Σάββατο 21 Απριλίου 2012

47 υποψήφιοι για τη Μονοεδρική της Ζακύνθου.



46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας είναι καλά το μοναστήρι, και από καλογέρους....

Linear είπε...

Ρε παιδιά, βλέπω πρώτο κόμμα στο γκάλοπ σας την Χρυσή Αυγή. Επειδή είμαστε μονοεδρική, αν βγεί πρώτο εδώ και την 6η Μαΐου, θα πάρει την έδρα οπωσδήποτε η Χ.Α. ή μπορεί να την πάρει άλλο κόμμα;

Dotoros είπε...

η Χρυση Αυγη ειναι το μονο μη διαπλεκομενο κομμα ειναι η καλυτερη επιλογη για μια Ελλαδα καθαρη

youlia olomplava είπε...

1. πως σχεδιαζουν να αυξησουν τις συνταξεις 2.πως θα αυξησουν τους μισθους 3. τι θα εισαγαγουν και τι θα εξαγαγουν 4. πως θα επιφερουν αναπτυξη 5. τι σχεδιαζουν για τους λαθρομεταναστες ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΑ

Μaria είπε...

Όταν οι κλέφτες πολιτικοί κατάντησαν την Ελλάδα έτσι:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_166.html

τέτοιες αντιδράσεις σε αυτά τα υποκείμενα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z8JMg4FSU84

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

ατζάρντο είπε...

ρε παιδι μου οταν βλεπω ετσι κατι μυαλα σαν του dotorou εκστασιαζομαι....τι μη διαπλεκομενο ρε ...?οταν τα εκανε πλακακια με καρατζαφερη και του εγλυφαν το... για να παρουν τα πρωτα τους ψιχουλακια, δεν ηταν διαπλεκομενοι???
Ρε καταλαβετε το, οι ανθρωποι ειναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ καταλαβαινετε?εχουν ως ινδαλμα τους αυτους που καιγανε χωρια και βιαζανε γυναικες το 40'.
Η εφημεριδα τους (πριν να κατεβαουν στις εκλογες, γιατι τωρα το παιζουν πατριωτες και κυριες) ειχε εξωφυλλα το χιτλερ!
Ξυπνηστε ζωα!!!!χαιρετανε ναζιστικα!!!!!τι δεν καταλαβαινετε???οπως τρωγατε τοσα χρονια το πασοκ και τη νδ αμασητα, ειστε παλι ετοιμοι να φατε κατι χειροτερο!!!ζωααααααα

Kom είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ: ΤΑ ΛΟΚΕΤΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ Λ/Μ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

ΖΗΤΑΜΕ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΚΕΝ, ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Λ/Μ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΑΣΗ.

ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ....

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να βρεθείτε μετανάστες στη Γερμανία ψάχνοντας για δουλειά να δω τι θα κάνετε όταν σας στριμώξουν σε καμμιά γωνιά οι ομοιδεάτες σας Γερμανοί, θα τους πείτε ότι είσαστε θαυμαστές του Χίτλερ; ανεγκέφαλοι φασίστες που δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει αλληλεγγύη....

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω 1-2 Ζακυνθινούς χρυσαυγίτες (καθώς λένε), οι οποίοι είναι εχέφρονες άνθρωποι θα πρέπει να πω ότι εκπλήσσομαι πώς αποδέχονται αυτοί όπως και άλλοι μια τέτοια ιδεολογία! Δεν τους κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπάρχουν δεκάδες άλλα κόμματα. Υπάρχει Λευκό και Άκυρο. Από που και ως που όταν δεν με εκφράζει κανείς θα καταφύγω σε οράματα της δεκαετίας του '40; Από που και ως που θα με εμπνεύσουν πρακτικές τύπου Άουσβιτς; Για την ανεργία και την εγκληματικότητα στην Ελλάδα δεν φταίνε οι ίδιοι οι μετανάστες, ούτε πρέπει να τους εξολοθρεύσουμε γι' αυτό. Φταίει η Πολιτεία που είναι ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά μας. Και οι Έλληνες όταν είχαν ανάγκη μετανάστευσαν στα πέρατα της γης. Ήταν όλοι νόμιμοι; Ήταν όλοι καλοί; Ασφαλώς όχι. Κανένας όμως δεν τους μίσησε γι' αυτό! Απλά, τα κράτη στα οποία πήγαν έλαβαν τα μέτρα τους, ανάλογα με τις περιστάσεις. Για τους προαναφερόμενους λόγους συνιστώ αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια. Οι ακρότητες ποτέ δεν οδήγησαν σε τίποτε καλό, όποια μορφή κι αν είχαν!Υ.Γ. Την όποια ιδεολογία γελοιοποιούν ανόητοι άνθρωποι οι οποίοι χωρίς καν να ξέρουν που βρίσκονται λένε π.χ. θα ψηφίσω αριστέρα, θα ψηφίσω άκρα δεξιά ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορούν και δεν μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν τι τους εκφράζει στην πραγματικότητα! Αυτούς όλα τα κόμματα πρέπει να μην επιδιώκουν τους προσελκύουν. Έγιναν ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ ή χρυσαυγίτες και μερικοί από εκείνους που έκαναν μεγάλη ζωή με δανεικά και τώρα ζορίζονται...

DIONISIS L MARGARIS είπε...

επειδή συμφωνώ με τον αρτσι-πελάου,καταθέτω και τη δική μου εμπειρία αφού δέχτηκα επίθεση στο σταθμό του τράμ στο Γκαιτεμποργκ απο Σουηδούς ομοιδεάτες σας και δεν είμαι και σκούρος!!!!!!!!!Για συνέλθετε λ΄γιο καιοι επιχειρηματίες που παίρνουν Αλβανούς και όταν έρχεται το ΙΚΑ η η Εφορία τους κρύβουν στο κατώι,είναι οι ίδιοι που θα ψηφίσουν τη Χ.Α?

p2 είπε...

Oti kai na psifisoyme xamenoi eimaste prokopi den tha doyme ekei poy exoyme ftasei

youlia olomplava είπε...

οσοι νομίζετε ότι οι Έλληνες μετανάστες τυγχανουν δίκαιης, ισότιμης μεταχείρισης και υποδομης στην Αυστραλία την Γερμανία, και τις ΗΠΑ να το ξανασκεφτούν ή να το ξεχάσετε. οταν θα έλθουν πίσω στην Ελλάδα με τα φορτία τα αρπαζουν απο το σύστημα, κλέφτες και παράνομοι αλλοδαποί ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ

ατζάρντο είπε...

τρομερη ανακαλυψη!
αρα το συμπερασμα ειναι οτι αφου αλλου ειναι σκατα, πρεπει να ειμαστε και εμεις σκατα ε??αρα σε λιγο που δε θα εχουμε να φαμε και θα φυγουμε μεταναστες να μην παρεξηγηθουμε αμα μας μαχαιρωνουν στους δρομους ε?
τελειο!!!!!και εγω που μεγαλωσα σαν καλος ανθρωπος...τσ τσ τσ ντροπη μου!γουρουνι επρεπε να ημουν!
οινκ, οινκ, οινκ

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Η απαξίωση και.η.ισοπέδωση.που έχει γίνει απο τα ΜΜΕ πάνε να οδηγήσουν την.χώρα σε επικίνδυνους δρόμους, βλέπω ακραίες φωνές να κερδίσουν έδαφος και να φαίνονται σαν λύση για την κρίση και για την.οικονομία και με προκαλεί τρόμο...θα συμφωνήσω απόλυτα με τον.ατζαρντο αν και έχουμε διαφωνήσει έντονα στο.παρελθόν, όμως φίλε ατζαρντο ολοι φταίμε πανω κατω για την.κατάσταση.και.αν.δεν.κάνουμε ενα βήμα.μπρος μακριά απο.κόντρες,.μπινελίκια, υπονοούμενα μια νεα ΧΟΥΝΤΑ θα έρθει.και τότε θα ειναι αργά για δάκρυα!!!

Dotoros είπε...

επιδοματα τυφλοτητας

ατζάρντο είπε...

εισαι τυφλος ε dotore?το ειχα καταλαβει...μονο ετσι εξηγηται να μην βλεπεις μπροστα σου και να λες αυτα τα πραγματα..
παιδι της πλατειας...δυστυχως χουντα ειχαμε και πριν, απλα τωρα αλλαζει προσωπα και δεκανικια..

Ανώνυμος είπε...

Στο βήμα "εμπρός" (μαζί με τέως αυτοδιοικητικούς που βούλιαξαν ή συνέβαλλαν επί χρόνια στο να βουλιάζει η Ζάκυνθος σε μία θλιβερή κατάσταση ανυπαρξίας υποδομών, διαφθοράς, πελατειακών σχέσεων, κολλητών - αυλικών, συναλλαγών και ανικανότητας), αγαπητό παιδί της πλατείας, δεν θα βρείς -φοβάμαι- συνοδοιπόρους! Το βήμα εμπρός το δικό σου ισοδυναμεί με βήμα όπισθεν και μάλιστα ολοταχώς!

Dotoros είπε...

φιλε ατζαρντο αλλο σχολιο εκανα αλλα ο atsarantos μαλλον επιλεγει τι θα δημοσιευσει

Ατσάραντος είπε...

Η "λάσπη στον ανεμιστήρα" είναι τακτική του Γκεμπελισμού.

Τα σχόλια είναι ελεύθερα και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του διαχειριστή του blog. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι καταγγελίες, που μπορούν να θεωρηθούν συκοφαντίες, δεν συνάδουν με το σατιρικό ύφος του blog. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή σεξιστικά υπονοούμενα θα διαγράφονται.

Dotoros είπε...

η λασπη στον ανεμιστηρα ειναι τακτικη αλλων κομματων και δεν αναφερθηκα σε ονομα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν ανηκε σε αλλο χωρο θα το ειχες δημοσιευσει αλλα ενταξει ας το πω αλλιως, ποιος υποψηφιος βουλευτης εχει εξασφαλισει επιδομα τυφλοτητας για την μανα του και τον πατερα του?

Μaria είπε...

Ένας αντάρ(τ)ης με Nτουντούκα.
Σωστά?

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τόπος πρέπει να ξεβρωμίσει αναμφίβολα! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η εκκαθάριση πρέπει να γίνει με πρακτικές τύπου Άουσβιτς που τόσο φαίνεται να θαυμάζουν ορισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά φασισταριά επισκέπτες έχεις Ατσάραντε! Ήθελα να ήξερα, παππούδες δεν είχαν να τους πουν για τους Ναζί; Ή μήπως οι παππούδες τους και οι πατεράδες τους ήταν από αυτούς που συνεργάστηκαν μαζί τους; Το καλό πάντως είναι ότι τα χρυσά αυγά έχουν τόσο μυαλό, όσο και γούστο... bit.ly/IbOnPC

Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ - ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ατσάραντος είπε...

@ Dotoros
Είδες που δεν καταλαβαινόμαστε...
Επειδή δεν ανέφερες όνομα, αλλά πέταγες τη λάσπη σε όλους, γι αυτό απέσυρα το σχόλιό σου.
Γράψε το όνομα, γράψε στοιχεία, και ανέλαβε τις ευθύνες για όσα καταγγέλλεις.
Και στο τελευταίο σχόλιό σου συνεχίζεις τo ίδιο τροπάριο. Πάλι γράφεις γενικά και αόριστα. Κάποιος, κάπου, κάποτε.
Ακόμα όμως κι έτσι, τι σημαίνει ότι «εχει εξασφαλισει επιδομα τυφλοτητας για την μανα του και τον πατερα του». Αν οι άνθρωποι είναι τυφλοί και δικαιούνται το επίδομα, τότε καλώς τους έχει δοθεί.
Στοιχεία λοιπόν κ dotore. Στοιχεία και όχι σπέκουλα.

Σχετικά με το τι νομίζεις ότι θα έκανα αν η "καταγγελία" σου αφορούσε υποψήφιο άλλου χώρου, είναι διακαιωμά σου να νομίζεις ότι θέλεις.

Αυτή όμως είναι και η ουσιαστική διαφορά.

Στις δημοκρατίες, ακόμη και οι φασίστες -όχι εσύ, γενικά μιλάω- έχουν δικαιώμα να πιστεύουν ότι θέλουν και να το εκφράζουν χωρίς φόβο.

Στα φασιστικά καθεστώτα, οι δημοκράτες έχουν αυτό το δικαίωμα;

Μaria είπε...

Οι αναρχοαριστεροκομμουνιστοναρκωλελέδες,οι τζάμπα μάγκες με τον πόνο και την αγωνία των νοικοκυραίων, αυτοβαβτίζονται "δημοκράτες" ????
Υπομονή ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει ή ήρα από το στάρι.
Και τότε να δούμε ποιοί αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα τους και ποιοί όχι.
Ναι ρε roufoutsaf έχουμε παπούδες αυτούς που χύσανε το αίμα τους για την πάτρίδα,για να μπορείς εσύ φορώντας μια κουκούλα σε κάθε απεργία να σπάς και να ρημάζεις την περιουσία του κάθε φτωχού ανθρώπου.
Για να μπορείς με τις πλάτες του μπαμπά σου να το παίζεις "επαναστάτης" εκ του ασφαλούς.
Να μπορείς να μιλάς για τα δικαιώματα των λαθραίων χωρίς όμως να παίρνεις σπίτι σου καμμιά δεκαριά από δαύτους να τους ταϊζεις,να τους ποτίζεις και να τους κοιμίζεις γιατί μέσα σου ξέρεις ότι κάποια μέρα μπορεί να μην ξυπνήσεις ζωντανός εσυ,η γυναίκα σου ή τα παιδιά σου.

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!

Ορφανά του Τσαουσέσκου ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άμα ο παππούς σου φασίστα είχε χύσει το αίμα του για την πατρίδα όπως λες, δεν θα ήσουν νοσταλγός του Χίτλερ, του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.

Ο τόπος θα ξεβρωμίσει αν απαλλαγεί από κάτι άτομα σαν εσένα και την άρρωστη νοοτροπία σου.

Δεν είσαστε πολλοί, απλά είστε άρρωστοι. Και όσο πιο πολλή σημασία σας δίνουμε τόσο ξεθαρρεύετε και βγαίνετε από τις τρύπες σας.

Ελάτε πάντως και θα σας περιμένουμε...

Πάρε και 2 αρθράκια για να δεις πού ανήκεις γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις και κρίμα γιατί θα είσαι και μεγάλος άνθρωπος και είναι κρίμα αντί να μεγαλώνουμε και να γινόμαστε πιο έξυπνοι να καταντάμε χρυσαυγίτες...

http://eleftheriakoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_19.html

http://eleftheriakoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_27.html

ατζάρντο είπε...

από πότε οι δοσίλογοι και οι μαυραγοριτες εχυσαν το αιμα τους???
Τα βουνα ειναι ακομα ελληνικα γιατι καποιοι εχυσαν πραγματικα το αιμα τους για να διωξουν τους φασιστες.

Μaria είπε...

Διαβάστε ποιοί μιλάνε για ιστορία και για πατρίδα σήμερα:

«Ο πόλεμος, όπου η δικτατορία ετοιμάζεται να σκοτώσει τα παιδιά σου, να φέρει τον θάνατον στα γυναικόπαιδα και την καταστροφή και τον αφανισμό σ' ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι αγώνας για την πατρίδα μας... Ο πόλεμος που ετοιμάζει η δικτατορία θα μας οδηγήσει στη μοίρα του Πολωνικού λαού. Η δικτατορία κατεβαίνει στον πόλεμο αυτό με μοναδικό «σύμμαχο» την ιμπεριαλιστικήν Αγγλία» .

Προκύρηξη του ΚΚΕ στις 30 Απρίλίου 1940...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

mpakaliko είπε...

Εχει γεμισει ο βοθρος μου. Μηπως μπορει να ερθει καποιος ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Θα έλεγα μπινελίκια προς τον.ντοτορο αλλα απο οτι ξέρω δεν συνάδει με το επάγγελμα του γιατρού...κρίμα όμως που νέοι γιατροί εχουν αντι για μυαλό εχουν σκατά...ΥΓ:Ατσαραντε αστους να εκτειθονται ξέρουμε ποιοί είναι οπότε δεν τρέχει μία...απλά να ξέρουν οτι το νησί είναι μικρό!!!

Pavlius είπε...

http://hailtofail.wordpress.com/2012/04/20/htf-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB/

Ανώνυμος είπε...

Εκθέτω - εκτίθεμαι
Εκτίθεμαι, εκτίθεσαι, εκτίθεται, εκτιθέμεθα, εκτίθεστε, εκτίθενται
(Και χωρίς να έχω συγγενή φιλόλογο
!)

ατζάρντο είπε...

και μιλάς εσύ για πατρίδα?μαλλον για τη γερμανική ε??

http://www.youtube.com/watch?v=XCKwQMvuM74

http://www.youtube.com/watch?v=u5UodokpZS0&feature=related
στο 3.15

Μaria είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AaA_NExr9SI

Δημοκράτη μου εσύ!
Κάνε λίγο υπομονή να περάσουν οι εκλογές...

youlia olomplava είπε...

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, μεταξύ άλλων τόνισε: «Στον κατάλογο των σκληρών (και κρυφών) μέτρων του Ιουνίου, συμπεριλαμβάνεται το παράλογο και εγκληματικό μέτρο της κατάργησης της μισθοδοσίας του Κλήρου», την ώρα που «η Εκκλησία αγωνίζεται για να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας». ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Dotoros είπε...

κανενας σας δεν μπορει να μακατηγορει σαν νεοναζι αλλα θα περειμενα μια απαντηση απο τους δημοκρατες του blog γι αυτην την αναρτηση http://www.tsantiri.gr/ellada/iranos-lathrometanastis-ke-viase-ke-ton-plironoume.html που στηριζουν τους λαθρομεταναστες και το ξαναλεω τους λαθρομεταναστες και οχι τους μεταναστες. Η αναρτηση αυτη ειναι απο ενα site το οποιο στηριζει τα αριστερα κομματα και μην μου πειτε παλι οτι ριχνω λασπη στο site γιατι ανεβαζει για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεχεια.
Αν το διαψευσεις θα σου δωσω και αλλες αναρτησεις απο το συγκεκριμενο site. Τωρα για το παιδι της πλατειας εχω να του πω οτι γιατρος δεν σπουδασα με τα χρηματα του μπαμπα μου ουτε στην Ιταλια ουτε στην Βουλγαρια δουλευα σερβιτορος την ημερα και εκανα και delivery για να ειμαι γιατρος τωρα στο νησι μου και επειδη η Ζακυνθος ειναι μικρη οπως λεει σας περειμενω ολους εσας τους δημοκρατες να μου κανετε επιθεση γιατι αυτες ειναι οι δημοκρατικες σας θεσεις. δεν εχετε κατι να μας πειτε για την οικονομια? για την λαθρομεταναστευση? για τον Ελληνικο λαο που υποφερει απο τα μνημονια σας? αλλα συγνωμη ξεχασα.... η Χρυση Αυγη φταιει για ολα. η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ ειναι δημοκρατικα κομματα και δεν τα αγγιζουμε. Καλη επιτυχια στον πατερα σου παιδι της πλατειας

Dotoros είπε...

ρε παιδι της πλατειας αλλαξε αυτο που λες στο blog σου. Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω – ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου – το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις. Γιατι ουτε για πλακα δεν πρεπει εσυ να το λες.

GeorgesGlass είπε...

Dotoros και συναφή Χρυσαυγίτες μαζευτείτε λίγο μην κάνετε το λάθος και βγαίνετε στην φόρα λες και αντιπροσωπέυεται ένα πολιτικό κόμμα.
Κοκκινόμαυρα σημαιάκια και σβάστικες εδώ δεν περνάνε.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΓΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.
Άμα δεν πήρατε το μάθημα σας το '40 θα σας το επαναλάβουμε.
Να πάτε στα αδελφάκια σας Αλβανία, Βουλγαρία και Κροατία να σας κάνουνε βουλευτές.
ΏΞΩ ΡΕΕΕ

ατζάρντο είπε...

@χα
εγω δεν ειμαι αντιεξουσιαστης ειμαι 50 χρονων και ο πατερας μου κοντεψε να πεθανει για να μπορουμε να γραφουμε ελληνικα και οχι γερμανικα και δεν ηταν ουτε αριστερος ουτε δεξιος, ουτε φασιστας.
και για το βιντεο τι να πω...τα εχω δει και αυτα.τουλαχιστον αυτοι δε σφαζουν με μαχαιρια, δε σκοτωνουν και δεν ειναι νοσταλγοι ενος αρρωστημενου καθεστωτους.

@dotoro
δε σε ειπαμε φασιστα αλλα συγγνωμη κιολας...αμα τους στηριζεις ε, τι εισαι?σαφως και κριτικαρουμε τα μεγαλα κομματα και με οποια ευκαιρια τα κραζουμε.δες παλια ποστ
επισης σχετικα με τους λαθρομεταναστες, οσοι θελουν μα μεγαλωσουν εδω τις οικογενειες τους..καλως..να δοκιμασουν και αυτοι τη γλυκα και ας ερθουν αντιμετωποι με τη γραφειοκρατια και αμα τα βγαλουν περα χ@σ@ με.δηλαδη τί διαφορα εχουν αυτοι με καποιον απο βορεια χωρα που το καλοκαιρι δουλευουν για 300ε και τον ηλιο και εμεις δε βρισκουμε δουλεια?και μη μου πειτε πως δεν ισχύει γγτ ολοι ξερουμε οτι τα ταξιδιωτικα γραφεια φερνουν ορδες εργαζομενων μαζι τους.
για τους εγκληματιες λαθρομεταναστε τωρα...ναι κατι πρεπει να γινει αλλα οχι μονο με αυτους...με ΟΛΟΥΣ τους εγκληματιες.ελληνες και ξενους(βιομηχανους, εφοπλιστες, καναλαρχες, εμπορους πρεζας, τραπεζες, πολιτικους κτλ)

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

Τώρα που κι ο γιός του Λαμπράκη πήγε στη ΝουΔού, εγώ κατά πού να κάμω; Αλλά μπορεί να μην έχει άδικο. Αφού το ΚουΚουΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, για να μη χάσει τις κινητοποιήσεις, όπως είπε η Αλέκα. Έτσι είναι που σ' αναγκάζουνε να ψηφίσεις ΠαΣοΚ για να μην έβγει ο Μονόφθαλμος. (Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος).
Κι από Δευτέρα "οφθαλμαπάτη", που λέει κι ο Κώστας ο Κόκλας.

Τζίνα είπε...

Θλιψη..απογοητευση..πικρα!
Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω κοτζαμ αντρες ( κυριως αντρες απο τα ψευδωνυμα αν δεν κανω λαθος)
Μπουκουνιαζεστε εστω και λεκτικα για κομματα και ταμπελες ...ποτέ βρε ποτέ δεν θα παει μπροστα τουτος ο κοσμος γιατι ειμαστε τελικα ΤΥΦΛΟΙ εντελως ομως!
Φανατισμενα αμυαλα ανθρωπακια που δεν θωρουν ουτε την μυτη τους!
Κανενας βρε ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΔ ουτε ΚΚΕ ουτε ΣΥΡΙΖΑ ουτε Χ.Α δεν θα σας λυσει ποτε κανενα προβλημα γιατι το προβλημα ειστε-ειμαστε οι ιδιοι με τα μυαλα που κουβαλαμε!
Ξεκολλατε μωρε ανοιξτε τα ματια σας αλληλοστηρηχητε και αλληλουποστηρηχτητε και μην γινεστε μαριονετες στα παιχνιδια ολων αυτων που σκιζεστε κατω απο τις ταμπελες τους.

Οσο για τους μεταναστες ...πατριωτες...μεταξυ κατεργαρεων ο σκασμος...λεω εγω..οταν δουλευουαν και δουλευουν οι μετανασταστες με χαρτια η χωρις χαρτια(και οχι λαθρο μεταναστες...οι μεταναστατες ειναι ανθρωποι και κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος! ΚΑΝΕΝΑς!) μαυρα και ανασφαλιστα στα χωραφια και τις επιχ/σεις μας και εμεις βολταρουμε στην χωρα με τα τζιπακια και ταξιδευουμε στα Ντουμπαγια και στα Πουκε ειναι καλα ε? Μετα μολις κανουν την βρομοδουλεια στο χωραφι τον σταυλο την οικοδομη την αποθηκη το εργοστασιο...ε..τοτε να τους φουνταρουμε στα ανοιχτα να ξεβρομισει ο τοπος!
Αιδός Αργείοι! Αιδός και ανθρωπιά γιατί ρόδα ειναι και γυρίζει η ζωη και η νόνα μου έλεγε..εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ρθεις.....

ατζάρντο είπε...

πες τα ρε τζινα
όταν τους δινανε προσκληση να ερθουν ελλαδα για να σκοτωνονται στα κατεργα των ολυμπιακων αγωνων ηταν καλα, τωρα δε τους θελουμε...
σε αυτο τον απανθρωπο κοσμο μονο η αλληλεγγύη θα μας σωσει!γιατι δε μας εμεινε ΤΙΠΟΤΑ αλλο...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είπε...

http://xrysiavgizak.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Όσο για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες είμαστε ξεκάθαροι:

http://xrysiavgizak.blogspot.com/2012/04/blog-post_21.html

Τζίνα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τζίνα είπε...

Ατζαρντο μεταξυ 1997 και 2006 εργαζομουν στην Αθηνα σε ενα εργοστασιο, βαφαμε μεταλλικες επιφανειες..συχνα βαζαμε αγγελια για προσωπικο στην παραγωγη...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εκδηλωνε ενδιαφερον αν καμια φορα απο λαθος τηλεφωνουσε κανενας μιλις ακουγε πως προκειται για δουλεια στην παραγωγη ουτε γεια σας ευχαριστω δεν μου ελεγε και μου εκλεινε το τηλεφωνο στην μουρη.
ΕιχΑ τον νοικαρη μου ενα γομαρι 35 χρονων που οχι την πετρα εστιβε αλλα ολοκληρο βουνο, τυπικο αλλο προσον βεβαια κανενα, σπουδες δηλαδη εξειδικευση κλπ 10 χρονια τον ειχα νοικαρη ενα μεροκαματο δεν εκανε ..ταχα πουλαγε νομισματα παλια στο ιντερνετ..τα φραγκα τα εφερνε η γυναικα στο σπιτι, αμα του ελεγες για δουλεια ηθελε απο ...διευθυντης και απανω...αλλα κατα τα αλλα του εφταιγαν οι μεταναστες που του κλεβαν την δουλεια....τοσα χρονια στο εργασιακο κουρμπετι ομως εγω δεν ειδα μεταναστη να μου θελει διευθυντηλικι και χωρις κανενα τυπικο προσον...δουλευανε ολοι σαν τα ζωα, οι δικοι μας οι ελληναραδες...φιγουρα και ο πισινος φινιστρινι....

ατζάρντο είπε...

τζινα καλα τα λες, συμφωνω σε ολα.εγω λεω πως θελω να παω να δουλεψω στα χωραφια αφου δε βρισκω τπτ αλλο και ολοι με κοιτανε λες και ειμαι ουφο.ασε δε που μετα τις μερσεντες που περνανε ολοι με τις επιδοτησεις, ποια χωραφια???τα εφαγε ο δακος...