Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο...

...ο Σταυρός του Νότου διοργανώνει μια συναυλία στην μνήμη του  -την ημέρα των γενεθλίων του- και οι φίλοι του μαζεύονται και τραγουδούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένειά του.
Ο Αλέξανδρος ήταν "Ζακυνθινός". Έφυγε εντελώς αναπένταχα από κοντά μας πριν από λίγες μέρες, στον ύπνο του. Πριν από λίγο καιρό η αγαπημένη του μητέρα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αυτό του είχε στοιχήσει πάρα πολύ. Γιατί, αν και ο Αλέξανδρος ήταν ένας γίγαντας σωματικά, μέσα του είχε μια πολύ ευαίσθητη καρδιά. Γειά σου Αλέξανδρε. Θα σε θυμόμαστε πάντα καβάλα στην BMW, στη μηχανή που ζηλεύαμε. Θα σε θυμόμαστε με το μπάσο να τζαμάρεις στις συναυλίες στο υπαίθριο. Μακάρι να ήσουν εδώ να σου λέγαμε και πάλι χρόνια πολλά.

Bookmark and Share

1 σχόλια:

snowblind είπε...

Θυμάμαι που ήμουν πιτσιρικάς του λυκείου και έπαιζε μουσική στο jazz cafe. Του πιάναμε την κουβέντα και μιλάγαμε ώρες για μουσική. Αργότερα σε ένα live των human touch στο πορτοκάλι, μας χάρισε ένα μαγευτικό jammin με τον Κιουρτσόγλου στο άταστο. Πολύ καλόκαρδος και ευγενικός άνθρωπος, όπως επίσης και εξαιρετικός μουσικός. Σίγουρα εκεί πάνω θα βρει καλή παρέα να τζαμάρει. R.I.P