Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε πετράλαιο στην πλ. Σολωμού...

 
...σε ποσότητα που ξεπερνά τα 2τρις εκατομμύρια σίκλους και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η εξόρυξή του. Υπάρχουν βέβαια δύο σοβαρά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν πριν ξεκινήσει η εκμετάλλευση του κοιτάσματος. Το πρώτο πρόβλημα έχει να κάνει με τα τετραγωνικά! Ο Δήμαρχος έχει σκοπό να επιμετρήσει τσι λότζες, τσι περγουλιές, ακόμα και το σκυλόσπιτο ως στεγασμένους χώρους, ενώ δεν αποκλείεται να επιμετρηθεί και καθ' ύψος η εγκατάσταση του γεωτρύπανου. Η αντιπολίτευση αντιδρά και ζητά να μη γίνει επιμέτρηση, αλλά να δηλώσει ότι θέλει ο ιδιοκτήτης της γεώτρησης. Το άλλο πρόβλημα, και πιο σημαντικό, είναι πού θα κάνουν σούζες και παντιές τα μηχανάκια, καθώς και που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα των Ζακυνθινών, όταν η πλατεία θα γεμίσει με αντλίες και τρυπάνια.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

Laska είπε...

Μη γελάτε! Η για πολλοστή φορά πτωχεύσασα πλην ευσεβής Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών θα γίνει τώρα και "πετρελαιοπαραγωγός χώρα"!

Θα βρούμε μαύρο χρυσό ακόμα και στον καμπινέ μας! Και θα είναι ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Έρχονται ποτάμια τα λεφτά, σώφρονες, παραγωγικοί συνέλληνες!! Υπομονή, αδέλφια, θα λαδώσει και πάλι το άντερο (με ορυκτέλαιο)!

Θα σταματήσει επιτέλους και η βαρυφορτωμένη Εκκλησία μας, οι Άγιοι Πατέρες μας, να δαπανούν "τεράστια" ποσά (από το μισθό τους) για φιλανθρωπία!!

Α ρε κάτι ηρωικά ξεφαντώματα που έχουν να γίνουν στα σκυλάδικα της ρωμιοσύνης!!!