Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Ήρθε ο Επιθεωρητής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουλικάδου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» συνεχίζοντας και φέτος τη θεατρική του δραστηριότητα, παρουσιάζει την κωμωδία «ήρθε ο Επιθεωρητής » του Ρώσου συγγραφέα Νικολάϊ Γκόγκολ.
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστό και επιτυχημένα θεατρικά έργα του Γκόγκολ με θέμα που έχει τη βάση του σε χαρακτηριστικά στοιχεία της δυσκίνητης ρωσικής γραφειοκρατίας του 19ου αιώνα, τους περισσότερο ή λιγότερο διεφθαρμένους υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης, τη δωροληψία και την αυθαίρετη άσκηση εξουσίας. Η υπόθεση διαπλέκεται γύρω από την ανακοίνωση για την ξαφνική άφιξη σε μια μικρή ρωσική πόλη ενός κρατικού επιθεωρητή από την Πετρούπολη, πράγμα το οποίο πανικοβάλλει τον έπαρχο της πόλης καθώς και τους διευθυντές των δημοσίων υπηρεσιών, οι οποίοι προσπαθούν να συμμαζέψουν και να καλύψουν τις όποιες ατασθαλίες και παρανομίες έχουν διαπράξει …
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 9 Μαρτίου έως και τη Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (εκτός Δευτέρας και Τρίτης ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου (ώρα έναρξης 9:15μ.μ.).
Τιμή Εισιτηρίου 10 €,παιδικό 5€. Τηλ. κρατήσεων :26950- 62543,61343,62350

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ερασιτεχνικός θίασος με 10€ εισιτήριο;;;;

babis είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΠΟ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 10ΕΥΡΩ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

Μaria είπε...

Απαράδεκτη απάντηση σε μια ερώτηση που μπορούσε να την θέσει ο καθένας μας.
Η ειρωνεία θεωρώ ότι δεν χωρά στους ανθρώπους της τέχνης παρά μόνο αν είναι μέρος της δουλειάς τους.
Όσο για την απαξίωση των "επαγγελματιών" γίνε σε παρακάλω πιο συγκεκριμένος και μην πετάς "πυροτεχνήματα".

gkef είπε...

Μια θεατρική παράσταση είτε είναι επαγγελματική είτε ερασιτεχνική για να πραγματοποιηθεί έχει ένα οικονομίκο κόστος που αφορά τα έξοδα για την κατασκευή σκηνικών, κουστουμιών, την προβολή και διαφημιση της παράστασης κ.α.
Μια ερασιτεχνική όμαδα της οπόίας τα έσοδα έιναι μόνο οι πολύ χαμηλές ετήσιες συνδρομές των μελών του Συλλόγου, για να ανεβάσει μια αξιόλογη παράσταση πρέπει να βρει και τον τρόπο που θα καλύψει και τα έξοδά της, που έχουν να κάνουν με όλες τις παραπάνω ανάγκες και όχι με την αμοιβή των ηθοποίων και του σκηνοθέτη που ως γωστόν στην συγκεκριμένη όμάδα δεν αμείβονται ποτέ οικονομικά παρά μόνο με το χειροκρότημα των θεατών.(εξού και ερασιτεχνικός θίασος φίλε Άρτσι)

Ο μόνο τρόπος λοιπόν για να καλυφθούν τα έξοδα της παράστασης είναι οι χορηγίες και τα εισιτήρια.

Πιστεύω λοιπόν ότι μια ερασιτεχνική προσπάθεια πρέπει να στηρίζεται έστω και από το υστέρημα μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή που ζόύμε σαν Χώρα,σαν λαός, σαν κουλτούρα, γιατι τέτοιες προσπάθειες αποτελούν φάρο αντίστασης και ελπίδας για τον πολιτισμό μας.

gkef είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
babis είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο gkef ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΦΙΛΕ peter ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΝΟΣ"ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ" ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ:«Όποιος μπορεί να αντιληφθεί τους κανόνες, είτε ενστικτωδώς είτε μαθητευόμενος, αυτός μπορεί να εκφράσει την τέχνη» επισήμανε ο Σταύρος Τσακίρης. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε το Θεόφιλο, που δεν διδάχτηκε ζω γραφική αλλά κανείς δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει “ερασιτέχνη ζωγράφο”, γιατί απλώς αντιλαμβανόταν την τέχνη και τους κανόνες της.

Όσον αφορά τον όρο “ερασιτέχνης”, ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι από τη στιγμή που κάποιος πράττει κάτι δεν είναι ερασιτέχνης. «Περιστασιακός, παροδικός, ελλιπής, μπορεί αλλά όχι λιγότερο ή περισσότερο από κάποιον άλλον. Για τί υπάρχουν σημεία στην έκφραση κάποιου, τα οποία εί ναι εγκυρότερα αν είναι ανοιχτά τα μάτια στον καιρό του, αν παρακολουθεί και αντιλαμβάνεται την τέχνη, σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν θα καταλάβει τους κανόνες της.

Ο όρος ερασιτέχνης είναι καθαρά οικονομίστικος. Αφορά μόνο το καπιταλιστικό σύστημα. Και η διαφορά που μπαίνει είναι ότι κάποιος αμείβεται ενώ κάποιος άλλος όχι. Αυτός που αμείβεται είναι και υποχείριο του συστήματος όμως, κι ακόμη και η επανάστασή του είναι ψεύτικη. Δεν λέω πως όλοι οι επαγγελματίες είναι έτσι, ούτε είναι θέμα συνειδησιακό. Είναι θέμα ταξικής τοποθέτησης και αντίληψης του καιρού, τον οποίο εί σαι υποχρεωμένος να αντιλαμβάνεσαι» τόνισε ο Σταύρος Τσακίρης.

Επίσης έκανε αναφορά σε παραδείγματα μεγάλων θεατρικών οργανισμών της Ευρώπης, και ιδιαίτερα στο “Χολάντια” που είναι από τα πιο γνωστά θέατρα του κόσμου: Εκεί οι ηθοποιοί για 6 μήνες το χρόνο δεν εργάζονται στο θέατρο, αλλά σε άλλα επαγγέλματα, ενώ τους υπόλοιπους 6 κάνουν θέατρο χωρίς να επιχορηγούνται από κανέναν κρατικό φορέα, παρά μόνο από την παρουσίαση των παραγωγών τους στο κοινό και μάλιστα παίρνοντας μέρος στα πιο γνωστά θεατρικά φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Στ. Τσακίρης έθεσε λοιπόν το ερώτημα αν πρόκειται για ερασιτέχνες ή για επαγγελματίες... με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

«Στη σύγχρονη εποχή, με την κρίση που υπάρχει στο χώρο του θεάτρου, ακόμα και το επαγγελματικό θέατρο γίνεται... ερασιτεχνικό αφού οι ηθοποιοί του δεν πληρώνονται κανονικά.

Επαγγελματίας λοιπόν δεν είναι κάποιος σε σχέση με τη γνώση ή τη μη γνώση που έχει, αλλά αν αμείβεται, αν βιοπορίζεται από το επάγγελμα του θεάτρου. Διαχωρισμός επαγγελματία και ερασιτέχνη δεν υπάρχει. Υπάρχουν απλώς οι άνθρωποι που κάνουν θέατρο και οι άνθρωποι που δεν κάνουν θέατρο. Και οι άνθρωποι που κάνουν θέατρο, είτε αμείβονται είτε όχι, θα συνεχίσουν να το κάνουν», τόνισε ο σκηνοθέτης καταλήγοντας.

Μaria είπε...

Αν κατάλαβα σωστά σε πείραξε ο όρος "ερασιτεχνικός" που χρησιμοποίησε ο Άρτσι.Μα τον ίδιο όρο για τον σχήμα σας χρησιμοποιεί και ο gkef που όπως και ο ίδιος αντιλήφθηκες απάντησε με μετριοπάθεια και σοβαρότητα χωρίς να ειρωνευτεί.
Τώρα το τί ιδέα έχει ο καθένας για τον εαυτό του ή πως αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει την πραγματικότητα,είναι μια τελείως προσωπική υπόθεση και νομίζω ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.
Μια απορία εξέφρασε ο άνθρωπος χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν.
Και δεν νομίζω ότι ρωτούσε τον ...Θεόφιλο.
Καλή επιτυχία στην παράσταση.
Τέτοια σχήματα τιμούν τον τόπο μας και πραγματικά έχουν προσφέρει.

Ανώνυμος είπε...

ερασιτέχνης < ερασι- (< ἔραμαι) + -τεχνης (< τέχνη) < γαλλική amateur

Η λέξη μαρτυρείται από το 1887

[] Nuvola apps edu languages.png Προφορά

[] Open book 01.svg Ουσιαστικό

ερασιτέχνης αρσενικό

που ασχολείται με κάτι από ευχαρίστηση, όχι επαγγελματικά ή με σκοπό το οικονομικό κέρδος

πηγή: Βικιλεξικό

Σ.Σ. Για την οικονομική στήριξη της θεατρικής ομάδας θα μπορούσαν να αναζητηθούν χορηγοί ή και να δημιουργηθεί ένας σύλλογος φίλων του Ερωτόκριτου. Θα μπορούσε επίσης το εισιτήριο να ήταν προαιρετικό για όσους έχουν τη δυνατότητα ....μέρες που είναι..

babis είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΟΡΟΣ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ" ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΕΥΧΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ peter. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

youlia olomplava είπε...

ολοι οι παραγοντες στις παραστασεις στην Ζακυνθο ειναι αξιοι επαινου. τα δεκα ευρω ειναι ενδεικτικα της κρισης και οχι της καλλιτεχνικης αξιας του εργου

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είναι ενδεικτικά της κρίσης τα 10 ευρώ. Το χόμπυ γίνεται επάγγελμα τις δύσκολες στιγμές.....

gkef είπε...

Φίλε Άρτσι, έχω την εντύπωση ότι σκέπτεσαι κακοπροαίρετα!

Σε παραπέμπω σε προηγούμενο σχόλιο μου στο σημείο που αναφέρω ότι ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί δεν αμείβονται.

Άρα δεν έχουμε κάνει το χόμπυ μας επάγγελμα και δεν έχεις το δικάιωμα να προσβάλεις κατ' αυτόν τον τρόπο ανθρώπους που καταθέτουν την ψυχή τους σε αυτό που κάνουν.

Γιώργος Κεφαλληνός

Yannis Leftakis είπε...

δε βασταω, θα μιλήσω...

Άρτσι-πελάου?
Χαίρομαι που υποστηρίζεις τόσο σθεναρά το avatar σου...

Σου θυμίζω ότι η πληρωμή του εισιτήριου είναι προαιρετική. Δεν θα σου έρθει ως χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ για να πανικοβάλλεσαι και να βάζεις τόσα ερωτηματικά στο κεφάλι σου και στο post σου. Επίσης και η παρουσία σου στο θέατρο είναι προαιρετική. Δεν θα σε φέρουμε με σηκωτό. ΑΝ θέλεις έρχεσαι. ΑΝ όχι κάθεσαι σπίτι σου... (και προσωπικά εσύ, στη μιζέρια σου)

Επίσης βλέπω ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο απο τη μιά πλευρά (κατ'εξακολούθηση) και επιμένεις.

Κρίση δεν έχει μόνο γι'αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν 10 ευρώ για να δουν το έργο. Το οποίο το σέβομαι γιατί και εγώ όπως όλοι μας βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας.
Εχει και για όλους αυτούς που μέσα στη κρίση βάζουν άλλο ένα στοιχημα (και βαθιά το χέρι στη τσέπη) και παρατάνε τα πάντα, ζωή, δουλειές, οικογένεια, ελευθερο χρόνο, και ανεβάζουν ένα έργο που κατα πάσα πιθανότητα θα κλείσει με το ταμείο μείον. Και να φαντάστείς ότι οι περισσότεροι συντελεστες (ηθοποιοι, σκηνοθετης κλπ) το κάνουν αμισθί. Απο βίτσιο και μόνο. Αυτός είναι για μένα ο ορισμός του ερασιτέχνη. Στα πλαίσια λοιπόν του ότι σε κάποιους αρέσει το ερασιτεχνικό θέατρο και ίσως να έχουν να διαθέσουν 10 ευρώ προκειμένου να στηριχτεί και να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός (εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω - ως θεσμό) εμείς όλοι δίνουμε την ψυχή μας, και κάποιοι τα λεφτά τους, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι να μας βγάλει έστω και για 2 ώρες απο τη μαυρίλα που όλοι μας βιώνουμε. Αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι θα το κρίνουν οι θεατές. Για το αν ο "ερασιτεχνικός" θίασος θα "πλουτίσει" απο μια "επαγγελματική" θεατρική παράσταση θα το κρίνουν αυτοί που ξέρουν και όχι εσύ. Αυτοί μάλλον που θα κάνουν το λογαριασμό στο τέλος (εν μέσω κρίσης και γι'αυτούς).
Και μιάς αρεσουν και σε σένα οι λογαριασμοί κάμε και τούτονε:

20 άτομα Χ 50 ώρες πρόβα το μήνα Χ 6 μήνες Χ 2 Ευρώ την ώρα πόσο μας κάνουν? (εδώ δεν σου βάζω και τις ώρες μελέτης του κειμένου στο σπίτι)
Βάλε πάνω σ'αυτό Σκηνικά, κουστούμια, φωτισμούς, μακιγιέρ, υπεύθυνους σκηνής, κομμωτές, έξοδα θεάτρου, έξοδα προβολής, τυπογραφεία, μαραγκούς, ηλεκτρολόγους, βενζίνες, χάπια (για το στρές), φαωμάρα απο τση γυναίκες μας και άλλα πολλά, πόσο μας κάνουν?
Αν κάνεις το λογαριασμό σωστά, θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν είμαστε και τόσο καλοί "επαγγελματίες". Μάλλον ερασιτέχνες είμαστε.... και στα μαθηματικά σκράπες.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν μιλάω εκ μέρους του θιάσου ούτε του συλλόγου. Μιλάω εκ μέρους μου και μόνο. Και φυσικά το "μιζέρια" δεν πάει σε αυτούς που θα επιλέξουν να μην έρθουν γιατι δεν γουστάρουν ή γιατι δεν μπορούν. Το μιζέρια πάει σε σένα και μόνο. Πάει στο "ερασιτεχνικός θίασος με 10€ εισιτήριο;;;;" που ποστάρισες σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ μετά την ανάρτηση απο τον Ατσάραντο του δελτίου τύπου για την παράσταση και για τα πολλά ερωτηματικά στο τέλος.
Και ναί! σαφώς έχεις το δικαίωμα της άποψης, της απορίας και της γνώμης. Οπως και εγώ έχω το δικαίωμα να σου απαντήσω.
Δεν σε ξέρω, αλλα ούτε θέλω να σε μάθω. Γιατί αν καταλάβω ότι είσαι γνωστός ή "φίλος" θα στενοχωρηθώ πολύ.....
Για ένα πράγμα όμως σε παραδέχομαι. Για την αυτογνωσία σου.

Ενα εισιτήριο κερασμένο απο μένα..

Γιάννης Αρτεμί Φιλίπποβιτς Λευτακώφ

Yannis Leftakis είπε...

δε βασταω, θα μιλήσω...

Άρτσι-πελάου?
Χαίρομαι που υποστηρίζεις τόσο σθεναρά το avatar σου...

Σου θυμίζω ότι η πληρωμή του εισιτήριου είναι προαιρετική. Δεν θα σου έρθει ως χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ για να πανικοβάλλεσαι και να βάζεις τόσα ερωτηματικά στο κεφάλι σου και στο post σου. Επίσης και η παρουσία σου στο θέατρο είναι προαιρετική. Δεν θα σε φέρουμε με σηκωτό. ΑΝ θέλεις έρχεσαι. ΑΝ όχι κάθεσαι σπίτι σου... (και προσωπικά εσύ, στη μιζέρια σου)

Επίσης βλέπω ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο απο τη μιά πλευρά (κατ'εξακολούθηση) και επιμένεις.

Κρίση δεν έχει μόνο γι'αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν 10 ευρώ για να δουν το έργο. Το οποίο το σέβομαι γιατί και εγώ όπως όλοι μας βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας.
Εχει και για όλους αυτούς που μέσα στη κρίση βάζουν άλλο ένα στοιχημα (και βαθιά το χέρι στη τσέπη) και παρατάνε τα πάντα, ζωή, δουλειές, οικογένεια, ελευθερο χρόνο, και ανεβάζουν ένα έργο που κατα πάσα πιθανότητα θα κλείσει με το ταμείο μείον. Και να φαντάστείς ότι οι περισσότεροι συντελεστες (ηθοποιοι, σκηνοθετης κλπ) το κάνουν αμισθί. Απο βίτσιο και μόνο. Αυτός είναι για μένα ο ορισμός του ερασιτέχνη. Στα πλαίσια λοιπόν του ότι σε κάποιους αρέσει το ερασιτεχνικό θέατρο και ίσως να έχουν να διαθέσουν 10 ευρώ προκειμένου να στηριχτεί και να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός (εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω - ως θεσμό) εμείς όλοι δίνουμε την ψυχή μας, και κάποιοι τα λεφτά τους, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι να μας βγάλει έστω και για 2 ώρες απο τη μαυρίλα που όλοι μας βιώνουμε. Αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι θα το κρίνουν οι θεατές. Για το αν ο "ερασιτεχνικός" θίασος θα "πλουτίσει" απο μια "επαγγελματική" θεατρική παράσταση θα το κρίνουν αυτοί που ξέρουν και όχι εσύ. Αυτοί μάλλον που θα κάνουν το λογαριασμό στο τέλος (εν μέσω κρίσης και γι'αυτούς).
Και μιάς αρεσουν και σε σένα οι λογαριασμοί κάμε και τούτονε:

20 άτομα Χ 50 ώρες πρόβα το μήνα Χ 6 μήνες Χ 2 Ευρώ την ώρα πόσο μας κάνουν? (εδώ δεν σου βάζω και τις ώρες μελέτης του κειμένου στο σπίτι)
Βάλε πάνω σ'αυτό Σκηνικά, κουστούμια, φωτισμούς, μακιγιέρ, υπεύθυνους σκηνής, κομμωτές, έξοδα θεάτρου, έξοδα προβολής, τυπογραφεία, μαραγκούς, ηλεκτρολόγους, βενζίνες, χάπια (για το στρές), φαωμάρα απο τση γυναίκες μας και άλλα πολλά, πόσο μας κάνουν?
Αν κάνεις το λογαριασμό σωστά, θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν είμαστε και τόσο καλοί "επαγγελματίες". Μάλλον ερασιτέχνες είμαστε.... και στα μαθηματικά σκράπες.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν μιλάω εκ μέρους του θιάσου ούτε του συλλόγου. Μιλάω εκ μέρους μου και μόνο. Και φυσικά το "μιζέρια" δεν πάει σε αυτούς που θα επιλέξουν να μην έρθουν γιατι δεν γουστάρουν ή γιατι δεν μπορούν. Το μιζέρια πάει σε σένα και μόνο. Πάει στο "ερασιτεχνικός θίασος με 10€ εισιτήριο;;;;" που ποστάρισες σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ μετά την ανάρτηση απο τον Ατσάραντο του δελτίου τύπου για την παράσταση και για τα πολλά ερωτηματικά στο τέλος.
Και ναί! σαφώς έχεις το δικαίωμα της άποψης, της απορίας και της γνώμης. Οπως και εγώ έχω το δικαίωμα να σου απαντήσω.
Δεν σε ξέρω, αλλα ούτε θέλω να σε μάθω. Γιατί αν καταλάβω ότι είσαι γνωστός ή "φίλος" θα στενοχωρηθώ πολύ.....
Για ένα πράγμα όμως σε παραδέχομαι. Για την αυτογνωσία σου.

Ενα εισιτήριο κερασμένο απο μένα..

Γιάννης Αρτεμί Φιλίπποβιτς Λευτακώφ

Ανώνυμος είπε...

Με πείσατε! Το καλοκαίρι θα βγω να τραγουδήσω στο υπαίθριο θέατρο! Αρχίζω εντατικές πρόβες από σήμερα...Ελπίζω οι Ζακυνθινοί να επιβραβεύσουν τους κόπους μου δ€όντως....