Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Προσοχή έρχονται εκλογές.

Post: Dio.Sem.

Bookmark and Share

5 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Πρέπει να ασκήσουμε το δικαίωμά μας να ψηφίσουμε με σύνεση και να μην πέσουμε στις ίδιες παλαιές παγίδες της ονοματολογίας και του νεποτισμού, αλλά κυρίως πρέπει να δείξουμε το πνευματικό μορφωτικό επίπεδο μας αντιμετωπίζοντας όλους τους υποψήφιους με σεβασμό.

p2 είπε...

Oti kai na psifisoyme tipota den tha alaksei to idio skiniko tha einai alla me alla prosopa poy tha mas lene ta idia pragmata oti paralavane xaos apo tin proigoymeni kivernisi kai einai desmioi ton ypografon tis protis. EINAI VATHIA H LAGOYDOTRIPA POLI VATHIA.

p2 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τζίνα είπε...

Επρεπε να περασω τα πενηντα για να ανακαλυψω πως -εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων - για δεκαετιες ολοκληρη ολη η ελλαδα ειναι μια μαφια.
Ειναι ουτοπια λοιπον να ελπιζει κανεις σε ασκηση του εκλογικου δικαιωματος αλλα και υποχρεωσης με συνεση.Ο καθενας θα ψηφισει τον αρχηγο και τα μελη της δικης του μαφιας ολα τα αλλα ειναι για να βαρουμε τζαμπα τα πληκτρολογια και να χαλαμε σαλιο σε ουτοπικες συζητησεις.

youlia olomplava είπε...

οι 50αρες εισον με 2 25αρες γι'αυτο οι 50αρες τα εχουν με 40δες και τρεχουν στο μεγαρο με παιδαρο! εσυ κατσε να προστατευεις το θηραμα, κι εγω χειροτερα!!!!!!!!