........apo osous rwtaw kaneis den psifise gasparo......ton theorousan ntropi......pos vgeike oeoooo????

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4
Αφιερωμένο σε La Boca di Leone, Andriani, dimos στον καλό μου φίλο Άγγελο(θα περάσω απο το σίνεμα για να δώ ταινία σύντομα) klp που με απειλές λασπολογίες και προσωπικές επιθέσεις έφεραν τον αποτέλεσμα αυτο!!!

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Συγχαρήτηρια και στον ΣΥ.ΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ και σε όλα τα κόμματα τα λεγόμενα μικρά που έκαναν ένα αξιοπρεπή αγώνα χωρίς να κινηθούν στην λασπολογία
Επίσης να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Γιαννάτο που βγήκε αν δεν κάνω λάθος πρώτος σε σταυρούς απο το ΠΑ.ΣΟΚ ειναι απο τα λίγα καλά άτομα που έχει η ζάκυνθος και πραγματικά θα προσφέρει πολλα!!!

dark clown είπε...

kala na pathoume!o roufianos kai ipokriths neozakynthinos den pethainei pote.opoios anarwtietai giati,pleon twra thelei poli ksylo!

Nik75 είπε...

Ο πιο ξεφτιλισμενος λαος καταντησαμε οι Ζακυνθινοι σημερα, και γι'αυτο εχουμε τον ηγετη που μας αξιζει...τον πιο ξεφτιλισμενο βουλευτη!! Φτου σας.

o-dromos είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΑ ΨΗΦΗΣΩ ΓΑΣΠΑΡΟ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

16xronos είπε...

oo re koroidia! den peirazei omws...aftoi eimaste..."tufloi" zakynthou.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sMqLg3kg9PQ

http://www.youtube.com/watch?v=HtcPe1jfohk

egw den 8a anextw kanenan na leei gia to pou mas katantisan oi politikoi...oute 8a dextw na leei kanenas gia osous kapote pane na baloun ta3i sta pragmata kai isws xalasoun tin soupa oswn twra exoun kapou kapws voleftei...

makari na mporousa tin epomeni 3ietia na figw apo ti zakyntho
giati pragmatika lupamai . dustuxws aftin tin ellada 8eloume kai aftin tin ellada exoume...
ebge zakyntyhine lae pou sernesai pisw apo to 'parel8on" sou.

vougiateos είπε...

ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΕ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ!!!

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

Να τονε χαιρόσαστε ....
Αντε βρέ και σε άλλα επιδόματα ...

o-dromos είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.... ΕΛΠΙΖΩ Ο ΓΑΣΠΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!! ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ....

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Καλά ρε Ατσα! Ούτε προφήτης να 'σουνα!!!πολύ μπροστά λέμε!!!

16xronos είπε...

@to paidi tis plateias.

to prwto pragma gia tis ekloges pou i8eles na peis einai diladi to "ANTE GEIA" ??

afto mallon gia olous emas deixnei polla...

sastismenos είπε...

to mono kalo einai oti twra tha paroume sintakseis gia anapiria nomima.......egefaliki anapiria........

Dotoros είπε...

χαχαχα η Χρυση Αυγη σας ενοχλουσε τοσο καιρο. Φατε το Γασπαρο τωρα στη μαπα και περαστικα σας

La Bocca Di Leone είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΑΦΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ (2.200 ΨΗΦΟΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 42.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΣΤΟΥΣ 20) ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.
ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

Υ.Γ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.......

DIONISIS L MARGARIS είπε...

επιβεβαιώνεται η προφητεία του 16ου αιώνα:"Όλο Φράγκος πρεβεδούρος και ποτέ ένας Κεριώτης?"

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.com/2012/05/blog-post_07.html
H απάντηση και η αποτίμηση για τις εκλογές
Το άντε γεια ήταν συγκεκριμένο όχι για τον λαό της Ζακύνθου...αυτά τα κάνεις μόνο εσύ La Boca di Leone όταν βάζεις χαράτσια και διπλά τετραγωνικά
Ευτυχώς όμως που ο λαός ΜΙΛΗΣΕ και τώρα καλώς η κακώς όλοι πρέπει να τον σεβαστούμε

ΥΓ
Σέβομαι όλα τα κόμματα και όλους τ εκείνους που ήθος όχι όμως τους λασπολόγους τους υβριστές και όσους βρίζουν χώρις να προβάλλουν ένα σοβαρό επιχείρημα

Αυτά δεν πάνε μπροστά την Ζάκυνθο αλλά πίσω σε εποχή εμφυλίου Λομβάρδος vs Ρώμας που ήταν κάποτε και ιστορικό στο φιόρο του Λεβάντε υπάρχει και το γνωστό
ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΝΟΙ, ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΜΑΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ Σ-Τ-Ο-Ν ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΤΟ ΤΟ ΛΟΜΠΑΡΔΟ
(περισσότερες πληροφορίες στο blog http://don-basilio.blogspot.com/2008_05_01_archive.html)

don basilio είπε...

Το φονικό που εγίνηκε στον Άμμο ενός αφέντη Γαήτα, οπού έπιασε στο γομαλάπι του τον 'θέο' του Τζάντε, ετραγουδίστηκε στο γνωστό άσμα, το οποίο καλού-κακού το παραγγείλανε στην ... Κεφαλλονιά.
Όσο για τον Don Basilio τήρα παιδάκι μου και την τελευταία ανάρτησή του.
Όσο για το VOX POPULI, VOX DEI, ξέρουμε τον πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο ... Και παραδόπιστο.
Α ρε πρέντζιπε Σαλίνα Με τα λιοντάρια και τσου γατοπάρδους σου. Έφυγες νωρίς, να ξεφύγεις από τα τσακάλια και τσι ύαινες. Το άλας τση γης.

Vas.Trian. είπε...

KALYTERA 100 H 200 GASPAROI MESA STHN VOYLH RE PROVATA...PARA 21 XRYSAYGHTES.

MPROS....EGERTHITOI RE....OLOI KAI MHN MILA KANEIS.

PROVATA.

Dotoros είπε...

τοτε αφου ειναι καλυτερα 200 Γασπαροι στη βουλη απο εμας να σταματησετε τοτε τη γκρινια για τον Γασπαρο. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΥΦΛΟΙ.

16xronos είπε...

@paidi tis plateias

epeidi to ante geia deixnei polla emena proswpika epetrepse mou na min mpw stin diadikasia na diavasw tis apopseis sou g t apotelesmata pisteua pws den 8a skeftosoun me logikes tipou "ante geia" alla me epixeirimata. kai fisika den 8a dex8w ws epixeirima tine klogiki afti niki afou me 2000-3000 psifous 8ewrw oti den antiproswpeuei ton
zakynthino lao pou anerxetai stis 40.000 peripou.
telos i diafora tou k.gasparou me ton k.kolokotsa ap oso 3erw itan idiatera mikri konta stis 700 PSIFOUS.(tyxaio_?)

http://atsarantos.blogspot.com/2012/05/98-100.html

don basilio είπε...

Τον αφέντη τον Γαήτα τον εφάγανε στον Άμμο καταπώς λέει το τραγουδάκι της εποχής, γιατί έθειξε με τη γομαλάπι το ΄θέο΄ του Τζάντε -ντοτόρος παρακαλώ κατά τις σπουδές, άλλο που δεν τις εφάρμοζε.
Το τραγουδάκι το παραγγείλανε καλού-κακού στην ... Κεφαλονιά.
Είδες παιδάκι μου την τελευταία ανάρτηση του Don Basilio;
Ἀστονε στη βουρλισία του και μην τον ασκουντάς.
Ατσάραντε είναι η δεύτερη βολά που γράφω το σχόλιο. Υβριστικό δεν είναι, θαρρώ.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@ all
Ρεεεεε ακόμα δε το έχετε καταλάβει ; είσαστε όλοι τυφλοί; Το Παιδί της Πλατειας καλά κάνει και στηρίζει αυτό που στηρίζει, και αυτόν που στηρίζει είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. Εμεις βρε ανάπηροι φταίμε που για πελατειακές σχέσεις τον ψηφάμε. Το Κερί στο κάτω κάτω έχει δικαίωμα να τον ψηφήσει γιατί κάτι έχει κάνει γι΄ αυτούς και το χωριό του. Όλοι οι άλλοι γιατί τον ψήφησαν; τις απαντήσεις τις ξέρετε όλοι, και όλοι σήμερα λέμε δε τον ψήφησα ΕΓΩ!!! Αλήθεια τότε πως έγινε βουλευτής; Σήμερα το πρωι βρέθηκα στο νοσοκομείο και στη καρδιολογική κλινική και είχαν αυτή τη συζητήσει, κανενας δε τον ειχε ψηφήσει ΚΑΝΕΝΑΣ. Και όταν τους ρωτησα πως διάολο βγήκε και ποιοι τον ψηφησαν; τότε φάνηκαν και κάποιοι υποκριτές. Λοιπον τέτοιοι είμαστε, τέτοιους θέλουμε και αυτοι μας αξίζουν.
Οσο για το Παιδί της Πλατειάς καλά κάνει και τον στηρίζει πατερα του. Με τα λεφτά τα δικά μας σπούδασε. Μη ξεχνάμε ο πατέρας του ξεκίνησε τη καριέρα του σαν πρόεδρος χρεοφειλετών στο σύλλογο που είχε φτιάξει κατά των τραπεζών και των υπερογκων τοκων τοτε, γιατί χρωσταγε αν θυμάμαι καλά γύρω στα 120 000 000 δρχ στις τράπεζες γιατί δεν του ειχε πάει καλά ο αξονικός τομογράφος στην Κάλβου. όλα τα αλλα τα ξέρετε και τα έργα που έχει κάνει για τη Ζακυνθο. Όλα αυτά τα λεω γιατι εχω και κάποια μακρινή σχέση με αυτή την οικογένεια και τα έλεγε η μητέρα του μέσα στο σπίτι μου, και τα κακα και τα καλά μετά. Τη φτωχεια και τα χρέη και της αγορές στο Παντοκράτορα μετα, και αλλα πολλά.
Αντε γεια και καλα σας λεει το Παιδι της Πλατείας !!! Γιατι τετοιοι ειμαστε τετοιους θελουμε και αυτοι μας αξιζουν.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, βουλευτής είναι μόνον εκείνος ο οποίος ορκίζεται βουλευτής και από αυτό απέχει ακόμη ο νεοεκλεγείς "βουλευτής" του 1/20 του εκλογικού σώματος στη Ζάκυνθο. Θα τον προλάβουν οι εκλογές του Ιουνίου!
Παράλληλα, το ότι ο εν λόγω είχε επιδείξει απορρόφηση 0% στα κοινοτικά κονδύλια στην τελευταία θητεία του είναι αντικειμενικό γεγονός και όχι ύβρις.
Επιπλέον, τα καλά λόγια για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούν συνέχεια της αμέριστης υποστήριξής του εκ μέρους του πρώην Νομάρχη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να μην εκλεγεί πάση θυσία ο Μυλωνάς. Διότι ο άνθρωπος, εκτός των άλλων, είναι ... πρότυπο κομματικής συνέπειας!
Αξιος απορίας ο έπαινος στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει (και καλώς έπραξε) κάνει μήνυση για το οικόπεδο στο Ρόιδο που ήθελε να αγοράσει η Νομαρχία! Τι έγινε, αρχίσαμε να γλύφουμε ενόψει νέων εκλογών;
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Είναι δυστυχώς πολύ σύνηθες τελευταία στη Ζάκυνθο να προσπαθούν να αντλήσουν αξία ορισμένοι με σπουδές σε τριτοκοσμικά πανεπιστήμια υπό το περικάλυμμα ελληνικών τίτλων, με είσοδο σε ελληνικά πανεπιστήμια δια της μεθόδο της ξαφνικής δυσλεξίας (εμφανισθείσας ξαφνικά στη Β΄ Λυκείου), με υπερπροβολή του τι είναι συγγενείς τους τη στιγμή που οι ίδιοι είναι ένα μηδέν κ.ο.κ. Είναι αξιολύπητοι!

mousitsa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mousitsa είπε...

1)"Παιδί της Πλατείας", θέλω και εγώ επίδομα τυφλού!
2)Μπλόγκερς απευθύνομαι σε εσάς. Τέρμα οι λασπολογίες και οι ύβρεις στο ιστολόγιο! Το παιδί δεν ήθελε να πει "άντε γεια", αλλά "εγέρθητω"!!!
3)Θεούλη μου πώς βλέπουν τόσοι τυφλοί μέσα στο σκοτάδι? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OVgJ7B-NRVA