Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!!! Όλα ήταν ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο...


...εν όψη των εορτών του Πάσχα! Ήδη διέρρευσε η διαφημιστική αφίσα που θα κολληθεί σε όλους τους τοίχους της Αθήνας, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. (Εξετάζεται το ενδεχόμενο να κολληθεί και στις κολώνες για να δείχνει ο Δήμαρχος πιο ...ντούρος, μετά τα πρόσφατα περιστατικά.) Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε ο κ. Μποζίκης είχε έρθει σε συμφωνία με γνωστούς ξενοδόχους του νησιού, προκειμένου να βρεθεί ένας φτηνός τρόπος να διαφημιστεί η Ζάκυνθος σε όλη την Ελλάδα. Έτσι συμφωνήθηκε να εγκριθεί δαπάνη 12,6 € για να αγοραστούν 4 εξάδες αυγά και 3 γιαούρτια total φάγε. Να σημειωθεί ότι δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι όλα Ελληνικά προϊόντα. Μετά από συνεχόμενες συναντήσεις του Δημάρχου και των φορέων της νήσου ταύτης, αποφασίστηκε να γίνει ότι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

4 σχόλια:

mpakaliko είπε...

BEST OF!

youlia olomplava είπε...

"min bazeis sto idio tsoubali ton kosmo kai tous fasistotrampoukous,,,pou pollous apo aftous to idio kanoun kai st gipeda kai pantou...ara den einai aganaktisi einai pseftomagkia apla i8elan na dei3oun oti kapoioi einai ap oti fainetai ..
o kosmos pou pige na parei apantiseis g kapoia 8emata den itn iper tis dimokratias t giaourtiou k t avgou,,,kai telika aftos o kosmos apantisi den pire... ipirxan bebaia kai kapoia parado3a pou proswpikotites opws o koiotis t lagana o prwin dimarxos dld 'i o kasimatis xeirokroti8ikan ...arage ti ergo exoun prosferei?? arage kovoun apodei3eis?arage o teleftaios pou ipostirize to kinima DEN PLIRWNW telika ti ekane plirwse t xaratsi??" TELIKA THA ANTIKATASTISOUME TO "MATER DOLOROSA" ME TO AGRON IGORASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

Αυτή η σελίδα είναι μια εικόνα της πραγματικότητας και οχι της ντροπής! 1. Ενα άτομο σε 200 τ.μ. ανοίγει περισσότερα δωρα και έχει περισσότερους επισκέπτες χειμωνα καλοκαιρι από ό, τι μια τετραμελή οικογένεια ανά έτος και οι συλλέκτες σκουπιδιών πρέπει να περασουν απο το σπιτι του ανεξάρτητα της ποσοτητας. 2. Ο καθένας ξέρει ποιοι πέταξαν αυγά και ότι πληρωθηκαν για να το κάνουν έτσι πρέπει να συλληφθουν. 3. Δρογγιτης είναι ένα όνομα που θυμάμαι από το καθεστώς του Tσαγγαροπουλου με συνδέσεις στις ΗΠΑ και έχει αρχισει βομβαρδισμό με τραγούδια spam χειρότερα απο καθε αλλο κομματοσκυλο. Ελπίζω ότι δεν είναι αλλη μια Ποππη που πληρώνουν για να γράφουν περιοδικα προπαγάνδας!!!!

16xronos είπε...

prwti fora katalabainw ta legomena tis " youlia olomplava " EVGE! symfwnw k epau3anw!!