Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γιάννης Λευτεράτος, Νίκος Σαραντάκης οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων στη Ζάκυνθο...

 ...στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου. 
Ο Γιάννης Λευτεράτος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1962. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, και εργάζεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός Ββάθμιας και Γβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και ως αυτοαπασχολούμενος. Ήταν υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου με τους Οικολόγους Πράσινους στις εκλογές του 2009. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Αποανάπτυξη. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος των Οικολόγων Πράσινων με το συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» (Οικολόγοι Πράσινοι – ΣΥΡΙΖΑ) στο νομό Ζακύνθου ,στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι συντονιστής της Π.Κ. των Οικολόγων Πράσινων Ζακύνθου από τον Μάιο του 2011. 
Ο Νίκος Σαραντάκης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Έχει ρίζες από τη Ζάκυνθο όπου διατηρεί και τα πολιτικά του δικαιώματα. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Ψυχολογία στο Open University της Αγγλίας, Μουσική και Μουσικοθεραπεία στο Berklee College of Music της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Από το 2004 έως το 2010 εργάστηκε ως Επιθεωρητής στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ από το 2010 είναι επιστημονικός συνεργάτης των Οικολόγων-Πρασίνων. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ψυχανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας και εργάζεται εθελοντικά ως ψυχοθεραπευτής σε ψυχιατρική κλινική, ενώ αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και περιοδικά πολιτικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

6 σχόλια:

Kom είπε...

TI ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΥΡΟΜΣΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

ΑΣΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι(Μ)Ναζί με τη Χρυσή αυγή....

p2 είπε...

Kane ena kalitero elegxo gia to istoriko tis xrisis aygis kai skepsoy giati tora tis dosane tosi diafimisi? Gia diko mas kalo ? Den nomizo

DIONISIS L MARGARIS είπε...

τώρα είναι κακοί οι μετανάστες,όταν τους παίρνετε για δουλειά χωρίς ένσημα και με ξεφτίλα μεροκάμματο είναι καλοί?Γεμάτα είναι τα εστιατόρια στο Τσιλιβή και το Λαγανά το καλοκαίρι απο Ινδούς,Πακιστανούς,Βούλγαρους και Αλβανούς ανασφάλιστους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είπε...

http://xrysiavgizak.blogspot.com/2012/03/blog-post_6903.html

Dionysis Konstantopoulos είπε...

@ ΟΛΟΥΣ: Θα πρότεινα να μην ασχολείστε με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τα άθλια σκουπίδια της ανθρωποβόρας προπαγάνδας τους. Αποτελεί ΥΒΡΗ να αυτοαποκαλούνται "'Ελληνες". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ούτε έχουν καμία πολιτισμική ή πνευματική συγγένεια με ο,τιδήποτε Ελληνικό. Είναι "πνευματικά (και συχνά φυσικά)τέκνα" αυτών που στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής φορούσαν κουκούλες και κατέδιδαν τους Συμπατριώτες μας. Τα θύματα της ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ τους, εκείνη μόνο την περίοδο ήταν πάνω από ένα εκατομμύριο Ελληνικές ψυχές. Αυτά για τους νεώτερους και τους αμνήμονες μεγαλύτερους.
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ και αφήστε τους ξεχασμένους στο βόθρο της Ιστορίας όπου ανήκουν...