Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Καταστάρι.


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στο Καταστάρι θα πραγματοποιήσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο την Τετάρτη 25 Απρίλη στις 21.00. Επίσης είναι ήδη σε λειτουργία ο δικτυακός ιστότοπος του ψηφοδελτίου Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ΕΔΩ.

37 σχόλια:

Dionysis Konstantopoulos είπε...

Η καλύτερη απάντηση του Ζακυνθινού Λαού στις αντιδημοκρατικές και μεροληπτικές υπέρ των πολιτικών (συν-)εταίρων χθεσινές δηλώσεις του κ. Μποζίκη και όσων θέλουν να συνεχιστεί το καταστροφικό για τη Χώρα και τον Τόπο μας Μνημονιακό Καθεστώς. Καθημερινά γινόμαστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...

foufoutos είπε...

ΤΣΙΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη εύχομαι!
Επί της ουσίας: Όταν ο ανεπάγγελτος αρχηγός σας πει έστω και μια λέξη συμπαράστασης τους εμπόρους του κέντρου της Αθήνας τα καταστήματα των οποίων έχουν καεί 5-6 φορές από το 2009 και μετά και πάψει να χαϊδεύει τα αυτιά των καταστροφέων μπορεί να γίνετε και περισσότεροι (και πιο ώριμοι)!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο: Κάποια ακριβοπληρωμένα, αδιακρίτως της οικονομικής κατάστασης εκείνου στον οποίον παρέχουν τις υπηρεσίες τους, μεγαλοστελέχη σας στη Ζάκυνθο δεν πείθουν ότι είναι πραγματικά αριστερης ιδεολογίας! Αριστερός είναι εκείνος που θα παρέχει τις υπηρεσίες του π.χ. σε έναν φτωχό εργάτη και δωρεάν, αν χρειαστεί. Αριστερός στο λόγο και δεξιός στην τσέπη δεν νοείται!

foufoutos είπε...

Siga re dimo,se ligo tha mas peis pos prepi oi aristeroi na kanoun kai p@pes...

Ανώνυμος είπε...

Όχι, θα είμαι αριστερός και θα παίρνω 200 ευρώ σε μια γιαγιά που έρχεται δύο φορές το χρόνο και κάνει μια εξέταση και παίρνει σύνταξη 300 ευρώ το μήνα. Ακόμα και ο ακροδεξιός γιατρός θα τη λυπηθεί και θα της πάρει λιγότερα. Τα ανάλογα ισχύουν και στα υπόλοιπα ελεύθερα επαγγέλματα. Ο πραγματικά αριστερός δουλεύει μία φορά στο τόσο και εθελοντικά, δεν είναι φιλάργυρος!

foufoutos είπε...

Poios ti zei me 300e ti giagia?To ΚΚΕ ki o SIRYZA?Malon berdevis tin p@@tsa me ti vourtsa...

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά του παραδείγματος "ζει" όπως όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, στερούμενοι βασικά πράγματα και επιδοτούμενη από συγγενείς
Στελέχη όμως του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο πάνε να την στείλουν στον άλλο κόσμο παίρνοντας για μία επίσκεψη πάνω από 100 ευρώ! Με τέτοιες "αριστερές" τιμές σε καιρό οικονομικής κρίσης οι γιαγιάδες και οι παππούδες δεν το γλιτώνουν το εγκεφαλικό!

16xronos είπε...

kai fisika xwris apodei3i... giati an einai me apodei3ei prosti8etai kai to 23% fisika!

16xronos είπε...

an kai neos i kardia mou 8a me piasei me ola afta....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 16χρονε, είναι καταδικαστέο να γδύνεις τον κόσμο, όταν είσαι γιατρός, δικηγόρος, λογιστής, μηχανικός κ.ο.κ. Είναι δίπλα καταδικαστέο όμως όταν παριστάνεις συγχρόνως και τον αριστερό! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ!

foufoutos είπε...

Kolosfougia to PASOK kai Xites tis Neas dimokratias,parte kai nanena neonazi tis xrisis avgis mpas kai kanete pliopsifia na apoteliosete ton kosmaki!
A!pezoun kai merika kolosfougia tis germanikis aristeras tou kouveli!

ατζάρντο είπε...

ναι ρε παιδια πραγματικα αυτο το ακουω χρονια και δεν καταλαβαινω το γτ...αριστεροι ειναι οι ανθρωποι δεν ειναι βλακες.αυτος τσαμπα σπουδασε?ή μηπως να τους βλεπει και δωρεαν οπως κανει ενας αγαπημενος γιατρος στο νησι για ευνοητους λογους???
αμα κανενας δεξιος ειναι πιο φιλεσπλαχνος ας μειωσει τις τιμες αυτος και ακολουθουν και οι αλλοι!
ασχετο, αλλα που φτασαμε...να λεμε αριστερα το συνασπισμο!αχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ατζάρντο, δεν είναι μαλάκας όποιος κάνει διάκριση και ξεχωρίζει σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να παίρνει κανονική αμοιβή και σε ποιες λίγο μειωμένη, για λόγους ανθρωπισμού. Δεν θα πέσει το πρεστίζ του, ούτε θα πεινάσει αν πάρει σε 2-3 από τους 1000 πελάτες του λίγο πιο λογική αμοιβή. Ως προς αυτό οι αριστεροί πρέπει να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα. Κατά τα λοιπά συμφωνώ ότι είναι κατάντια να θεωρούνται αριστεροί οι του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τα μεγαλοστελέχη του της Ζακύνθου!

Τζίνα είπε...

Δεν ξερω τι λετε εσεις κυριοι, αλλα πριν τριαντα χρονια, κοριτσακι εγω ακομα που εψαχνε την πολιτικοιδεολογικη του ταυτοτητα, γνωρισα στα Χανια που ζουσα οικογενεια Κουμουνιστων, με εξοριες και τα σχετικα, αλλα η γουνα γουνα ( στις κυριες της οικογενειες που και αυτες εκαναν εξορια) και το χρυσαφικο χρυσαφικο και το κουμαρι κουμαρι( χαρτοπαιξια γενικως) καθε μερα.Και ψαχνομου το κοριτσακι αν τα ταιριαξω μεταξυ τους..

Το θεμα μου εμενα σημερα ειναι αλλο..τι χρειαζονται τα ..εκλογικα κεντρα?
Και υπαρχει κοσμος που παει στα εγκαινια εκλογικων κεντρων?

16xronos είπε...

den mporeis na les den plirwnw alla na exeis ta fwta sto spiti sou

den mporeis na les klepsane to kratos kai o idios na forodiafeygeis

den mporeis na sperneis sta miala twn paidiwn stp sxoleio ideologimata tipou se alles xwres paizoun stis poreies ksilo exontas paloukia kai ropala enw edw prepei na spane marmara

den ginetai na to paizeis paidi tou laou kai na xeis panakriva aftokinita

den mporeis na sai sindikalistis kai g afto na min patas to podi sou sti douleia 'i na apaiteis af3imenes apodoxes kai meiomeno orario


pisteuw pws ola afta deixnoun mia periergi katastasi idiaitera sta topika stelegxi tou SYRIZA...




einai akoma xeirotero otan kapoios einai aristeros giati prepei na xaraktirizetai kai apo kapoies an8rwpistikes euais8isies pou prwta i8ikes a3ies kai i ideologia tou "epivalei"

youlia olomplava είπε...

στο μεγάλο προεκλογηκο παρτυ, θα ακούσουν και θα πιστέψουν σε κενές υποσχέσεις, ελπίζοντας μάταια ότι μετά την εκλογή του ο υποψηφιος της επιλογής τους θα τους στηρίξει πραγματικά, αλλα δυστυχως η εκλογη του υποψηφιου ειναι καπως σαν να του ετυχε επιδομα κωφαλαλιας του υποψηφιου!

Τζίνα είπε...

Αν αγαπητε μου 16χρονε η φιλοσοφια μας,του καθενος απλου ανθρωπου οχι μονο των κομματων και των στελεχων τους, οι αρχες που υποτιθεται πως εχουμε, τα λογια μας και οι θεωριες μας συμπορευονταν με τις πραξεις μας ο κοσμος ολος θα ηταν διαφορετικος και καλυτερος...οπως διαπιστωνεις ομως δεν συμβαινει ετσι.

16xronos είπε...

@tzina

distixws den simvainei alla gia poso 8a sinexizetai afti i ipokrisia stin elliniki politiki "skini" ??

makari na mporousame na 3ipnagame tin 7i maiou.. kai na min perasoume to louki tis 6is maiou... bebaia o laos zitage ekloges opote k aftos prepei an analabei tin ef8ini gia to ti 8elei kai ti 8a psifisei.. i apoxi einai apla enas tropos na krivomaste pisw apo to daxtylo mas gia na min er8oume antimetopoi me tn sineidisi mas kai telika mporesoume na katali3oume sto ti 8eloume kai poion 8ewroume ipef8ino sovaro kai i8ika swsto gia na to pra3i,,,an protimisoume (ws laos) tin apoxi tote simainei oti pragmati o ellinas para tin distyxia pou pernas den ala3e nootropia kai 8elei na sinexisei tin logiki tou ftaine oi alloi ektos apo mena...k as ekleva to kratos paranomontas me opoion tropo...

filika 16xronos


to kako einai oti skeftomaste ws aristeroi-de3ioi-ellines- germanoi -zakunthinoi -xiwtes -a9inaioi -prasinoi -galazioi - kokkinoi- olimpiakoi pana8inaikoi ktlp kai oxi ws

europaioi polites!an oloi mas -ellines kai mi-ais8anomastan prwta eurwpaioi sta plaisia mias koinwnias politwn,mias an8rwpokentrikis politias tote pisteuw ta pragmata 8a tan polu kalutera!

eimaste ikanoi na sfaxtoume gia ena kommati gis alla kaneis mas den 8a sfazotan gia na iperaspistei ton sinan8rwpo tou pou adikeitai...

paizoume to paixnidi twn media xwris na prospa9oume na proseggisoume ousiastika tous allous laous giati apla pisteuoyme oti oi alloi einai katwteroi mas...

16xronos είπε...

kai se teliki analisi oi politikoi ekanan afto pou tous zitousame me tis apergies..
af3iseis
diorismous
kommatika ta3idia (gia tis ekloges)

mou einai adunaton (to 3anapei kai 8a to 3analew) na pistepsw oti se parking dimosiou sxoleiou iparxoun panakriva aftokinita kai oti afta agorastikan me ton timio idrwta twn daskalwn kai ka8igitwn...episis mou einai adinaton na simparasta8w se ka8igites pou lene oti pernane diskola kai kata t alla exoun smartphone ,forane akriva rouxa,tsantes ktlp ktlp ktlp 'i akoma xeirotera an aftoi einai kai...sindikalistes!!

Ανώνυμος είπε...

Να λοιπόν που συμφωνούμε!
Φίλε 16χρονε, οι ιατρικές υπηρεσίες δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, έκαναν προσπάθειες οι συνδικαλιστές του χώρου (πανευρωπαϊκά) και το απέφυγαν!

Ανώνυμος είπε...

Προς Διονύση: Διάβασα στην εφημερίδα την ένσταση κατά της ΔΕΗ και μου δημιουργήθηκε μια απορία: Μετά την ψύχωση με τον Μποζίκη, τώρα τα στελέχη σας γιατί έχουν εμπάθεια και με τη ΔΕΗ;

Μaria είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουνε και τέτοιοι ψυχάκηδες.Παλαιότερα είχανε ψύχωση με τον Γάσπαρο που θα σε χρέωνε 1.300.000 ευρώ για να πάρει το οικόπεδο με βατράχια.Τότε που όλοι έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.
Τώρα έχουνε ψύχωση με τον νέο Γάσπαρο.
Κάτι θα ξέρουν παραπάνω!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο η εναντίωση σε παρανομίες, όπως αυτή που ανέφερες και άλλο το να θέλεις τη φυσική εξόντωση κάποιου όπως συμβαίνει μεταξύ της Νομαρχιακής σας Επιτροπής και του Μποζίκη. Και επιτέλους, άλλη λέξη από το Γκέμπελς - γκεμπελικός δεν ξέρουν οι συντονιστές σας; Όλους έτσι τους αποκαλούν στις επίσημες ανακοινώσεις. Άλλο επισημαίνω τις παρανομίες και άλλο ρίχνω συνέχεια προσωπικές κορώνες, η πολιτική δεν είναι χώρος για να εκτονώνει κανείς τα προσωπικά του κόμπλεξ και εμπάθειες!

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html
Αρχισαν τις απειλές κατα της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας μου ορισμένοι σύντροφοι!!!
Μπράβο για το ήθος τους!!!

Dionysis Konstantopoulos είπε...

Προς Δήμο:
θεωρώντας πως είναι καλόπιστα τα σχόλια σου απαντώ πως οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ-εξ’ όσων γνωρίζω- ΔΕΝ έχουμε κάποια μορφή προσωπικής αντιπαράθεσης με τον κ. Μποζίκη. Προσωπικά μου είναι τελείως άγνωστος και έτσι θα παρέμενε εάν δεν κατείχε το αξίωμα του Δημάρχου. Έχουμε όμως αντιπαράθεση με την αλαζονικά αντιλαϊκή και αυθαίρετη πολιτική που ασκεί από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του, παρόλο που προεκλογικά, σε μια σύντομη συνάντηση που είχαμε στο ΤΕΕ μου φάνηκε ως «αρκετά υποσχόμενος» σε σχέση με τους δύο προκατόχους του, τα έργα και τις ημέρες των οποίων μπορώ να γνωρίζω αφού στη Ζάκυνθο επαναπατρίστηκα προ επταετίας. Αυτό θα κάναμε ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όποιος κι αν βρισκόταν στην αιρετή αυτή θέση και ασκούσε ανάλογες πολιτικές.
Η αντιπαράθεση αυτή εκφράστηκε και στο θέμα της μεταστέγασης της Πολεοδομίας –ερήμην των επιταγών του Νόμου που ορίζει πως πρέπει να βρίσκεται «στην έδρα του Δήμου» και στο επικίνδυνο εγχείρημα της δημιουργίας ΧΥΤΑ (=χωματερής) στη θέση «Λίβας», του Βραχίονα-εγχείρημα το οποίο ευτυχώς αποτραπεί από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΤΕΕ και την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ- πολύ περισσότερο τώρα με το χαράτσι επαναμέτρησης των «πλασματικών τετραγωνικών» και τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, που κατά τη γνώμη μου και τη σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Επιμελητηρίου είναι αντιεπιστημονική ΚΑΙ εσφαλμένη.
‘Οσον αφορά στο θέμα της ΔΕΗ στην οποία μέτοχος σε ποσοστό 51% είναι ο Ελληνικός Λαός υπάρχει πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη του «χαρατσιού Βενιζέλου» μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σύμφωνα με αυτήν η ΔΕΗ δε δικαιούται να σταματήσει την παροχή ρεύματος (=κοινωνικό αγαθό) σε όποιον έχει καταβάλει το αντίτιμο της κατανάλωσής του.
Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είχε στόχο την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας διακοπής σε πολίτες που ήταν συνεπείς προς τις οφειλές τους στη ΔΕΗ, ΑΡΝΟΥΝΤΕ όμως να πληρώσουν το «χαράτσι Μποζίκη», το οποίο βάση του δεδικασμένου αντισυνταγματικά συνδέθηκε με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Κι αυτό γιατί –εντέχνως;;;- παρά τις αιτήσεις που κατατέθηκαν (και πρωτοκολλήθηκαν) στη Δημαρχεία δε δόθηκε ακόμα απόσπασμα βεβαιωτικού καταλόγου σε σχέση με το ποια διαδικασία καταμέτρησης χρησιμοποιήθηκε, πως προέκυψαν τα αποτελέσματά της (=υπερδιπλασιασμός των τετραγωνικών) και από ποια Δημόσια Αρχή/Υπηρεσία πιστοποιήθηκαν ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι απαιτούμενες Ενστάσεις και να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία –πιστεύω πως συμφωνείς- είναι υπεράνω κάθε πολιτικής «εξουσίας» και έσχατη Ασπίδα προστασίας των Πολιτών σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ή πολιτική λύση στις διαφορές τους με την εκάστοτε αρχή.
Τέλος και με δεδομένο πως το σχόλιο μου αφορούσε τις δηλώσεις του Δημάρχου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές – δηλώσεις που, ίσως, αποτελούν παγκόσμια (αρνητικά προσημασμένη) «προτοτυπία»- επιμένω πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ γιατί στοχεύουν με τρόπο έμμεσα εκβιαστικό (εξαιτίας της «θέσης ισχύος» που κατέχει ο Δήμαρχος) να παρέμβουν και να επηρεάσουν την εκλογική διαδικασία. Μάλιστα περίμενα να καταδικαστούν πρωτίστως από πρώην συντρόφους που τον στηρίζουν και ανήκουν σε δημοκρατικούς (και μάλιστα «αντιμνημονιακούς») πολιτικούς χώρους, όπως η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι. Εσύ τι λες;;;
Εγώ έτσι «βλέπω» τον κόσμο και είμαι ενταγμένος στον πολιτικό χώρο που νιώθω να εκφράζει περισσότερο την Αλήθεια μου. Εσύ τώρα ακολούθησε όποιον χώρο επιτάσσουν η σκέψη και η καρδιά σου. Αρκεί να’ ναι δημοκρατικός και να λειτουργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα, τους Νόμους και την κοινή Ηθική προς όφελος της Ελλάδας και του Λαού μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλόπιστα πάντα κι εγώ σου απαντώ:

Εφόσον δεν έχετε προσωπική αντιπαράθεση με τον νυν Δήμαρχο θα πρέπει να μαζέψετε λίγο τους συντάκτες των επισήμων κειμένων σας σε τοπικό επίπεδο διότι αυτά περιέχουν 5% ουσία και 95% χαρακτηρισμούς και αερολογίες. Και είναι κρίμα να αδικείται η ουσία από όλες αυτές τις “σάλτσες”!

Χαράτσι είναι άδικος φόρος (ή έστω τέλος). Τελευταία χαράτσι αποκαλείται κάθε νέος φόρος που βάζει η Κυβέρνηση. Με βάση αυτόν τον ορισμό τα δημοτικά τέλη και τα τέλη δημοτικού φωτισμού ΔΕΝ είναι χαράτσια διότι υπάρχουν, ως τέτοια, από τη δεκαετία του '70! Ο Μποζίκης απλά έκανε το αυτονόητο, επέβαλε να πληρώνονται αυτά με ομοιόμορφους σε όλο το νησί συντελεστές ανά κατηγορία χρήστη (μικρότερους από τους μέχρι τότε ισχύοντες) και επί τη βάσει των πραγματικών τετραγωνικών. Με τη διαδικασία μέτρησης και με τον συνυπολογισμό και εξωτερικών χώρων στις οικίες διαφωνώ κι εγώ. Ωστόσο, συμφωνώ στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι δηλ. όλοι πρέπει να πληρώνουμε με βάση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τετραγωνικά μας. Ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό λοιπόν ο Μποζίκης έχει απόλυτο δίκιο. Στη εφαρμογή όμως έσφαλε και γι' αυτό προβαίνει σε διορθώσεις. Κατά συνέπεια κανένας από εμάς και δη ένα αυτοαποκαλούμενο αριστερό κόμμα δεν μπορεί να καλύπτει , έστω και εμμέσως, τους επί σειράν ετών απατεώνες, οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες που δήλωναν και πλήρωναν σχεδόν μηδενικά και άρα ΑΔΙΚΑ!

Ως προς την Πολεοδομία είναι πλέον κοινός τόπος σε όλη την Ελλάδα ότι πρέπει να αξιοποιούνται όλα τα δημόσια κτήρια, έστω και κάπως απομακρυσμένα. Εσείς, διαφωνήσατε ως προς αυτό, λόγω της απόστασης αλλά την ίδια στιγμή φανήκατε ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ παραλείποντας εγκληματικά να επικρίνετε την Περιφέρεια για την κατάληψη δημοσίου κτηρίου, δηλαδή του Διοικητηρίου. Έτσι εξακολουθεί το Κράτος να πληρώνει πανάκριβο ενοίκιο για ένα άθλιο κτήριο (αυτό της ΔΟΥ). Γιατί λοιπόν ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ;

Για τη χωροθέτηση του ΧΥΤΑ κι εγώ διαφωνώ αλλά πρέπει να καταλήξουμε επιτέλους όλοι ότι κάπου πρέπει να πάει. Ούτε οι Καλαμακιώτες είναι ηλίθιοι και οι υπόλοιπο εμείς έξυπνοι να υποφέρουν για ακόμα μερικά χρόνια επειδή εμείς είμαστε ανίκανοι να βρούμε λύση. Και ασφαλώς ΔΕΝ είναι λύση αυτό το ανεκδιήγητο που προτείνατε να πηγαίνουν τα απορρίματα στη Λευκάδα ή στην Πάτρα!

Επιπλέον, οι άγονες αντιπαραθέσεις με τη ΔΕΗ ενώ αντίδικός σας έπρεπε να είναι ο Δήμος μάλλον δεν ωφελούν σε τίποτε. “Επίδειξη δύναμης” στα τοπικά δικαστήρια και ατολμία προσφυγής σε ανώτερα μόνο προσωπικές επιδιώξεις μπορεί να εξυπηρετεί!

Τέλος, θα πρέπει να παρατηρήσω ότι ο κατά τα λοιπά πολύ συμπαθής χώρος σας δεν γίνεται καλύτερος με προσχωρήσεις όσων δεν βολεύτηκαν από τα κόμματα εξουσίας, ούτε έχοντας στους κόλπους του ηθικά επιλήψιμους. Επιπλεον δεν ωφελείται από τη συμμαχία με επαγγελματίες που κανονικά θα έπρεπε να τους είχε αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος, ούτε με φορείς οι εκπροσωποι των οποίων δεν δικαιούνται να ομιλούν για το θέμα των τετραγωνικών διότι δήλωναν το 1/10 του πραγματικού. Ως κόμμα που δεν έχει ασκήσει εξουσία πρέπει να προσέχετε να μην επωάζετε πολιτικούς σαν κι αυτούς που τα δύο κόμματα εξουσίας επώασαν τόσα χρόνια και σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου θα πρέπει να πω ότι είναι φυσιολογικό να στηρίζει τα κόμματα που τον υποστήριξαν στις δημοτικές εκλογές. Κι ο δικός σας υποψήφιος αν είχε εκλεγεί δήμαρχος το ίδιο δεν θα έκανε για τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Μaria είπε...

"Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου θα πρέπει να πω ότι είναι φυσιολογικό να στηρίζει τα κόμματα που τον υποστήριξαν στις δημοτικές εκλογές."

Mια σάπια και διεφθαρμένη πρακτική ενός σάπιου και διεφθαρμένου συναλλασόμενου(δούναι και λαβείν) πολιτικού/"αυτοδιοικητικού" κατεστημένου που μοναδικό στόχο έχει την διατήρηση της καρέκλας με την βοήθεια των "ημετέρων".

Αυτό το αυτοδιοικητικό σκηνικό παγιώθηκε και παγιώθηκε τόσο πολύ ώστε σήμερα ορισμένοι να το θεωρούν "φυσιολογικό".

Μπράβο Δήμαρχε που λειτουργείς έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άλλοτε υποψήφιοι Δήμαρχοι υποστηρίζουν τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος που τους στήριξε! Αυτό συμβαίνει πανελλαδικά και παγκόσμια. Όσες λέξεις από τις ξύλινες και επαναλαμβανόμενες κι αν χρησιμοποιήσει κανείς για να το κατακρίνει, δεν παύει να είναι λογικό και αναμενόμενο. Είναι δηλαδή λογικό το αντίθετο, να υπονομεύουμε όσους μας υποστηριξαν;

Μaria είπε...

Αφού έφτασες να συγκρίνεις τις πρακτικές του Μποζίκη με αυτές του Τσαγκαρόπουλου και τον Λαδικού,δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!
Ελπίζω μόνο να μην γράφεις αυτά που γράφεις "αντ' αυτού" δηλ με την σύμφωνη γνώμη του, γιατί αν συμβαίνει αυτό, και θεωρεί "φυσιολογικό",η θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά την διάρκεια εθνικών εκλογών, είναι να μετατρέπει τον Δήμο σε εκλογικό κέντρο του ενός ή του άλλου κόμματος επειδή τους "χρωστάει",τότε πραγματικά η πολιτική διαφθορά έχει ποτίσει το μεδούλι του.
Εμείς για Δήμαρχο τον ψηφίσαμε και ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ!

La Bocca Di Leone είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

Μaria είπε...

Όχι καλά κάνει και λέει αυτά που λέει σήμερα.Τα άλλα δεν έπρεπε να πεί προεκλογικά:
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
(Φαίνεται έπεισε όπως και το ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).
Αν μάλιστα πιστεύει,ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει σφιχταγκαλιασμένη με τις εκάστοτε διαταγές των απολιθομένων σημερινών κομματικών σχηματισμών,τότε αναρωτιέμαι ποιός στην πραγματικότητα λέει μαλακίες.
Όντως η αλήθεια του ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ,δεν αντέχεται.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά γράφω! Είπα οι άλλοτε υποψήφιοι δήμαρχοι, δηλαδή ο Μποζίκης, ο Μπαλιακράς, Ο Κωνσταντίνου, ο Κασιμάτης κ.ο.κ. κ.ο.κ.
Δεν γράφω ποτέ "αντ' αυτού", ούτε καλημέρα δεν έχω μαζί του. Δεν μιλάω ποτέ για λογαριασμό κανενός, έχω τη δική μου γνώμη και την εκφράζω. Άλλωστε, νομίζω ότι ο Μποζίκης έχει κάνει κάποιες φορές σχόλια εδώ και μπορεί αν θέλει να το ξανακάνει, χωρίς να έχει ανάγκη από τρίτους να τον υπερασπίζονται. Για την ταμπακιέρα όμως δεν λέτε τίποτα! Ο Μυλωνάς π.χ. δεν σας ενοχλεί που στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ και κυρίως το Στρατηγό.

Μaria είπε...

Ελληνικά μπορεί να γράφεις αλλά ξεχνάς ότι ο Μποζίκης δεν είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Τώρα-καλώς η κακώς- είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ όλης της Ζακύνθου.
Αν ο Μυλωνάς κάνει τα ίδια για τον Στρατηγό η για τον οποιοδήποτε άλλο,τότε είναι και αυτός ...μάγκας!(σύμφωνα με την γνώμη του la bocca).
Έχω όμως την γνώμη ότι μαγκιά δεν είναι να εκμεταλλεύεσαι την θέση σου και να χρησιμοποιείς την δύναμη που απορρέει από αυτήν,για άλλους σκοπούς πέρα από αυτούς για τους οποίους στην έδωσε ο κόσμος...
Συμφωνώ ότι ο Δήμαρχος αν έγραφε τις απόψεις του για αυτό το θέμα σίγουρα θα μας έκανε πιο σοφούς.
Kαι θα ήταν πολύ πιο ωφέλιμο για αυτόν να παρέμβει ,από να ανέχεται τον καθένα να τον εκθέτει,ερμηνεύοντας εσφαλμένα τις "δημαρχιακές" του υποχρεώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, γίνεται αντιληπτό ότι ο Μποζίκης δεν στοχοποιείται αυτές τις ημέρες για κανένα άλλο λόγο παρά για το ότι υποστηρίζει τη ΔΗΜΑΡ. Και τη ΔΗΜΑΡ πολλοί τη φοβούνται διότι έχει αποσπάσει το καλύτερο στελεχιακό δυναμικό του πρώην ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες!

Μaria είπε...

Το μόνο που γίνεται αντιληπτό σε όλους-εκτός από σένα- είναι ότι ο Μποζίκης η ο κάθε Μποζίκης,ακόμα και με τον διάολο θα πάει προκειμένου να μείνει στην καρέκλα.
Περί αυτού πρόκειται και για τίποτα άλλο.
Εξάλλου,το έχει ξανακάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τα δικά σας μεγαλοστελέχη της Ζακύνθου και τα τοπικά της Δ.Ε. Αλυκών είναι πρότυπα ηθικής...