Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

OXI SΠΑΡΑ STI SIKIE.

Αληθινή ζακυνθινή πινακίδα.

44 σχόλια:

Τζίνα είπε...

oxi spara sti sikie...????
τι θελει να πει το ποιητη?

Μaria είπε...

Μάλλον θα απευθύνεται σε κυνηγούς που του έχουν ρημάξει τις συκιές του από τα σμπάρα.

Τζίνα είπε...

αααα σμπαρα ε?
Ε! Μαζι του τοτε!

Laska είπε...

Ακόμα μια απόδειξη του πόσο ενοχλητικοί (εκτός από παράνομοι) για τους ατυχείς κατοίκους της υπαίθρου είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "κυνηγοί", οι "ευγενείς" και "νομοταγείς" σπόρτσμεν που σκοτώνουν και βασανίζουν ζώα για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, μπαίνοντας σε περιουσίες, θέτοντας σε κίνδυνο τους άλλους και κάνοντας καταστροφές.

Φαίνεται ότι μέσα στη λύσσα τους δεν πήραν χαμπάρι ότι τελείωσε η κυνηγετική περίοδος και συνεχίζουν το αιματοβαμμένο χόμπι τους ανέμελοι, αφού κανείς (βλέπε το νωχελικό "Δασαρχείο" των σακακιών στις καρέκλες) δεν τους ελέγχει.

Μια βόλτα τις κατάλληλες ώρες σε κυνηγότοπους του νησιού θα πείσει τον καθένα για ακόμα ένα όργιο παρανομίας στο νησί των "τυφλών" επιδοματούχων καραμπινοφόρων, μελών ενός "αντάρτη" συλλόγου...

Έρχεται λοιπόν ο Απρίλιος, θα ηχήσει και πάλι ο βαρύγδουπος λόγος ενός φωτεινούλη γλαρομάτη "προέδρου", που θα προτρέπει τα μέλη ενός παρακμιακού συλλόγου καραμπινοφόρων Νεάντερταλ να τιμήσουν τις "ένδοξες παραδόσεις" παρανομίας που "δεν πείραξε ούτε η Χούντα" και οι οποίες διακρίνουν τη Ζάκυνθο στο πανελλήνιο, και να απλωθούν πυροβολώντας τα τρυγόνια στους λόγγους του Βασιλικού (όπου ορισμένοι ένοπλοι πρόεδροι συμμετέχουν σε συνέδρια υψηλού επιπέδου νομοταγών σπόρτσμεν σε Aπριλιάτικες φυσιολατρικές εκδρομές).

Η Αστυνομία δηλώνει πάντα αναρμόδια να ελέγξει την κυνηγετική μαφία, το "Δασαρχείο" είναι πολύ "απασχολημένο" με οικοπεδοποιητικούς αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων, ποιος άραγε θα προστατέψει τους άτυχους κατοίκους από την αυθαιρεσία και τη λύσσα των καραμπινοφόρων καταστροφέων ;

Δεν έφτασε χωρίς λόγο ο άνθρωπος να θέλει να τους βάλει το τουφέκι στον κώλο... (όχι, όχι να μην το κάνει, εμείς αγαπάμε τα ζώα, ακόμα και τα καραμπινοφόρα!)

Τζίνα είπε...

"Η Αστυνομία δηλώνει πάντα αναρμόδια να ελέγξει την κυνηγετική μαφία, το "Δασαρχείο" είναι πολύ "απασχολημένο" με οικοπεδοποιητικούς αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων, ποιος άραγε θα προστατέψει τους άτυχους κατοίκους από την αυθαιρεσία και τη λύσσα των καραμπινοφόρων καταστροφέων ;"

Πες τα ανθρωπε μου που ειχα αρχισει να νοιωθω μονη και γραφικη απεναντι στο φαινομενο αυτο.
Εγω δεν τολμω να βγω στην αυλη μου, τα σκαγια σκανε στο κεφαλι μου, μου τρυπανε τα ρουχα στην απλωστρα μου αναφουρφουριαζουν τα ζωα μου...ειτε σπιτι μου στα Χαρτατα ειμαι ειτε στην μεση της Βαγδατης διαφορα καμια.
Το ωραιοτερο ειναι πως μου ειπαν πως εδω ειναι Ζακυνθος και αν δεν μου αρεσει να φυγω να γυρισω στην Αθηνα απο οπου ηρθα.

Vas.Trian. είπε...

@Laska
SYNEXEIA ME TO KYNHGI ASXOLHSE.....EDO O KOSMOS KEGETE.....KAI O FILOS MOU O LASKA MONO ME TO KYNHGI.....

TA YPOLOIPA EINAI SE KALO DROMO E?

Τζίνα είπε...

Vas.Trian. κυνηγος θα ειστε ε?

Επειδη και εγω ασχολουμαι με τους κυνηγους, αυτην την αχαρακτηριστη ομαδα συναθρωπων μας( αν την χαρακτηρισω θα κοκκινισουν και τα πληκτρολογια και δεν κανει ειμαι και ..κυρια) θα σας πω πως σαφως μας απασχολουν πολλα ε..φανταστειτε τωρα να εχετε τα προβληματα σας ειδικα και γενικα να εχετε γεροντες, ασθενεις, παιδια, και να ερχεται ο αλλος που ειδε την καραμπινα ως αντικαταστατη του ανυπαρκτου ....ανδρισμου του( ειδατε ποσο κοσμια τα λεω..αλλιως το λενε αυτο για να γινει πληρως κατανοητο αλλα η ευγενεια ενεκα..) να σας ταραζει , να βιαζει την καθημερινοτητα σας μεσα στο ιδιο σας το σπιτι.

Μaria είπε...

Aν σας ενοχλούν κυρία μου μερικοί ασυνείδητοι κυνηγοί,να
διαμαρτυρηθείτε και να πράξετε τα δέοντα.Δεν μπορεί όμως τα σκάγια σας να παίρνουν όλους τους κυνηγούς και να τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.Όσο για τον ανύπαρκτο ανδρισμό τους που επικαλείστε δεν έχω κανένα λόγο να μην σας πιστέψω.
Σίγουρα για να μιλάτε με τόση σιγουριά θα τον έχετε τσεκάρει.
Ευγενικά το διατυπώνω.

Τζίνα είπε...

Αγαπητε κυριε zak69 αν μου πειτε που θα μπορουσα να απευθυνθω για να πραξω τα δεοντα θα σας ευγνωμονουσα αιωνιως...διοτι αστυνομια Δασαρχειο, Εισαγγελεας και συλλογος κυνηγων στους οποιους εχω απειρες φορες απευθυνθει ..σφυρανε αδιαφορα εχοντας συναψει μεταξυ τους προφανως εταιρια αλληλο-υποστηριξης και καλυψης ...με τον θεο δεν εχω ακομα απ ευθειας συνδεση για να τον απρακαλεσω να αναλαβει δραση.
Οσο για το ...τσεκαριμα του ανυπαρκτου ανδρισμου των κυνηγων και το τι υπονοειτε ενα σας λεω: ..δεν τον εχω τον εαυτο μου για τα..σκουπιδια και που αναφερομαι σε αυτους βρομιζω το στομα μου σιγα μην ξεπεφτα σε οποιοδηποτε αλλο αλισβερισι μαζι τους.

Τζίνα είπε...

Εξω απο το σπιτι μου( καποτε που δεν κατοικουσε κανεις μονιμα και μεσα στο σπιτι, τον περιβαλοντα χωρο δηλαδη) εχουν ποστα οι ..κυριοι κυνηγοι...παρα τις οποιες ευγενικες παρακλησεις να απομακρυνθουν ..(τοσα βουνα και χωραφια εχει , εξω απο την πορτα μου βρηκαν? ) οι απαντησεις τους κανουν και τις πετρες να κοκκινιζουν και δεν ειναι ενας δεν ειναι δυο ειναι παμπολλοι και διαφορετικοι..ικανο στατιστικο δειγμα δηλαδη για το ποιον των ανθρωπων αυτων! Μην παρεξηγειστε λοιπον κυριοι(?)κυνηγοι .Την αποψη οχι μονο την δικη μου αλλα της μεγαλυτερης μεριδας των ανθρωπων που τους κανετε την καθημερινη ζωη κολαση και που εχουν το θαρρος να λενε την αποψη τους την εχετε κερδισει με ..την καραμπινα σας!

Τζίνα είπε...

Και κατι αλλο ..κυριοι εγω εδω γραφω με το ονομα μου και την φατσα μου φορα παρτιδα που σημαινει πως εχω τα.....κοτσια να μην κρυβομαι πισω απο ενα ψευδωνυμο εσεις?

Μaria είπε...

Aντιλαμβάνομαι την ταραχή σας και την παραδοχή σας ότι στολίζετε συλλήβδην τους κυνηγούς με χαρακτηρισμούς που απλά έχετε ακούσει ή έχετε διαβάσει κάπου.Δεν είναι όμως εκεί το θέμα και κακώς αναφερθήκατε.
Η περιπέτεια που περνάτε είναι πέρα για πέρα άδικη και δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος νομίζω να υποστηρίζει ότι έχετε λάθος που εξεγείρεστε.Όμως επιμένω ότι από την καταδικαστέα συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας οπλοφόρων-που δεν ανήκουν στην κυνηγετική οικογένεια αφού δεν τηρούν τους νόμους-δεν μπορείτε να χαρακτηρίζετε όλη την κυνηγετική κοινότητα.
Φυσικά αφού κατηγορείτε δημοσίως τον εισαγγελέα ότι παρανομεί υποθάλποντας τετοιες παραβατικές συμπεριφορές ,εσείς θα έχετε το βάρος της απόδειξης των κατηγοριών σας.
Το ότι γράφετε με το μικρό σας όνομα συνοδευόμενο από την συμπαθητική φωτογραφία σας είναι κάτι που αφορά εσάς και μόνο.
Και ψευδώνυμο να χρησιμοποιούσατε πάλι τα ίδια θα σας έλεγα.Εκτός αν θεωρείτε ότι όλοι όσοι γράφουν στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο δεν έχουν κότσια.Ελπίζω πως όχι.

Τζίνα είπε...

Αγαπητε κυριε, ας τα παρουμε ενα ενα:
1)Δεν γραφω με το μικρο μου ονομα και την φωτογραφια της συμπαθητικης φυσιογνωμιας μου κατα τα λεγομενα σας,και την υποβοσκουσα προσπαθεια ειρωνικης γαλυφιας,( αν και εγω δεν μασαω απο τετοια ειμαι αρκετα γραια ωστε να θαμπωνομαι απο κατι τετοια και να βγαζω τον σκασμο ) αν πατησετε πανω στο μικρο μου ονομα θα πατε στο προφιλ μου και απο κει στην ιστοσελιδα μου οπου στο συνδεσμο της σελδας μου για το facebook υπαρχει οχι μονο πληρες το ονματεπωνυμο μου αλλα και το ακριβες σημειο κατοικιας μου.
2) Εμαι αρκετα μεγαλη οπως προειπα, γραια πλεον , με μισο αιωνα ζωης στις πλατες μου, με ικανοποιητικο αν οχι υψηλο επιπεδο παρατηρησης ,αξιολογησης και κρισης(και μορφωσης τυπικης και ουσιαστικης αν εχει καποια σημασια αυτο) ωστε να μην χρειαζομαι να ακουσω η να διαβασω κατι απο οπουδηποτε και απο οποιονδηποτε για να το υιοθετησω και να το αναπαραγω.
3) φυσικα και αναλαμβανω την ευθυνη των λεγομενων μου και ας μου αντιταξει με επιχειρηματα ο οποιος ενδιαφερομενος-θιγομενος γιατι εχω τυχει της αδιαφοριας που εχω τυχει σχετικα με τις απαραδεκτες πρακτικες των κυνηγων.Ας μου αποδειξει ο οποιος ενδιαφερομενος-θιγομενος οτι επραξε οσα απο την θεση του οφειλε να πραξει-ουσιαστικα και οχι ταχα δηθεν για να εχουμε να λεμε- για το θεμα το οποιο απευθυνθηκα σε αυτον τον οποιο υπεθυνο-θιγομενο( εγω εχω και ονοματεπωνυμα των ανευθυνουπεθυνων αυτων δεν μιλω στον αερα) και εγω θα δεχτω τις συνεπειες αδιαμαρτυρητα.
Πιθανον μεσα στο συνολο να υπαρχουν αν μη τι αλλο και ευγενεις ως προς την συμπεριφορα τους προς συνανθρωπους κυνηγοι.Οι εξαιρεσεις ομως αγαπητε υπαρχουν απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Και ..συμπαθατε με.. αλλα ανθρωπος ο οποιος χωρις λογο βουταει την καραμπινα και σκοτωνει τα πετουμενα του ουρανου και τα ζωα της φυσης στην σημερινη εποχη που εχει λειψει η αναγκη και δικαιολογια της εξασφαλισης τροφης( μας βγαινουν απο τα ματια τα κρεατα που χλαπακιαζουμε και δεν εχουμε χρεια να εξασφαλισουμε τροφη δια του κυνηγιου)κατα την αποψη μου μονο ως αξεστο οχι ανθρωπινο πλασμα αλλα αγριμικαι αναξιο πλασμα της θεσης που υποτιθεται οτι κατεχει στην αλυσιδα του συμπαντος ειναι.
Αυτα και καλο σας μεσημερι
Τζινα Μιτακη Χαρτατα Κατασταρι( για να μην κουραστητε να βρειτε τα πληρη στοιχεια μου)

Τζίνα είπε...

Και ας μου απαντησει ο οποιος θιγομενος ποια ειναι η τυχη της εδω και ενα χρονο κατγγελιας μου στην εισαγγελια, ας μου πουνε αν ειναι δικο μου καθηκον κατα την υποδειξη και απαιτηση θυροφυλακα να παρω το μετρο να μετρησω ποσα μετρα ειναι απο την πορτα μου το ποστο και να του το πω( αυτουνου θα του επεφτε η μεση να μετρησει...και αντε μετραγα εγω που ξερωετσι αλλιως ποσα μετρα ειναι αυτος θα επαναπαυοταν στο δικο μου μετρημα?)
Ας μου διαψευσει καποιος πως στα συνεχη τηλεφωνηματα μου στο Δασαρχειο η απαντηση ειναι πως η ωρα ειναι τρεις το μεσημερι ( ε αυτην την ωρα ακροβολιζονται οι αγριοι) και εχουν σχολασει οι υπαλληλοι και ας μου δωσει κανποιος μαι εξηγηση πως μετα την επιμονη μου μετα απο καθε τηλεφωνημα μου στον οποιο υπεθυνο με το που αθ κατεβασω το ακουστικο και για κανενα 20λεπτο καλυπ-τονει η μετακινουνται τα αυτοκινητα των κυνηγων τα σταματημενα επι της επαρχιακης οδου Ζακυνθου Βολιμων και εξαφανιζονται για κανα 20λλεπτο και οι κυνηγοι οι οποιοι ..επιχειρουν επι της ακρης της ασφαλτου της παραπανω οδου στο μεσο της οποιας πεφτουν τα περισσοτερα σκοτωμενα πουλιια τα οποια πριν τα περιμαζεψουν, θετοντας σε κινδυνο πιθανα διερχομενα οχηματα τα οποια δεν εχουν και ορατοτητα λογω στροφης στο σημειο, τα κοπ-ανανε και στην ασφαλτο με λυσα να τα αποτελειωσουν κια μετα το εικοσαλεπτο προφανως ενημερωμενοι για τα τηκλεφωνηματα μου και σιγουροι πως δεν θα βρεθει κανας ..ζαβος να βγει να διαπιστωσει τις καταγγελιες συνεχιζουν ανενοχλητοι και εμεις...παμε σε καταφυγιο μεχρι την δυση του ηλιου.

Αυτα γιατι...δεν ακουσα, δεν διαβασα ,δεν μου ειπαν..αλλα βλεπω με τα ματια μου, ακουω με τα αφτια μου και ζω στην καθημερινοτητα μου.

Τζίνα είπε...

Και οποιος εχει αμφιβολια για τα λεγομενα μου ειναι ευπροσδεκτος να τον κερασω καφε, γλυκο, μεζε οτι τραβαει η ψυχουλα του κατα την κυνηγετικη περιοδο και οχι μονο και να δει, να ακουσει ,να διαπιστωσει με τα ματια του και τα αφτια του οσα λεω.

16xronos είπε...

ti orizei i nomo9esia sxetika me tin aposasi apo kapoio spiti pou mporei na pragmatopoii8ei to kinigi??

einai polloi oi asiniditoi oi opoioi gurizoun e3w apo ta spitia kai prokaloun zimies s afta.

prepei kapote na te8ei ena telos s olo afto to paranomo kinigi.den einai kaneis ipoxrewmenos na ts akouei prwi prwi 'i mesimeriatika.tosa bouna kai lagkadia iparxoun.as pane ekei!oxi e3w apo to spiti tou ka8enos...

Μaria είπε...

1)Δεν με ενδιαφέρει να ενημερωθώ ούτε ποία είστε,ούτε που μένετε, ούτε αν έχετε facebook,twitter,κτλ.
2)Αφού επιμένετε ότι ή άποψή σας περί του μεγέθους του ανδρισμού των κυνηγών βασίζεται στο "υψηλό επίπεδο παρατήρησης ,αξιολόγησης και κρίσης" που διαθέτετε,δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω περί αυτού γιατί τυγχάνει να μην είμαι τόσο παρατηρητικός και αντικειμενικός στην κρίση μου.
3)Δεν κατέχω καμία θέση από τους ανευθυνοϋπεύθυνους που κατηγορείτε οπότε δεν μου πέφτει λόγος αν και η αδράνειά τους-αν είναι έτσι όπως τα λέτε-πρέπει να στηλιτευτεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό απο όλους μας.
Τα υπόλοιπα συμπεράσματά σας παρακαλώ να τα λαμβάνετε υπόψην σας προτού "χλαπακιάσετε" -όπως λέτε-το πτώμα κάθε λογής ζωντανού.
Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε -και λόγω της αυξημένης μορφωτικής επάρκειας που διαθέτετε όπως μας ενημερώσατε-ότι ή θανάτωσή ενός ζώου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο για το ίδιο είναι ένα και το αυτό και δεν είναι κινητή τηλεφωνία αλά καρτ να την χρησιμοποιούμε όπως και όποτε θέλουμε.
Κορώνες λοιπόν για την θανάτωσης πουλιών ή ζώων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο,μόνο απο χορτοφάγους είναι αποδεκτές.
Εκτός αν είστε χορτοφάγος οπότε σας βγάζω το καπέλο(όχι την καραμπίνα).
Υγιαίνετε.

Τζίνα είπε...

Αγαπητε κυριε και παλι...
καλως η κακως εχει επικρατησει αιωνες τωρα πως και ο ανθρωπος ειναι ενα σαρκοβορο ζωο, σημερα που η επιστημη εχει προχωρησει υπαρχει και η αποψη πως ο ανθρωπος μπορει να επιβιωσει και να αναπτυχθει χωρις το κρεας, δεν απορριπτω αυτη την αποψη αλλα δεν μπορω να πω πως την αποδεχομαι εκατο τα εκατο γιατι δεν εχω ουτε τις γνωσεις και την εξειδικευση ουτε και το εχω δοκιμασει καθολικα και συνεχομενα...ναι δεν ειμαι χορτοφαγος λοιπον ( ακομα) γενηθηκα και μεγαλωσα σε μια κοινωνια ανθρωπων που τρεφονται με κρεας και μαλιστα απο γενιες που ειπαν το ψωμι ψωμακι και οχι το κρεας κρεατακι μονο, και μεγαλωσαν τα παιδια τους προσπαθοντας αν μη τι αλλο να μην στερηθουν την τροφη.
Προσπαθω να μετριασω την καταναλωση κρεατος και το εχω καταφερει σε ικανοποιητικοτατο βαθμο.
Ειδικα απο τοτε που μετεγκατασταθηκα στο νησι και ηρθα σε επαφη με ζωα, εκτρεφω κοτες, κουνελια και εχω και δυο κατσικακια ,δυσκολευομαι ολο και περισσοτερο να φαω κρεας και ειμαι αν θελετε η..ατραξιον η ο περιγελος των γνωστων και συγχωριανων που αρνουμαι να σφαξω καποιο απο τα ζωα που εκρεφω, ειτε για να τα φαω ,ειτε να τα πουλησω και ξοδευω ενα σκασμο χρηματα αλλα και κοπο για να τα μεγαλωνω.Οταν πηρα στα χερια μου τα κατσικακια μια σταλια και τα μεγαλωσα με το μπιμπερο και σημερα που ειναι κοτζαμ ζωα και μαλιστα το ενα αρσενικο και οχι ευνουχισμενο και αρκει να χτυπησω τα χερια μου για να ερθουν και απο οπου και αν βρισκονται να τρεξουν να μου κανουν χαρες, να μου χαιδεψουν με τα ποδια και την μουσουδα τους τα μαλλια ειναι δυνατον οχι μονο να τα σφαξω αλλα να ξαναφαω και αρνι η κατσικι? ειναι δυνατον να σφαξω την κοτα που με ακολουθει σαν παιδι η το κουνελι που μου κουναει την μουσουδα του? Ειναι δυνατον να ανεχτω να δω τον γιο μου να παρει το ντουφεκι και να σκοτωνει τα πουλια που με ξυπνανε καθε πρωι με το φτερουγισμα τους και το κελαηδημα?
Ξερετε εμεις τα παιδια της πολης, ενα τετοιο ημουν και εγω, ολα αυτα τα πλασματα τα ξεραμε απο φωτογραφιες, ομορφες μεν φωτογραφιες δε και ναι ασυνειδητα ισως τρωγαμε το κρεας τους, οταν ερθεις ομως σε πραγματικη επαφη με αυτα τα πλασματα, παρατηρησεις τις συμπεριφορες τους ,τις αναγκες τους, τα ακουσεις να σου μιλανε οσο και αν αυτο φαινεται σε καποιους αστειο, ακομα και αν δεν κοψεις μαχαιρι την κρεατοφαγια προσπαθεις να μην εισαι κτηνος.
Εσεις οι μεγαλωμενοι στην περιφερεια ισως δεν μπορειτε να καταλαβετε καποια πραγματα, μαθατε πως ειτε το εκτρεφετε ειτε το αγοραζετε το ζωο, η υπαρξη του ειναι για να εξυπηρετει συγκεκριμενους σκοπους.
Οπως και να εχει ομως και στο εγκλημα απο ανθρωπο προς ανθρωπο υπαρχουν διαβαθμισεις...ειναι αλλο να σας ντουφεκισω εν βρασμο ψυχης η για λογους προστασιας η επιβιωσης ( εστω και μεσα απο λανθασμενες και στρεβλες αξιολογησεις των ενοιων επιβιωση προστασια κλπ) και διαφορετικο καθε μερα να ζωνομαι το οπλο και να βγαινω και οποιον παρει ο χαρος στον δρομο μου ετσι για να ..διασκεδασω και να αθληθω Αυτο ακριβως αναγαγετε το και σε οτι αφορα το εγκλημα απο ανθρωπο προς ζωο.

dennis είπε...

Το να τα βάζεις με άμυαλους πολλές φορές δεν έχει νόημα ,γιαυτο πολέμησε τους με τα ίδια τους τα όπλα . Κόλπο φτηνό και αποτελεσματικό .
Πάρε μια δυνατή σειρήνα συναγερμού ρύθμισε τη με χρονοδιακόπτη να κτυπά σε τακτά χρονικά διαστήματα και μόλις τους αντιληφθείς βαλε τη σε λειτουργία και απόλαυσε μια βόλτα στη φύση . ο θόρυβος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μη περάσει κουνούπι από τα θηράματα που περιμένουν .Έτσι αν αυτό συνεχιστεί για λίγο καιρό ,μαζί με τα θηράματα θα απομακρυνθούν και οι επίδοξοι παράνομοι κυνηγοί . Ελπίζω να μην έχεις κοντινούς γειτονους γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους
Επίσης η σειρήνα να μην είναι σε εμφανές σημείο γιατί σίγουρα θα φάει σμπάρο
Καλά ξεμπερδέματα από τους ενοχλητικούς

youlia olomplava είπε...

ayto to UFO pou egrapse thn pinakida den einai apo to KERI! Anagnwrizw thn a3ia ths sykias afoy agorazw syka pros 1 eyrw gia 2 alla poios sarkoboros trwei kinigi den einai diko sas thema epidh twra sta giratia sas sas thn edwse h kthnotrofia!!!!!!!!!!!!!

Μaria είπε...

κ.Τζίνα,
δυστυχώς δεν μου είναι ενδιαφέρουσες- στην παρούσα στιγμή-οι προσωπικές ψυχολογικές και διατρoφικές σας αλλαγές κατά την μετάβασή σας από την πόλη στον χωριό όπως πολύ γλαφυρά μας τις περιγράψατε.
Περισσότερο με ανησυχεί η τελευταία παράγραφος των εκμυστηρεύσεών σας για την ασφάλεια αυτών που κυνηγούν κοντά σας.
ΥΓ.Διευκρινίστε μας σας παρακαλώ αν μετά από καταγγελίες σας,έκανε έλεγχο ο θηροφύλακας διότι στις πρώτες τοποθετήσεις σας υποστηρίζατε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ (ούτε και ο εισαγγελέας!)δεν ανταποκρίθηκε στις καταγγελίες σας.
Αν έκανε έλεγχο διαπίστωσε κάποια παράβαση?
Γιατί πολύ φοβούμαι ότι κάτι δεν πάει καλά με τις καταγγελίες σας όπως μας τις περιγράφετε(όσον αφορά τον έλεγχο των αρμοδίων εννοώ).

Vas.Trian. είπε...

@Tzina
OXI KYRIA MOU DEN EIMAI KYNHGOS.

APLA ANAROTIEME GIATI ENO STO NHSI GINETE XAMOS, PANTA YPARXEI KAI ENA POST GIA KYNHGI H GIA THN EKKLHSIA....OTAN VEVAIA TA YOUTUBE VIDEO DEN MPOROUN NA STAMATHSOUN TON THORYVO.

STA GIAOYRTIA KOLLHSAN MERIKOI....STA 60.000 GIA MIA MELETH POY EPISTHMONIKA DEN STEKEI KAI DEN THN APODEXETE OYTE H NASA....KOYVENTA... ALHTHEIA THA EPISTRAFOUN TA 60.000 EURO STON DHMO???????.

Vas.Trian. είπε...

@TZINA
KAI KYRIA MOU....GIA TOY LOGOY TOY ALHTHES....H FOTOGRAFIA EINAI APO TO 2007 TON SEPTEMVRIO KAI OXI FETINH.

Camera Maker: OLYMPUS IMAGING CORP.
Camera Model: u1000/S1000
Image Date: 2007-09-12 13:00:51 (no TZ)
Focal Length: 7.4mm
Aperture: f/8.0
Exposure Time: 0.017 s (1/60)
ISO equiv: 64
Exposure Bias: +1.30 EV
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
Light Source: Fine Weather
Flash Fired: No (enforced)
Orientation: Normal
GPS Coordinate: undefined, undefined
Caption: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Software: Adobe Photoshop CS3 Windows

koukoucaroussel είπε...

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ.

Τζίνα είπε...

Zak69 επι του οδοστρωματος πριν ακομα εγκατασταθω εγω σπιτι μου υπαρχει μετρηση με κοκκινα γραμματα, απο το Δασαρχειο μαλλον που δηλωνει, τα μετρα απο το ποστα εως τις κατοικιες εκατερωθεν του ποστου.Το ποστο βρισκεται αναμεσα σε δυο σπιτια,το δικο μου και αλλου συγχωριανου ο οποιος και αυτος τον ιδιο αγωνα κανει αλλα ποιος του δινει σημασια.
Την πρωτη φορα μετα απο συνεχη τηλεφωνηματα μου, εκανε την εμφανιση του το περιπολικο, ηρθε ενα πιτσιρικι αστυνομικος μου εδηλωσε μπροστα σε μαρτυρες πως δεν γνωριζει την ισχυουσα νομοθεσια και δεν μπορει να κανει κατι γιατι δεν ξερει αν παρανομα ειναι οι κυνηγοι εκει που ειναι, η αν ειναι το σπιτι παρανομα εκει-σπιτι χτισμενο απο το 1934- το οποιο στην συνεχεια οταν χρειαστηκε εχει δηλωμενα ολα τα τετραγωνικα του και ειναι καθ ολα νομιμο ,αποδεικνυομενο τουτο με καθε σχετικο εγγραφο. Φευγοντας ενω δεν ειχε πλησιασει τους κυνηγους οι οποιοι στεκονταν στην σκρη του δρομου και συνεχιζαν τα σμπαρα και ουτε ειχε ανταλλαξει εστω μια λεξη μαζι τους κοντοσταθηκε και απλα τους ζητησε...συγνωμη!
Σε συνεχη τηλεφωνηματα στο Δασαρχειο καθημερινα αν απαντουσαν στο τηλεφωνο ελαμβανα την απαντηση που προειπα ..πως ειναι τρεις το μεσημερι και εχουν σχολασει οι υπαλληλοι, απο υπαλληλο δε που τυχαια πετυχα στο τηλεφωνο ο οποιος ειχε επιστρεψει οπως μου ειπε να αφησει τα κλειδια του υπηρεσιακου αυτοκινητου και να παρει του δικου του ( του οποιου το ονομα εχω) ακουσα τα εκπληκτικα.."κυρια μου εχετε δικιο γνωριζω το προβλημα, μαλιστα πριν απο λιγο απο κει περασα και τους ειδα ειδ ακαι τα κλαδια που εχουν πεταξει στην μεση του δρομου αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..ελατε στον προισταμενο" πηγα στον προισταμενο αφου πρωτα πηγα σε δικηγορο πληρωσα και εκανα εγγραφες καταγγελιες και κατεθεσα μια στον εισαγγελεα και μια στο Δασαρχειο.Ο Δασαρχης μου αλλαζε κουβεντα λεγοντας μου πως πηγε την κορη του στο Ριο και οι γιατροι ηθελαν..φακελακι( ενοουσε κατι ο ποιητης αραγε? δεν ξερω)
Επικοινωνησα με τον προεδρο του συλλογου των κυνηγων...χαραμισα τα λογια μου ..μεχρι που εφτασα σε καναλια και εφημεριδες.
Τοτε εστειλαν μια μερα εναν θυροφυλακα ο οποιος σταματησε μπροστα στο σπιτι και καβαλα στο αυτοκινητο με ρωτησε αν μετρησα εγω τα μετρα απο το ποστο και να παω να τα μετρησω να του πω.Και μιας και λεμε για μετρα Αν εστω ο νομος λεει χ μετρα και το σπιτι και η περιουσια καποιου ειναι Χ μετρα συν ενα η συν δυο οχι περισσοτερα σημαινει οτι πρεπει να ζει αυτην την κολαση?Στην συνομιλια μου με τον θυροφυλακα υπαρχει μαρτυρας συγχωριανη που περνουσε και ειχε σταματησει να με χαιρετησει
Ο προεδρος του συλλογου ειπε στη δημοσιογραφο που του τηλεφωνησε να μην δινει σημασια στα λεγομενα μου διοτι δεν στεκω καλα και δεν χωνευω τους γειτονους γι αυτο τα κανω αυτα.
Πρωτον με τους γειτονους και συγχωριανους μου οσους γνωριζω και λεω μια καλημερα εχω αψογες σχεσεις χαιρουν της εκτιμησης και του σεβασμου μου και εγω του δικου τους.
Δευτερον οι γειτονες μου αν κυνηγουν δεν κυνηγουν πανω απο τα ιδια τους τα κεφαλια.
Τριτον οι κυνηγοι ηταν απο αλλα χωρια και δεν τους γνωριζα ουτε κατ οψην.
Τεταρτον αν ημουν δικομανης θα μπορουσα να τραβηξω μια ωραιοτοταη μηνυση στον κυριο προεδρο που ουτε με εχει δει ποτε να του πω εγω ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι στα καλα του αλλα εχω σημαντικοτερα πραματα να κανω απο το να τραβολογιεμαι στα δικαστηρια.

Τζίνα είπε...

Ο δε μαγκας κυνηγος που στεκοταν εξω απο την πορτα μου με τα σκοτωμενα πουλια στο χερι και εψαχνε το τελευταιο που ειχε χτυπησει οταν του ειπα" ελεος ανθρωπε μου μεσα στα σπιτι μας? Εχω υπερηλικα καρδιοπαθη ανθρωπο αν δεν σεβεστε τιποτα αλλο "μου ' απαντησε." Αντε μωρη εχε χαρη που εισαι γυναικα αλλιως θα εβλεπες! Εδω μωρη ειναι Ζακυνθος αν δεν σου αρεσει μαζεψε τα και πηγαινε στην Αθηνα απο οπου κουβαληθηκες" τωρα αυτος πως ηξερε πως εγω ..κουβαληθηκα απο την Αθηνα δεν το ξερω ...φανταζομαι εμπιπτει η πληροφορια στα..επαρχιακα ατυπα δελτια τυπου που κυκλοφορουν για το τι κανει ο καθενας και ποιος ειναι και απο πουΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ αυτοισ τα ποστα τους στο δρομο μεσα να μην μπορουμε να περασουμε να παμε στον μπακαλη στα χωραφια μας , οπουδηποτε, να περναω και να ακουω πισω απο την πλατη μου τις αντρικες μαγκικες γνωστες εκφρασεις προσβολης μιας γυναικας να με λουζουν τα σκαγια μεσα στην δημοσια κεντρικη οδο και η αστυνομια το δασαρχειο και οποιος αλλος υπεθυνος να δηλωνουν πως δεν εμπιπτει στις αρμοδιοτητες τους το θεμα. Μετα ολα αυτα για τα οποια εσεις φανταζομαι προφανως αμφιβαλετε θελετε να εχω καλη γνωμη για του κυνηγους και τους περι αυτων εμπλεκομενους?
Αγενια, ασεβεια , χοντροκοπια, κτηνωδια, αμορφωσια, ψευτομαγκια οχι προς τα ζωα αλλα προς συναθρωπους.

koukoucaroussel είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ...ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΓΡΑΨΕ!

Τζίνα είπε...

και αν δεν ειναι λαθος πληκτρολογησης αγαπητε Ζακ69 το παρακατω που εχετε γραψει
"Περισσότερο με ανησυχεί η τελευταία παράγραφος των εκμυστηρεύσεών σας για την ασφάλεια αυτών που κυνηγούν κοντά σας." σας ανησυχει η ασφαλεια αυτων που κυνηγουν κοντα μου? Απο τι κινδυνευουν αραγε ?Απο μια μεσηλικη γυναικα και 3 γεροντους ανω των ογδοντα με καρδιακα προβληματα?
Για την δικη μου ασφαλεια και των γεροντων μου αλλα και την ηρεμια μου μεσα στο ιδιο μου το σπιτι αραγε ποιος θα φοβηθει σε αυτο το κρατος της ανομιας του ωχ αδελφισμου και της επικρατησης του ψευτο-ισχυροτερου χοντρανθρωπου? Ποιος????
Πρεπει να φτασω εγω η δικος μου ανθρωπος με το ματι στην χουφτα οπως εχει συμβει με συγχωριανο μου απο τα σμπαρα των ευγενων κατα τα αλλα κυνηγων για να βρω το δικιο μου και να φοβηθει καποιος για την δικη μου ασφαλεια?

Μaria είπε...

"...διότι αστυνομία Δασαρχείο, Εισαγγελέας και σύλλογος κυνηγών στους οποίους έχω άπειρες φορές απευθυνθεί ..σφυρανε αδιάφορα έχοντας συνάψει μεταξύ τους προφανώς εταιρία αλληλο-υποστήριξης και κάλυψης..."

Ώστε κυρία μου μας γράφατε ψευτιές στις προηγούμενες απαντήσεις σας.

Και η αστυνομία ενήργησε και το Δασαρχείο και ο κυνηγετικός σύλλογος όταν τον ενημερώσατε για το θέμα.

Απλά επειδή θεωρείτε αυθαίρετα ότι αδικείστε(κοινώς δεν σας έκαναν το δικό σας)ψευδολογείτε ασυστόλως και δημοσίως προκειμένου να παραπληροφορήσετε τους αναγνώστες.
Θλιβερή τακτική κυρία μου και μάλιστα από μία γυναίκα "επαρκούς μόρφωσης".

Η αλήθεια βέβαια(που σαν τον διάολο το λιβάνι αποφεύγετε να πείτε)είναι ότι η οικία σας απέχει παραπάνω από την απόσταση που ο νόμος απαγορεύει την άσκηση κυνηγίου.

Και δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού από την αρχή μας ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι όλο το σύμπαν συνωμότησε εναντίον σας,όπως υποστηρίζατε!

Προτού όμως ρίξετε το ανάθεμα,σας πληροφορώ ότι αν ήμουν εγώ στην θέση των κυνηγών και με ενημερώνατε για το πρόβλημα που σας δημιουργώ ή θα έφευγα ή πήγαινα πιο κάτω.
Αυτό όμως δεν σας απαλλάσσει από την τις ψευτιές που είπατε στην αρχή!

ΥΓ.Τα περί εκτίμησης των γειτόνων σας κακώς τα αναφέρετε δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα,αφήστε που μερικοί έχουν σχηματίσει-προφανώς άδικα-άλλη γνώμη και στο φινάλε φινάλε δεν μας πέφτει λόγος.

Laska είπε...

@ΤΖΙΝΑ

Ευγένεια και λεπτότητες από οπλοφόρους που σκοτώνουν και βασανίζουν ζώα για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξoυν. Και εδώ, εκ των πραγμάτων μπαίνουν όλοι οι "κυνηγοί" στο ίδιο τσουβάλι, από τις βάρβαρες ΠΡΑΞΕΙΣ τους, με τις οποίες ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ντροπιάζοντας το ανθρώπινο είδος.

Οι αποθρασυμμένοι και κακοαναθρεμμένοι αυτοί ψυχολογικά διαταραγμένοι Νεάντερταλ το μόνο που νιώθουν είναι η λύσσα να σκοτώσουν, γι' αυτό και φέρονται με απρέπεια όταν τους ζητά κάποιος να τηρήσουν το νόμο (τουλάχιστον), και να μην ενοχλούν ή καταστρέφουν περιουσίες άλλων. Είναι έρμαια του πάθους τους για αφαίρεση ζωής.

Αν το εγκληματικά αμελές Δασαρχείο έκανε το καθήκον του στο ελάχιστο, κανένας από αυτούς τους θρασύτατους μικρόνοες δεν θα έβγαζε γλώσσα, και δεν θα τολμούσαν να ενοχλήσουν.

Αν εφαρμοζόταν ο νόμος, οι περισσότεροι από αυτούς τους "φυσιολάτρες" εκτελεστές ζώων για διασκέδαση δεν θα είχαν ούτε όπλο ούτε αυτοκίνητο, θα είχαν κατασχεθεί από πολλού, και εκείνοι θα είχαν δικαστεί και τιμωρηθεί για τα αίσχη τους.

Όπως, στη χώρα των ρωμηών δούλων, η αξιοπρέπεια να μην ενοχλείς τον πλησίον σου είναι άγνωστο έθιμο άλλων, μακρινών λαών... Εδώ περνά ο νόμος του νταή, του κουτσαβάκη, του αμαθούς άξεστου γορίλλα που παίρνει μια καραμπίνα κι ένα τζιπ (με δανεικά χρήματα) και νομίζει ότι ξαφνικά απέκτησε αξία κι έχει δικαίωμα να ενοχλεί και να παρανομεί όπως του αρέσει (βοηθάνε και κάτι γελοίοι "πρόεδροι", που προτρέπουν ακόμα και από τηλεοράσεως τους άμυαλους να παρανομούν, όμως ο εισαγγελέας δεν συγκινείται)...

@Vas. Trian.
Από κάποιες συμπεριφορές όπως αυτή των οδηγών στο δρόμο, των "κυνηγών", των "φιλάθλων" κλπ, φαίνεται με ακρίβεια το ποιόν μιας κοινωνίας, η καλλιέργειά της (και το μέλλον της).

Από κει λοιπόν ξεκινούν όλα, και γι' αυτό τα σχολιάζω κατά προτεραιότητα. Τα πολιτικά και άλλα σκάνδαλα είναι απλά η προέκταση αυτής της βασικής διαφθοράς που φτάνει μέχρι τον τελευταίο πολίτη, και η οποία ξεκινά από την κακή του ανατροφή με στραβές "αξίες", σε μια κοινωνία όπου ο ανορθολογισμός αποτελεί τον κανόνα, και οι απατεώνες και αγύρτες κάθε λογής (π.χ. ιερατείο) λύνουν και δένουν.

@zak69
Θα έπρεπε να είσαι εσύ που να φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου, που φοβάσαι για το παιδί σου, που χάνεις τους πελάτες σου, που δεν μπορείς να ησυχάσεις στο σπίτι σου, ή που υφίστασαι κλοπές, ζημιές, απειλές και ύβρεις εκ μέρους των ευγενών εκτελεστών ζώων για διασκέδαση, πριν υπερασπιστείς τις υποτιθέμενες "ενέργειες" της Αστυνομίας και του Δασαρχείου.

Δεν κάνουν καμμία ενέργεια!

Πόσοι από τους "κυνηγούς" που πυροβολούν δίπλα σε σπίτια έχουν συλληφθεί και υποστεί τα νόμιμα; Πόσοι έλεγχοι και μπλόκα γίνονται στους κυνηγότοπους, όπου χαλάει ο κόσμος από τα σμπάρα σε απαγορευμένες περιόδους, όπως τώρα; Πόσοι έχουν συλληφθεί από εκείνους που κυνηγούν τα βράδια λαγούς (τα βουνά είναι γεμάτα κάθε βράδι!) Πόσα όπλα και αυτοκίνητα έχουν κατασχεθεί; Πόσοι δικάστηκαν; Ποιες τιμωρίες επιβλήθηκαν;

Αυτές θα ήταν "ενέργειες", τα άλλα είναι προφάσεις.

Οι παρανομίες παντού και "καραμπινάτες", αλλά ο νόμος "κοιτάει αλλού". Υπάρχει και "πολιτικό κόστος", ας μην ξεχνάμε και ότι πολλοί εξαίρετοι αιρετοί μας αλλά και διάφοροι διορισμένοι είναι "κυνηγοί" (μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, ο οποίος υπερηφανεύτηκε σε παλιότερη συζήτησή μας για το γεγονός ότι σκοτώνει ζώα για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ)...

Άρα κάποιοι υπάλληλοι του κράτους δεν κάνουν τη δουλειά τους, και δεν εφαρμόζουν το νόμο για διάφορους δικούς τους λόγους, που είναι στην ευχέρεια καθενός να υποθέσει ποιοι ακριβώς είναι.

Ο άτυχος πολίτης που θα παρενοχλήσουν και θα θέσουν σε κίνδυνο οι αγροίκοι οπλοφόροι είναι δυστυχώς εντελώς ανυπεράσπιστος. Αυτή είναι η Ελλάδα.

Τζίνα είπε...

Επειδη εγω μιλω επωνυμα κυριε Ζακ69 πριν αποκαλεσω οποιονδηποτε ψευτη θα παρακαλουσα να κανετε και εσεις το ιδιο αν θελετε να τιματε τα παντελονια που φορατε ΓΙΑΤΙ εγω ΤΙΜΩ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΜΟΥ και οτι λεω το λεω ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΥΝΑ!
Το σπιτι μου απο το ποστο απεχει 70 μετρα και λιγοτερα απο 70 το προηγουμενο σπιτι.
Μην μου λετε λοιπον πως ψευδομαι καΙ πως θελω να περαασει το δικο μου!Ποιες ειναι οι ενεργειες που εχουν κανει οι υπεθυνοι? να λεει ο προεδρος του συλογου πως δεν ειμαι με τα καλα μου? Με ξερει ο κυριος ?Εχει δει εστω και την φατσα μου?
Πως εξαφανιζονται οι κυνηγοι 10 λεπτα πριν φθασει ο θυροφυλακας βαριεστημενα να μου ζηταει να μετρησω εγω την αποσταση και μεχρι να φτασει στην επομενη στροφη να ξαναεμφανιζονται?Πως εξαφανιζονται με το που κατεβαζω το ακουστικο οταν καλω την αστυνομια η οποια βεβαια μια δεν εει βενζινη, μια ειναι μονος ο αστυνομικος μια δεν εει αρμοδιοτητα και αλλα αστεια? Διθετουν τα τουφεκια σας ραντρ και πιανουν τον θυροφυλακα και την αστυνομια και τα τηλεφωνηματα μου απο αποσταση?
Πως γινεται να μου λεει ο ιδιος ο δοιηκητης του τμηματος κυρια μου ειναι δεμενα τα χερια μας και εχετε δικιο αλλα ο ενας ριχνει τ6ο μπαλακι στον αλλο και στο τελος στην αστυνομια?
Δεν με ενδιαφερει το μπαλακι και ποιος θα παιξει με αυτο εγω ξερω πως κυνηγουν μεσα στην πορτα μου και μου εχουν αλλαξει τα φωτα.
Εδω ειναι ολοι αυτο σε ενα μπουκουνι τοπο και εγω ειμαι διαθεσημη φατσα με φατσα να με διαψευσουν.Εντιμα και αντρικια ομως . Και γιατι αφου ειμαι ψευτρα και απλα θελω να περασει το δικο μου και το σπιτι μου ειναι εκτος των περιοριστικων μετρων για το κυνηγι σε παρελθοντα χρονο συνελαβαν κυνηγους και κατασχεσαν οπλα και αυτοκινητα στο ιδιο ακριβως σημειο? Κια με παρεμβαση του θειου μου γιατι ειχαν φυγει οι εμγαλοι και ειχαν αφησει ακτι πιτσιρικια τα οποια δεν ειχαν ερθει αλλη φορα ζητησε να μην διωχθουν? Σας ξαναλεω σε ενα μπουκουνι τοπο ζουμε και ξερουμε τι χρωμα ..καλτσες φοραει ο αλλος και ολα αυτα ευκολα μορουν να διαπιστωθουν.Ανακαλεστε λοιπον και ζητηστε συγνωμη παρακαλω για το συμπερασμα πως ψευδωμαι!Και ελατε να ζησετε 3 ωρες σε περιοδο και οχι μονο κυνηγιου στο σπιτι μου να δειτε ποσα απιδια βανει ο σακος.

Τζίνα είπε...

Laska respecτ τα ειπες ολα και προσυπογραφω!

youlia olomplava είπε...

to khnygh einai toso nostimo, synithws ginete mesa sto pikno dasos alla an yparxh thyrama KAPWS poio konta se oikies kai agroys giati oxi? WRAIOS O MEZES!

Μaria είπε...

Kυρία μου συνεχίζω να υποστηρίζω ότι στην αρχή των "καταγγελιών" σας, μας αραδιάζετε ψευτιές στο κομμάτι που σας ανέφερα στην πρώτη παράγραφο της προηγούμενης απάντησής μου.
Η παραδοχή ότι τελικά οι αρμόδιες αρχές και ήρθαν και έλεγξαν είναι γραμμένη(εκ των υστέρων βέβαια)με δικά σας γράμματα και όχι με δικά μου.
Καλό είναι σαν ένδειξη ότι διαθέτετε αξιοπιστία να το αφαιρέσετε.
Γιατί αν κρίνει κάποιος την αξιοπιστία των γραφομένων σας στο το κομμάτι αυτό,εύκολα μπορεί φανταστεί και την αξιοπιστία των υπολοίπων.
ΥΓ.Για την ιστορία ο Θηροφύλακας που έλεγξε ανέφερε ότι οι κυνηγοί ήταν σε καθ' όλα νόμιμη απόσταση από την οικίας σας γι αυτό και δεν προέβη σε βεβαίωση παραβάσεων.
Επειδή μάλιστα βλέπω ότι είστε εντελώς ανημέρωτη για το ποιός δικαιούτε να ελέγξει ποιόν σας συνιστώ να κοιτάξετε την νομοθεσία ,προτού εμπλέξετε και άλλες αναρμόδιες υπηρησίες(πχ την αστυνομία κατά την άσκηση θήρας σε επιτρεπόμενο χώρο και χρόνο)στις απαιτήσεις σας.
Σας υπενθυμίζω όμως τι θα έκανα εγώ αν μου γνωστοποιούσατε το πρόβλημά σας.Όσο όμως παράλογη είναι η λογική του "όπου θέλω κυνηγάω" άλλο τόσο είναι του "να μην ξανακυνηγήσετε εδώ γιατί εμένα δεν μου αρέσει το κυνήγι".
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.
Καλημέρα σας.

Τζίνα είπε...

Ποιος ειστε δεν μας ειπατε τελικα κυριε Ζακ μας που μπορειτε να ξερετε το ..πορισμα του θυροφυλακα.

Καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε οι θυροφυλακες?
Με τα αυτοκινητα τους αναμενα κανουν τις διαπσιτωσεις?
Με το ματι μετρανε?

Γιατι διαστρευλωνετε τα γραφομενα μου?

Ειναι σαν υποστηριζω εγω πως ενω καλεσατε τον γιατρο γιατι ειχατε πονο ηρθε μεν ο γιατρος αλλα με τα χερια στις τσεπες και μεσα απο το αναμενο σε κινηση σχεδον αυτοκινητο την μια δηλωσε αγνοια για την συπτωματολογια της( αστυνομια) ασθενειας σας και την αλλη(θυροφυλακας) σας ζητησε να κανετε εσεις διαγνωση και να του την πειτε.

Που ειναι αυτη η βεβαιωση και η διαπιστωση του θυροφυλακα στην οποια εσεις εχετε προσβαση?
Πως εχετε προσβαση?
Ποιος ειστε?
Ο ιδιος ο θυροφυλακας?
Ο Δασάρχης?
Υπαλληλος του δασαρχειου?
Καποιος απο τους συγκεκριμενους κυνηγους?
Ο θεος?
Ποίος?
Και μπορω παρακαλω να εχω και εγω εγγραφως αυτην την διαπιστωση του θυροφυλακα για να πραξω τα δεοντα και να απευθυνθω καπου παραπανω , στο υποργειο ,στον θεο δεν ξερω, να δουμε αν ειναι σωστη η διαπιστωση του θυροφύλακα?
Μπορω να εχω εγγραφως την βεβαιωση απο καθε αρμοδιο φορεα με υπογραφες και σφραγιδες πως νομιμα κυνηγουν οι κυνηγοι εκει που κυνηγουν και με χαρτια και οχι αερολογιες του καθε ανευθυνο-υπεθυνου και του καθε ανωνυμουγια να μπορω ειτε να το αποδεχτω ειτε να προσφυγω καπου παραπανω για να ελεγξω την αξιοπιστια της διαπιστωσης?
Εσεις ο ανωνυμος λοιπον που ειστε γνωστης και υποστηρικτης με τοση σιγουρια του τι εχει διαμειφθει και με ποιους και τι διαπιστωσε ο θυροφυλακας και πως εχουν τα πραγματα μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε εγγραφως βεβαιωμενο πως νομιμως κυνηγουν εκει που κυνηγουν οι κυνηγοι?

Μaria είπε...

κ.Τζινα
αυτά που-ακατανοήτως και αδικαιολογήτως-ζητάτε να σας προσκομίσω εγώ σήμερα,οφείλατε με τον ίδιο ζήλο να τα διεκδικήσετε εγκαίρως την στιγμή που κάνατε όλες αυτές τις "καταγγελίες από τους φορείς που εσείς αναφέρετε.
Το να έρχεστε μετά από κάμποσους μήνες αργότερα και να ζητάτε από εδώ και από εκεί,πιστοποιητικά καταλληλότητας υπηρεσιών και εμπλεκομένων,ακούγεται λίγο αστείο και ίσως κουτοπόνηρο.
Το τι θα ζητήσετε και από πού το γνωρίζετε πολύ καλά όμως δεν με αφορά.
Η ουσία λοιπόν είναι ότι λέγατε ψέματα όταν στην αρχή που υποστηρίξατε ότι κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημά σας.
Όσο για την κατηγορία ότι ο θηροφύλακας κάλυψε κάποια παρανομία που του προσάπτετε ,αυτό δεν είναι τίμιο από μέρους σας διότι είναι ένας απλός εργαζόμενος και χωρίς αποδείξεις δεν ,μπορείτε να κατηγορείτε κάποιον ή κάποια υπηρεσία ή τον εισαγγελέα τον ίδιο(!)για κάλυψη παρανομίας.
Αν ,και εσείς και εγώ γνωρίζουμε τι σας απάντησε για το πόρισμα του έλεγχου του συγκεκριμένου περιστατικού αν δεν σας ικανοποιούσε.
Το αυτονόητο.
Δεν είναι σωστή λοιπόν η συμπεριφορά που έχετε επιλέξει να γνωστοποιήστε στους αναγνώστες τις λεπτομέρειες του προβλήματός σας,αφού αποδεδειγμένα πλέον, χρησιμοποιήσατε και μερικά ψέματα και μερικές "μισές" αλήθειες.

ΥΓ.Οι απόψεις αυτές δεν έχουν να κάνουν καθόλου με μερικά ζώα που παρανομούν καταπατώντας τους νόμους που ορίζει ο νόμος για την άσκηση θήρας.Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
Ά! μην ξεχάσω να σας πω να μην αποταθείτε και στον Θεό γιατί προφανώς και αυτός μέσα στο "κόλπο" είναι!

Τζίνα είπε...

Προφανως και δεν γνωριζετε κυριε Ζακ- η μηπως γνωριζετε?- ποιες ενεργειες εχω κανει και αν εχω ζητησει τι και απο που.
Σας ζητησα ομως να μου προσκομισετε εσεις ολα αυτα τα πιστοποιητικα με τις διαπιστωσεις με καθαρα ειρωνικο πνευμα μιας και φαινεται να γνωριζετε καλυτερα ισως και απο μενα την ιδια τα οσα εχουν συμβει και τι εχω πραξει και τι οχι.
Και αναρωτιεμαι και εγω και καθε νοημων ανθρωπος πως εσεις ενας απλος υπερασπιστης των κυνηγων η και καλος αλλα θιγμενος κυνηγος γνωριζετε ολα αυτα και με κατηγορειτε ως ψευτρα.
Τα γνωριζετε απο την θεση του απλου υπερασπιστη των κυνηγων για τα οσα αδικα λεγονται εις βαρος τους η απο καποια αλλη θεση και ιδιοτητα την οποια επιμελως αποκρυπτετε?
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ , ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ , ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙ/ΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ-ΧΡΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ,ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΒΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ..ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΡΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑς .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ

Αν και εχω οχι την υποψια αλλα σχεδον την πεπειθηση πως τα γνωριζετε ολα αυτα πολυ καλα και εχετε λογους δικους σας να διαστρευλωνετε τα γραφομενα μου( οταν πηγαινατε κυριε Ζακ εγω γυριζα ξερετε) ...ε.κυριε Ζακ μας?ε?

Τζίνα είπε...

Οσο για την προσφυγη μου στον..θεο μην ανησυχειτε δεν προκειταινα την κανω γιατι δεν πιστευω στην υπαρξη του, προφανως ομως εσεις δεν γνωριζετε απο σχηματα λογου προς εξυπηρετηση της συζητησης.

Τζίνα είπε...

Και επειδη κυριε Ζακ μετα την τροπη που εχει παρει ο μεταξυ μας διαλογος με την διαστρευλωση των επωνυμων γραφομενων μου απο καποιον ανωνυμο και τον χαρακτηρισμο μου απο μερους του ως ψευτρα θεωρω πως η κουβεντα δεν γινεται με ισους ορους.
Απο δω και στο εξης σας αγνοω εκτος και να αποφασισετε να αποκτησετε ονοματεπωνυμο να ξερω και εγω ποιος με αποκαλει ψευτρα, διαφορετικα ειστε ενα ανωνυμο ανυπαρκτο τρολ για μενα που δεν υπαρχει λογος να του δινει καποιος σημασια.

Μaria είπε...

"...διοτι αστυνομια Δασαρχειο, Εισαγγελεας και συλλογος κυνηγων στους οποιους εχω απειρες φορες απευθυνθει ..σφυρανε αδιαφορα εχοντας συναψει μεταξυ τους προφανως εταιρια αλληλο-υποστηριξης και καλυψης ..."

Έχετε δίκιο.
Δεν μιλάμε επί "ίσοις όροις",
...στα ψέματα.

και αφού επιθυμείτε τον τερματισμό του διαλόγου δεν θα ήταν σωστό να να σας το αρνηθώ.

Τζίνα είπε...

Προφανως γιατι το το ψεμα εχει πολλες μουτσουνες.
Ψεμα ειναι και η επιμονη διαστρεβλωση των γραφομενων η λεγομενων καποιου υπο την σκεπη της ανωνυμιας .
Αλλα αυτα παθαινει κανεις..αμα ανακατευτει με τα πιτουρα ...τον τρωνε οι γιαλαντζι ταχα μου δηθεν κοκοροι...!

La Bocca Di Leone είπε...

ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ "ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ.
ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΤΖΙΝΑ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΟ.

Vas.Trian. είπε...

@laska
OTI EIXES PROVLHMA ME TO INTERNET TO EMATHA.....ALLA SE EXO XASEI APO TO FACEBOOK.....KANE ADD.....EXO NEA APO TO XORIO. ;)

Vas.Trian. είπε...

@La Bocca Di Leone
OLA TA DAXTYLA DEN EINAI IDIA.

http://youtu.be/g9IwGmmrJAY