Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Νέα πρόσωπα, Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην νομάρχης Ζακύνθου Διονύσης Γάσπαρος -που κατηγορείται από τον νυν δήμαρχο πως εκλεγόταν δίνοντας επιδόματα τυφλότητας- είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς ως υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο. Μακάρι να εκλεγεί ο κ. Γάσπαρος, ώστε να πάψουν όλοι να αποκαλούν ειρωνικά τη Ζάκυνθο «νησί των τυφλών» και να την αποκαλούν «νησί των καθυστερημένων». 

Bookmark and Share

14 σχόλια:

mpakaliko είπε...

Θα δωσει κανενα νεο επιδομα? Τι λεει στις προεκλογικες του εξαγγελιες?

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Η βλακεία ειναι ανίκητη τελικά!!! Αντι να μιλήσουμε σοβαρά για τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο όπως η ανεργία, τα χαρατσια, τα έργα που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη του τόπου έχουμε χαμηλού επιπέδου πολιτικές κριτικές...ας σοβαρευτούμε επιτέλους και να δούμε που θα οδηγηθεί η κατάσταση, τα μπινελίκια και τα πολίτικα παιχνίδια κανουν.μεγάλο ΚΑΚΌ ας το πάρουμε είδηση!!!

Hippie είπε...

Οπότε διπλό το κέρδος από τα επιδόματα.Αμ μου χρωστάτε χάρη γιατί σας τα έδωσα....αμ ξαναψηφίστε με να δω τι μπορώ να κάνω για να μην σας ζητήσουν τα λεφτά πίσω.
Όντων υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για να κρίνεις την πολιτική κάποιου αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν όλα αυτά τα χρόνια τον κόσμο με το ρουσφέτι. Γιατί η χειραγώγηση στη συνείδηση που επιδιώκει ένα κόμμα είναι λιγότερο σημαντικό από τα έργα που υπόσχεται οτι θα κάνει ένα κόμμα?
Είναι περισσότερο σημαντικό να διερωτάσαι τι μέτρα θα πάρουν για την ανεργία από ότι να διερωτάσαι τι συνειδήσεις φτιάχνουν? Και τα δυο είναι σημαντικά. Και όντως ένας κόσμος μπορούσε και πλήρωνε το ρεύμα του και το τηλέφωνό του με το επίδομα τυφλότητας κι ας μην ήταν τυφλός, και καλά έκανε αν δεν είχε άλλους πόρους να ζήσει αλλά δυστυχώς του δώσανε ένα επίδομα και του κάψανε και τη συνείδηση. Γιατί αυτοί που του τα δίνανε οι ίδιοι του κλέβανε και το ψωμί από το τραπέζι και υποθηκεύανε το μέλλον των παιδιών του.
Πώς να καταλάβει αυτός ο άνθρωπος τώρα που ανήκει και με ποιον είναι το συμφέρον του να παλέψει? Δεμένον τον έχουνε από παντού

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Συμφωνώ με τον hippie καιρός είναι οι κατεστημένες νοοτροπίες να σταματήσουν, πλέον δεν ειναι ο καιρός.για χάρες και για βολεματα,.εχουν αλλάξει πολλά πράγματα πλεον και.ειναι.ο καιρός για αλλαγή.πλεύσης απο εδω και πέρα να κοιτάμε το μέλλον μας κ όχι το παρελθόν που δυστυχώς κάποιοι.το.επικαλλουνται γιατι.παίζουν ύποπτα παιχνίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία είναι όντως ανίκητη όπως ανίκητη είναι και η αφέλεια αυτών που πιστεύουν ότι αρκεί ένα ψευδώνυμο και ένα επαναστατικό προφίλ,για να αποκτήσει η παρέμβασή τους την απαιτούμενη αξιοπιστία και αντικειμενικότητα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τις τεράστιες ευθύνες που φέρουν πολιτικά πρόσωπα του στενού οικογενειακού τους κύκλου...

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Αγαπητέ Αρτσί-Πελάου ειναι γνωστό ποιοι ΑΠΡΟΣΟΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ την κοινή γνώμη και ΟΧΙ εκείνοι που δεν δυσφημούν το νησί στα πέρατα του κόσμου...αν έχεις να κάνεις σοβαρή πολιτική κριτίκη πάνω σε ιδέες σε αντιλήψεις πολιτικές και σε καταστάσεις που έχουν αποδειχτεί και έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ σε ακούω με πολύ προσοχή, ο hippie έκανε μια σπουδαία ευπρεπή πολιτική ανάλυση που δείχνει ότι υπάρχει και ένας διαφορετικός τρόπος ΣΚΕΨΗΣ και όχι του χαμηλού επιπέδου και του γκεμπελισμού που τα ιδοπεδώνει ΟΛΑ!!!
ΥΓ
Δεν υπερασπίζομαι ΚΑΝΕΝΑ και δεν έχω πολιτικό ώφελος.... ας βγεί η Μαρία Κλαυδιανού που έχει προσφέρει αρκετά στο τόπο μας

16xronos είπε...

giati omws atoma ta opoia eprepe na pairnoun epidoma pronoias tous volevan me epidoma tyflotitas??
disfimisi paidia den ipirxe kai den uparxei,dysfimisi 8a itan an den ginontousan ola afta poy afiname tosa xronia na ginontai kai 3afnika kapoios elege gia diaf8ora sti zakyntho.
skefteite poses fores exoun epivli8ei sta LIDL prostimo kai psoes fores exoun vre8ei aliomena proionta..kai omws o kosmos paei...
egw den mporw na dextw atoma poud en exoun i8iki na katevainoun stis ekloges kai dia8esi na exoun gia allagi plefsis afou dene xoun tin stoixeiwdi i8iki egw den mporw na t dextw.kai milw g olous tous politikous xwrous.
to na mas ftaine oi alloi einai la8os...mas fftaiei o bozikis o gasparos o enas o allos..prwta ftaime kai emeis oi idioi alla den 8a apalla3oume k aftous apo tis ef8ines tous afou prwta alla3oume k emeis oi idioi..

to legomeno xaratsi itan dikaio k eprepe kapoia stigmi na mpei mia ta3i..px. oi dikoi mou ta dilwnan ola kala kai i moni paravasi itan ena skilospito me tsimentoli8ous..plirwsame gia to skilospito alla gia t alla mono 10t.m. itaN i diafora...anti8eta o geitonas mas to miso spiti itan adilwto eixe ena roloi anti gia 2 mais k t noikiazei to spiti kai mas elege tis proalles pws kala kanane ston boziki.. e ma o bozikis tou ftaiei 'i oti kai o idios leilatouse to kratos..?? kai kati akoma afti i mavri tripa apo xrimata pou ipirxe k iparxei ston dimo pws 8a kalif8ei ??
opws i troika leei 8elw tosa apo tn elladA etc kai t ipourgeio 8a leei 8elw tosa apo ton ka8e dimo... as koita3oume loipon poia TA EXOUN FAEI OLA AFTA TA XRONIA kai i lisi den einai t giaourtwma einai dikaiosuni....to giaourti se lio kairo 8a ginei 3ilo kai afto einai polu asximo...

den 8elw na me swsei kaneis oute na mou milane gia anaptu3i kai oti ola 8a pane kala...einai kairos na analaboun tis ef8ines tous kai na 3ekoumpistoun apo tin politiki oxi na 3anakatevainoun ipopsifioi,,, dld ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou...

kalo apogevma xronia polla kai kalo myalo se olous mas!

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία ειναι ανίκητη τελικά!!! Είναι, διότι μερικοί έχουν ήδη ξαχάσει την προβλήτα αξίας 1.000.000 δραχμών που δεν κάνει για να αράζει ούτε βάρκα, έχουν ξεχάσει την απόπειρα αγοράς πανάκριβου οικοπέδου στο Ρόιδο για να στεγάσει τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, έχουν ξεχάσει την κάλυψη σε εξωφρενικά ενοίκια ύψους πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα (κτίριο ΟΑΕΔ), έχουν ξεχάσει τα επιδόματα (παρά την προειδοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας), έχουν ξεχάσει το δρόμο Αλυκές - Ξύγκια που πήρε 11 χρόνια για να γίνει η μελέτη, έχουν ξεχάσει το ότι το ΠΑΣΟΚ έπεφτε πανελλαδικά 10 μονάδες (2004), αλλά στη Ζάκυνθο κέρδιζε 3% και έπαιρνε την έδρα. θα μπορούσα να πω χιλιάδες άλλα. Δεν υπάρχει όμως φιλότιμο, διότι εάν υπήρχε κάποιοι σημερινοί πολιτευτές και οι υποστηρικτές τους θα έπρεπε να σκάψουν λαγούμια να κρυφτούν!

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω την αξία της προβλήτας που είναι 1 δις δραχμές και διευκρινίζω ότι αναφερόμουν στα μαϊμού επιδόματα τυφλότητας.

mpakaliko είπε...

Το νησι το δυσφημουν εκεινοι που εκαναν παρανομες πραξεις και οχι εκεινοι που τις αποκαλυψαν.

Και βγαλε τον Τσε απο εκει.
Καταντα γελοιο πια.

Αληθεια, εσυ εχεις παει φανταρος?

Ελπιζω πως ναι, γιατι αλλιως μπορει να βγει κανενας πρωην και να καταγγειλει οτι πηρες απαλλαγη...

Μaria είπε...

Για φανταστείτε τί έχει να γίνει αν εκλεγεί ο Γάσπαρος.Ο Μυλωνάς από την μία ο Γάσπαρος από την άλλη να έχουν βάλει στην μέση τον Μποζίκη.
Στέλιο,άστηνε την Μαρία,ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ κάνε ψήφους γιατί δεν σε βλέπω καλά.

1981the είπε...

ναι φυσικά αφού οι Yποψήφιοι του πασόκ κοιμούνται
και δεν καταγγέλουν φωναχτά τον Γασπαρο που πρέπει να είναι ο αντιπάλος
παρά μόνο ο ένας κατηγορεί τον άλλον.
¨Ολα για τον σταυρό και την πρωτιά ρε??

και πλέον έχουν χάσει το στοιχιμα της δυναμικής

τώρα το μόνο που μένει είναι στηριξη στον Κολοκοτσά για να μην μας βγεί το αρχιλαμόγιο.

Αξιοι της τύχης μας.
γασπαροπασόκοι.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Φίλε μου μπακάλη η.λάσπη και.οι εκβιασμοί αλλού...ολοι γνωρίζουν οτι σπουδαζω ιατρική και.έχω πάρει αναβολή μέχρι τέλος του 2012...εκτειθεσε με τα λεγόμενα και.πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο σου...ΥΓ ο Τσε γκεβάρα συμβολίζει τον.αγώνα ενάντια.σε κατεστημένες.φασιζουσες αντιλήψεις που αρκετοί εκπροσωπούν στην.σημερινή κοινωνία!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατο παιδί της Πλατείας (Κολωνακίου προφανώς) για την ταμπακιέρα ούτε λέξη; Είναι επόμενο μιας και η θητεία του εν λόγω έχει σημαδευτεί όχι μόνο από προβλήτες και γέφυρες - φάντασμα αλλά και από κάτι εξίσου σημαντικό: μηδενικό αριθμός μελετών πραγματικών και υλοποιήσιμων έργων και 0% απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων! Υπάρχει ακόμη χρόνος για απόσυρση της υποψηφιότητας.